• CastAway1986
    3.5k
    Nijedno ime koje je izašlo u medijima da je Dinamo zainteresiran tebi ne odgovara..Pljujes konstantno po Čerinu a Pavic ti je novi Belingham i treba u prvih 11 ..Vrtiš konstantno iste komentare , Pavic , Mikic , trebali smo dovesti Dahla , Čerin prevara ...
  • Paggini
    59.5k
    Aktualni rok mi je u redu, ali ne i više od togaDaliban

sweating-nervous.png

Daliban dok se trudi ne spomenuti da smo sjebali s Dahlom svaki post
  • ShanKu
    1.6k
    Petko bliže odlasku ili ostanku?
  • Daliban
    4.1k
    Pa vrtite i vi stalno iste komentare. Svako malo netko nanovo spomene da baš šteta što nismo uspjeli dovesti Čerina. Mislim da takvih komentara ima mnogo više nego mojih, mislim, iskreno, i da netko treba kontrirati takvim stvarima i založiti se za naše klince.

Eto, tko ovdje misli da bi Čerin igrao pored Roga i Sučića? Iskreno. Ili Elšnik? Ili ovaj žnj Gruzijac iz Segunde?

Što se ovih drugih, drugoligaških, igrača tiče, valjda je jasno da se LP ne može napadati sa drugoligaškim igračima. Ne trebamo valjda i o tome nekakve polemike.
  • DiddyGuela
    3.8k

Dahl je novi Franjo Ivanovic
  • Danko
    2.2k
    Mmaee je prošlu sezonu odigrao samo 8 čitavih utakmica u prvenstvu, (pretprošlu 11) jel zna netko što je tome razlog?
    Vidim da su svi ovdje oduševljeni s njim pa me čudi da je igrao relativno malo.
  • Päddy1
    78
    istina je … ako oces u LP, onda moras imat skoro na svakoj poziciji kalibra poput Mmae-a (ako je stvarno tako jak)… moras znat, dobit ces 30-40 milijuna (!!!) od Uefe ako upadnes u LP… nema smisla vrtit svaki cent i stiskat…

To bi jedino islo ako stvarno ne bi klub imao ni za kruh, al to bas i ne vjerujem da nema, inace ne bi imali igrace poput petkovica itd pod ugovoru…

Al ono jbg, stvorila ti se jedinstvena sansa za ogroman novac i to nikad „lakse“ i blize nego sad… treba onda malo dodat unaprijed rizik, koji bi ti se ali mogo uzvratit i to u puno vecem smislu
  • Päddy1
    78
    cuo sam da je inzistirao odlasku iz kluba pa su ga stavili na klupu / tribinu
  • scooniepenn
    5.1k

Ovako po dojmu bih rekao da se ti ni sa kim ne slažeš, tako da mi ovo i nije čudno. Pjaca je najveći Dinamov transfer (ako ne računamo naknadne bonuse za Gvardiola i izvjesnih u ovom prijelaznom roku za Olma) u povijesti Dinama. Bez ikakve dvojbe najbolji krilni igrač koji je ikada igrao u Dinamu i dečko kojem da nije bilo ozljeda Juventus sigurno ne bi bio zadnja stepenica u karijeri. Sada je već više od 2 godine zdrav, hrvatski je reperezentativac, vrhunski igrač u svakom smislu i tebi je on samo upgrade. Nazdravlje.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    nešto sitne ozljede, ali uglavnom rotacija. U Europi je bio maksimalan, odigrao praktički sve što je mogao pa ga se odmaralo u prvenstvu gdje je Fradi svemirski brod kao što je bio Dinamo 2018./19.
  • mali M
    8k
    to, tko ovdje misli da bi Čerin igrao pored RogaDaliban

po miljunti put, Roga nećemo uspjeti zadržati poslije zime. Što bi bilo loše u tome da smo imali već spremnog jednog klasnog veznog, a ne da tražimo dok voda dođe do ušiju?

I meni se ovaj Moussa Sylla čini ko zbilja dobar igrač! neznam što imaš protiv njega pak?
  • Paggini
    59.5k
    Al ono jbg, stvorila ti se jedinstvena sansa za ogroman novac i to nikad „lakse“ i blize nego sad… treba onda malo dodat onda unaprijed rizik, koji bi ti se ali mogo uzvratit i to u puno vecem smisluPäddy1

Možemo ući u rizik i sad skucati 7-8 milijuna na transfere na deficitarnim pozicijama i izvući Galatasaray. I šta onda prijatelju? Kako bi ti u tom slučaju pokrio taj trošak i zatvorio proračun?
  • Daliban
    4.1k
    Jebiga, ne dovodimo tog Pjacu kojeg smo prodali. Već sam davno pisao da meni Pjaca u Rijeci nije igrao onoliko dobro koliko ga se hvalilo. Mislim da je to u međuvremenu postalo i manje nepopularno mišljenje.
  • dinamo vitez
    677
    Ne znam koliko su dobri ili nisu ovi igrači s kojima smo 'izvisili', ali za mene top prijelazni rok. Prošle godine jedan od najgorih u povijesti kluba valjda pa smo i tako uspjeli ostvariti duplu krunu i neke uspjehe u Europi.

Mislim da je dosta zanemarena činjenica da efektivno na početku priprema imamo 95% riješen kadar za predstojeću sezonu i da imamo više nego dovoljno vremena za sve uigrati, za razliku od prošle godine kad smo stihijski, neplanski i u zadnji čas dovodili gomilu sumnjivih tipova i mijenjali trenera sredinom ljeta.

Nitko bitan nije otišao, rješavamo se polako loših ugovora, za male pare smo doveli rekao bih 3 odlična igrača, jednu poznatu kvalitetu iz reprezentacije iz efektivno vlastitog dvorišta, igrača kojeg pratimo već bar pola godine i još jednog stopera u najboljim godinama. Vraćaju se rekonvalescenti, a najbolja pojačanja iz prethodne sezone (RPG, Hoxha, Ogiwara) prošli su period aklimatizacije i idu punim gasom u prvim pravim pripremama. Uz sve to, i mladići iz 'La Maxije' djeluju vrhunski.

Nadam se samo da će trener i stožer odraditi svoj posao i pravovremenim zamjenama u slučaju da netko od stožernih igrača ode ili, ne daj Bože, ozlijedi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.