A ove priče o novom stadionu pokraj starog su mi isto nejasne. Kaj, izgradili bi negdje sadašnjeg stadiona novi i kaj onda, ostavili stari da bude muzej na otvorenom ili kaj? — Mali Zeus
. Ako je kolega Boss vrlo temeljito i jasno sve objasnio — scooniepenn
šta ti na sve moraš odgovarati sa tolkom dozom dociranja. Baš sam te se potrudio lijepo pitati i rekao da se meni ne čini to baš realno i tu tu dođeš i lupaš sa floskulama "pet puta sam ti rekao".. daj više sjaši sa tog svog visokog konja.. — mali M
ali da će se dozvole, studije i šta ti ja znam sve ne koprcati tri godine mi baš i nije najjasnije — mali M
Pa ako je tako jednostavno napraviti stadion u Maksimiru zašto već 30 godina nema bagera tamo? — Dudu9
Pa ako je tako jednostavno napraviti stadion u Maksimiru zašto već 30 godina nema bagera tamo? — Dudu9
Vidim da se svi već mirimo i sa mogućnošću i da kasni, mogu li znati kad je prihvatljivo da dam kritiku i izrazim skepsu? Na 2 god. kašnjenja? 5, 7? — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.