• veselko tenžera
    8.9k
    Veseli me Rog, solidnih zadnjih 20ak minuta gdje smo stvorili neke sanse. Nedostajao mi je Dinamo :love:
    Jedna stvar mi nije nedostajala, pokušaji driblinga Arbera Hoxhe :smile:
  • hardek
    13.6k
    Nismo odigrali bajnu tekmu, al jebemu pa imali smo barem 5,6 odličnih prilika. Ovi ukrajinci ni sami ne znaju kako vode s 2 razlike
  • sanjinlego
    4.3k
    Ogiwara i Kacavenda ipak na zagrijavanju?
  • Miro Vugrinec
    10.7k
    Izgleda da sam u pravu za vrbančića.. spor, svilen.. morao bi on jebačku loptu i dribling imat te brozova pluća da bude blizu baturine kroz godinu dvije... — Droljo

Složio bih se s tobom za Vrbancica. Nikad me ničim nije specijalno oduševio. U Dubravi je bio osrednji igrač, a ovdje se znao stvarat hype kao da je bolji od Baturine
  • Orc123
    17.5k
    je, reko sam ti da ce dobiti 30 minuta....
  • E46
    2.1k
    mozda zato sto je ruzinjav pa se izdvaja, al po ničemu on tu ne dominira da kazes vau igrac.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Dobro je da su ljudi strpljivi oko Vrbančića.
  • Miro Vugrinec
    10.7k
    Dobro je da su ljudi strpljivi oko Vrbančića. — Mali Zeus

Kakvi strpljenje, nitko dečka ne pljuje. Vise se pljuju oni koji od nečeg sto nije nimalo spektakularno rade spektakularno. O Vrbancicu na temelju ničega si mogao pročitat od nekih stručnjaka ovdje da je i veći talent od Baturine, da treba dijelit minutažu s njim i bla bla. Ima dečko određenu kvalitetu, ali npr ništa vise od malog Pavica, čak bi rekao i da je Pavić puno ozbiljniji
  • Droljo
    32.4k
    Dobro je da su ljudi strpljivi oko Vrbančića — Mali Zeus

Zaziva mu se minutaža ove sezone ovod a ja mislim kako nema mjesta za njega sada u ekipi. Možda sezona u belupu, istri, šibeniku pa nek se proba nametnuti. Posudbe su se pokazale super za mega talente (a puno vas tvrdi da on to je)
  • Orc123
    17.5k
    Ali stvarno jako malo Vrbancic pokazuje...nadam se da ce to biti bolje jer ovo je premalo za potencijal koji ima....
  • Olmic
    6.1k
    Bravo Arber
  • San Lorenzo
    24.6k
    Sad se i ovaj razbranio.
  • GOAT
    9.5k
    Realizacija je bas kriticna
  • Droljo
    32.4k
    Ogiwara nam opet kihno :rage:
  • Orc123
    17.5k
    Fali bas pravi killer koji bi i poluprilike iskoristavao a ne ove zicere....

Hoxha izgleda odlicno! Morat ce se Pjaca dobeo potruditi da bude starter ....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.