• Zagi
    19.2k
    Pustite sad Rukavinu, pogotovo ako ne pratite mlađe kategorije i reprezentacije. To je jedan igrač, biti će ih još 50.

Satelit mora biti prioritet. ASAP
  • San Lorenzo
    24.6k
    Glup transfer i izlaženje u susret Miškoviću koji će u znak zahvale opet srat po nama, laprdati kako nemamo za biber, kako smo mu ukrali trenera itd.
  • bongo
    1.5k
    Uopće ne ulazeći u kvalitetu Rukavine (neka struka presudi) iz njegovog je primjera vidljiva potreba za našom B momčadi ili klubom koji bi razvijao naše juniore.

Samo vezano uz Rukavinu simptomatično je da se kod nijednog trenera nije nametnuo, a i prošla posudba u Gorici nije bila posebno upečatljiva.
  • Laugreano
    6.1k
    Ocito su procjenili da je mali Horvat taj kog vide na toj poziciji. I nadam se da ce se pokazat ispravno.
  • Bosskovitz
    21.5k
    Ode najveći talent — Zagi

Dug je put od najvećeg talenta do dobrog, a kamo li vrhunskog igrača.

Yamal je recimo vrhunski talent i vrhunski igrač, tri i pol godine mlađi i nemjerljivo bolji. Ok, nezahvalna usporedba, ali taj prijelaz iz igranja protiv svojih vršnjaka gdje dominiraš na konto talenta u seniorski nogomet gdje igraš protiv iskusnjara i ozbiljnih profesionalaca je najteža stvar u karijeri. Tko god je trenirao bilo koji sport sigurno se sjeća svojih suigrača koji su bili baš brutalno talentirani, odskakali su od ostalih u momčadi vidljivo, a nisu na kraju postali vrhunski igrači.
  • Zagi
    19.2k
    Ostatak posta je bila poanta, ne ovo kaj si ti citirao.
  • Bosskovitz
    21.5k

Mislim da već i golubovi koji znaju navratiti pod prozor Marićevog ureda znaju koliko je bitno pronaći neku varijantu satelitskog kluba, ne sumnjam da će to postati prioritet čim završi ovaj prijelazni rok - kao ni da se na tome ne radi i sada, iako su transferi u glavnom fokusu.
  • austrijanac
    14.2k
    ne sumnjam da će to postati prioritet čim završi ovaj prijelazni rok — Bosskovitz

Problem je što je to bio prioritet i prije ovog prijelaznog roka, pa sad pomičemo na još jedan prijelazni rok.

Rukavina ko Rukavina me ne dira ni najmanje.
    No shvaćam ljude koji napominju satelit klub. Slušamo već 6 mjeseci o tome, pa su ljudi (polu)razmjerno nervozni.
  • Bosskovitz
    21.5k
    Problem je što je to bio prioritet i prije ovog prijelaznog roka, pa sad pomičemo na još jedan prijelazni rok. — austrijanac

Ja tu ne vidim problem. Nije se na ovom prijelaznom roku počelo raditi 1.7. nego puno ranije, on je definitivno ključan jer igra važnu ulogu u dvije utakmice koje će de facto definirati poslovanje kluba narednih 12+ mjeseci. Partnerski klub je možda već pronađen, možda se već dogovaraju detalji te suradnje - ne znam, ali imam dojam kako neki ovdje misle da ako se kaže "satelit je prioritet" da se svaka minuta radnog dana posvećuje tome. A nije tako. Ako se misli ostvariti neka kvalitetna, dugogodišnja suradnja, a ne kao tovari uletjeti u Radomlje i još brže izletjeti van, onda za to treba vremena.

Ponavljam, pojma nemam u kojoj je to fazi, ali sam apsolutno siguran da Marić nije zaboravio na to, odustao od toga ili nešto slično, samo je u ovom trenutku ključno pojačavanje prve momčadi.
  • austrijanac
    14.2k

Ma naravno, slažem se s tobom u 100% navedenog.

Samo kažem, da ljudi su takvi i da treba razumjeti, ako je bilo navedeno da je prioritet pronalazak istoga, onda očekuješ negativnu reakciju kad se prioritet pomakne.

Nije to samo Dinamo ili nešto drugo, tako je svugdje u poslovnom svijetu, znaš i sam sigurno koliko frustracije odgode i mijenjanje prioriteta izazivaju nervoze.
  • Zagi
    19.2k
    Hvala na razumijevanju.
  • Krizy
    77k
    Zanimljivo kako se nisi bunio kada je Jakir tražio jednu, pa još jednu pa i treću stanku da posloži igru.
    Da imaš 1% razumijevanja za Marića u odnosu na Jakirovića, to bi bilo ok.
  • Zagi
    19.2k
    Nema tu ništa zanimljivo kada nije točno.
  • NORTE
    27.8k
    Nadam se da šotiček neće doć u dinamo.

Sve to šta je bilo u pozadini, njegovo odbijanje ponude, njihovo dizanje cijene, a koliko vidim nitko o njemu i ne vidi pojačanje.
  • serbus
    6.2k
    Ja bi volio da dođe i da nam pokaže to znanje zbog kojeg je odmah trebao dobiti prvi milijun.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet