kompliciranje je čekanje izgradnje tuđeg stadiona na totalno drugoj lokaciji da bi krenuli graditi maksimir — db-izbjeglica
jedina situacija u kojoj bi se Kranjčevićeva mogla “čekati” bila ona u kojoj bi sve na Maksimiru bilo spremo za rušenje i gradnju, a Kranjča nespremna za useljenje. No šansa za to je realno gotovo nikakava — Bosskovitz
Maksimir je u stanju i bit će u stanju mirovanja dok se ne zgotovi Kranjča. — mali M
Ekipi smeta jer se ništa ne radi u gradu i smeta im jer se gradi stadion... — gledatelj
Nisi mi odgovorio na gornji post... Okej, znači da želiš reć da će se papiri i dozvole za Max vaditi/raditi tri godine? — mali M
Ali si rekao da će se možda malo čekat da se Kranjča zgotovi da se krene rušiti. — mali M
Iz te jednostavne računice pitam da li onda misliš da će se dokumentacija za Maks raditi 3 godine i da li je to normalno? — mali M
Ja kažem da nije i da Maksimir sigurno čeka Kranjču jer će se dinamika papirologije Maxa prilagođavati Kranjči, tj, radit će se polako jer znaju da ovise o tajmingu Kranjče. — mali M
Uz ovoliko članova i simpatizera da se ne lupa šakom o stol i ne vrši ogroman pritisak meni je najblaže rečeno prilično mlako. — ZgDLions
Nisu nikako povezani, al dinamo planira igrati utakmice u kranjčevićevoj dok kao traje gradnja maksimira. J...o! — db-izbjeglica
Jer ak isto ne obecaju, nebu skupili bodove na tome... — Nolifer
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.