Aha… vidis tu te bas i ne mogu razumijeti. Evo recimo ja sam danas bio po prvi put na misi u ne znam koliko, a i to sam otišao u crkvu Rade Borić isključivo radi one njene debilne izjave.
Osobno ne mogu sudjelovati u misama koje organizira crkva kojoj nije na prvom mjestu Krist nego zakulisne igre oko migranata, Vatikanske banke i ne znam čega ne. Ne sjeda mi. — Imamo Dinamo
dok se nije miješala u politiku i dok ju ona nije kreirala. — Imamo Dinamo
Ili nisi dobro upoznat s poviješću Katoličke crkve — Mlađi referent
To je tezi put. Većina prihvaća svoje obiteljsko nasljeđe ili nasljeđe okoline bez puno promišljanja. — deda
Sviđa mi se tvoj način razmišljanja, ali vjerujem da će ti to samo otežati izbor jer moja životna iskustva ukazuju da nema apsolutno i 100% prihvatljivog izbora upravo zbog različitosti tvojih stavova i pojedinih crkava i religija. — deda
Problem je u tome što je Katolička crkva zagorjela od vrha pa na niže. Općenito je izgubila gotovo sve vrijednosti koje bi trebala zastupati — Imamo Dinamo
ne bih li se onda trebao potruditi da to bude najsavršenije do čega mogu doći? — Imamo Dinamo
Najiskrenije, ako bih krenuo opet aktivno u crkvu, uvjeren sam da bi ta crkva bila protestantska. Ok, ne slazem se sa svime, ali mislim da su opcenito otvorenijeg srca, a to je ono sto mi smeta u katolickoj crkvi. — Imamo Dinamo
Protestanti ne privlače mlade jer su kao nešto bolji nego nude ljudima koji su u stalnom stanju grijeha mogućnost da se ne mjenjaju nego nastave griješiti, ali se nazivati dobrim vjernikom — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.