Al fascinantna mi je razlika između dinamovaca i hajdukovaca preko ljeta.
Kod njih je apsolutna euforija svako ljeto iako nisu kurca osvojili 20 godina, a kod prosječnih dinamovaca "propadamo gotovo je šta se od kluba napravili" svako ljeto.
Nije da jedan klub uništava ligu i stvorio si je renome u europi, a drugi ispada od mljekara i knaufera... — Paggini
Neće sponzor plaćati takvog igrača bez traženja protuusluge. — Captain America
Posudba Perišića, Kleinheislera i Brekala su velika potrošnja u siječnju? Sad su samo doveli trenera čiju plaću ne zna nitko. — Captain America
Prva izjava zajednici kojoj je populizam važniji od kisika u kojoj najavljuješ rezanje budgeta nije najmudrija. — Captain America
Ok ali zašto bi sponzor tražio protuuslugu od kluba ako zna da klub nije u dobrom stanju financijski (ne može im vratit dug)?
Mislim koja bi to firma platila milijun ili par milijuna eura da pojača firmu čiji je sponzor, a zna da financijski ne stoji dobro i da taj dug ne može vratiti najvjerojatnije? — Simpatizer
Hajduk da je u ozbiljnim problemima, ne bi imao sad Rakitića bez obzira na to kako ga je platio — Simpatizer
Mislim koja bi to firma platila milijun ili par milijuna eura da pojača firmu čiji je sponzor, a zna da financijski ne stoji dobro i da taj dug ne može vratiti najvjerojatnije? — Simpatizer
Pa za njih je, klub ima skoro dvostruko manji budžet od Dinama, a potrošili su otprilike jednako kao i Dinamo preko zime. — Simpatizer
Ako je postojala osoba koja bi ukazala na financijske probleme u klubu u tom trenutku, to je onda novopečeni PU jer bi se time ogradio od mogućih kritika kad zbilja krene rezati budžet. — Simpatizer
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.