• Crni86
    12.7k
    Sad kad smo doveli Mmaeea, stvarno imamo beton na stoperskoj poziciji (ktc,mma, torrente, peric, max). Pise vecernji da je navodno dosla ponuda za perkovica i ako se moze izvuc 6,7 milijuna eura ne bi ga bilo mozda lose prodat i investirati u kvalitetnijeg lijevog beka.

Pogotovo ako Mauro nije u uzoj rotaciji koju je profa zamislio (a prema svemu ga vidi na poziciji beka opet).
  • Common Sense
    1.2k
    Dojam je kako se na Perkovića ni ne računa ozbiljno.
  • NB86
    16.9k
    Kakvih 6,7 milijuna, u kojem svijetu vi zivite
  • Laugreano
    4.5k
    4,5 je vrijedio u to vrijeme na TM. Transfer je 7.
  • sport
    4.9k
    IVICA MEDO
    DANAS @ 14:47

Gabriel Rukavina (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)
    "Veliki Dinamov talent Gabriel Rukavina dolazi na posudbu u Rijeku. To je informacija koja mi je danas sletjela na stol. Čini se da je posao zaključen, da je sve dogovoreno. Rukavina bi trebao doći u Rijeku na jednogodišnju posudbu s mogućnošću otkupa. Rukavina ima ugovor s Dinamom do siječnja 2028."

Ovo je suprotno od vijesti sa drugih portala i pokazuje koliko je besmisleno na temelju takvih vijesti donositi bilo kakve zaključke u svezi rada sportskog sektora a neki takve natpise uzimaju zdravo za gotovo i tuku po ljudima u klubu iz svih oružja.
  • Crusades
    17k
    a neki takve natpise uzimaju zdravo za gotovo i tuku po ljudima u klubu iz svih oružja.sport

I to nakon kaj se, samo ovo ljeto, već nekoliko puta prvotna informacija pokazala potpuno pogrešnom
  • Patrik11
    164
    5 miliona eura je plafon za perkovica jednostavno je ogranicen ko balkon
  • Orc123
    12.6k
    Ako je ponuda za Perkovica 5 ili 5+ mil eura ja bi ga prodao. Ugraditi neki postotak i time pokriti troskove koji su svakodnevni. Olmo + Perkovic i rijesili se potrebe prodaje Batija, Sucica ili Petkovica.....jedna dobra vijest ako je Soticek odbio nas...hvala dragom Bogu!
    Evo gospodina seratora Olivarija sa tekstom i legijom stranaca!? Koja jebena legija stranaca!? Znaci po njegovom trebali bi iskrcavati pare po hnl i preplacivati ove poluigrace ili sta? Kak bi moj deda pokojni rekao, lako je s tuđim k..cem po plotu tuci.
    Gospon Olivari, okanite se Dinama, i vi i Nicota, Medo i svi takvi!
  • Papastrumf
    17.7k
    U kojem vi svijetu zivite, kakvih 5 milijuna za Perkovica? Covjek nije bio standardan niti kod jednog trenera. Sto vi mislite da klubovi ne znaju svaku pojedinost o igracu kojeg kupuju?
  • rioda
    9.2k
    Meni se čini da sam Šotiček uopće ne odlučuje o svom transferu, nego ljudi oko njega. Barem se tako "tješim", neshvatljivo mi je da klinac odbija onu ponudu, a prema medijskim pričama i nešto poboljšanu verziju prve ponude
  • Orc123
    12.6k
    ne znam koliko trenurno vrijedi na trzistu ali po tm je na 5mil eura.....kakav god je ima neku vrijednost i jos je razvojni igrac i siguran sam da se sa bonusima moze doci do cifre od 5 milja.....ne vjerujem da ce netko ponudit 2-3 milje za njega....ispod 4 m se nama ni ne isplati prodavati....
    Nije bio ni Franjic standardan pa smo navukli 7 milja.
    On je u godinama u kojima se placa i daljnji potencijal....
  • Mihaljević
    13.3k
    Perkovića ako prodamo za 5M€, računajte da će bit već na sljedećem Dalićevom popisu, a vjerovatno ide u Feyenoord jer će prodati Hancka koji je isto ljevak, a može pokriti i lijevog beka + već smo surađivali Feyenoordom prošlo ljeto, ne znam šta se čudite što se za Perkovića nude toliki novci? Sa 21g ima već 100+ seniorskih nastupa, od kojih je prošle sezone bio standardan u Europi za nas. Zašto mislite da je 5M€ puno, pa na Isusovog Šotičeka se nudi 3.5M€ već sa 30 utakmica u seniorskom nogometu. Prije bi rekao da je 5M€ malo nego puno.
  • Krizy
    59.2k
    I Ivanušec je vrijedio 12M na TM, ofenzivac, bio reprezentivac, imao brdo golova i asistencija.
    Nismo dobili ni 8 milijuna za njega.

Kao sto je Papastrumf napisao, kao da se danas ne zna svaka pojedinost o igraču, pogotovo u klubu poput Dinama.
  • GOAT
    3.6k
    I Ivanušec je vrijedio 12M na TM, ofenzivac, bio reprezentivac, imao brdo golova i asistencija.
    Nismo dobili ni 8 milijuna za njega.
    Krizy

To je sramota prosle uprave
  • Crni86
    12.7k
    Sa 6,7 milja sam se i ja malo zaletio. Tolika je skoro bila ponuda za Sucica koji je dospio na predpoziv repke tako da je to dosta nerealno.

Ali opet mislim da je Mauro cijenjen vani. Mladi u21 reprezentativac, ima vec 3,4 sezone u seniorskom nogometu, lijeva noga i moze pokriti pozicije stopera i lijevog beka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.