• Crni86
    18.1k
    Ogi je okej rotacijski bek, mala odsteta i vjerojatno mala placa. Za pokrpat poziciju je sasvim okej. Ali treba nam jedan jaci igrac na toj poziciji.

Ocito je ovaj rok postavljen fokus vise na poziciji stopera i desnog krila ali nadam se da cemo reagirati na trzistu po pitanju te pozicije.
  • Captain America
    20.4k
    Nama treba kvaliteta poput MMaeea na lijevom beku. Ogiwara je kao i Kaneko simpa lik i može biti koristan kao rotacijski igrač, ali ostati na njemu i nebeku Perkoviću na beku u LP... Od obrane sve kreće, a lijevi bek izgleda smiješno u usporedbi sa stoperima i desnim bekovima.

Ostalo je sasvim dovoljno vremena za dovesti ozbiljnog igrača i nadam se da će Marić isporučiti.
  • GOAT
    4.2k
    Najavljeno je bilo da se ide po novog lijevog beka ne?
  • Krizy
    64.2k
    Ogiwara je zadnji put tri cijele utakmice odigrao prije devet mjeseci. Ne možeš se pouzdati u takvog igrača.
    On se tek treba dokazati, po meni back-up.
    I to kada nije ozlijeđen.
  • Daliban
    4.1k
    Ako za Dahla koji je najbolji nadolazeći lijevi bek u tom razumnom cjenovnom rangu nismo platili 3,5m, onda možemo zaboraviti da će se ikakav normalan lijevi bek dovesti ako se ikoga uopće i dovede.

Vjerojatno će nam Perković igrati beka i sljedeće sezone, samo mi nije jasno koga onda mislimo prodati. Ne bi me začudilo da Sučić na kraju stvarno ode, a Perković ostane na beku nakon što se pokaže da Ogiwara nije dovoljno pouzdan.
  • Juznjak
    4.5k

Jebo te Dahl više, koliko ga još puta misliš spomenut? Da možemo platit za beka 3.5m onda bi uzimali stopere za 10m i krila za 15m, ne znam koliko ti puta treba reć nešto da shvatiš i prestaneš
  • Captain America
    20.4k
    https://www.transfermarkt.com/cristian-borja/profil/spieler/356099

https://www.transfermarkt.com/sergi-cardona/profil/spieler/678406

https://www.transfermarkt.com/dimitrios-giannoulis/profil/spieler/295630

3 lijeva beka koji su trenutno bez kluba sa značajnom minutažom u ozbiljnim ligama prošle sezone. Može se naći igrače, samo je pitanje traže li uopće lijevog beka.
  • Daliban
    4.1k
    Jebo te Dahl više, koliko ga još puta misliš spomenut? Da možemo platit za beka 3.5m onda bi uzimali stopere za 10m i krila za 15m, ne znam koliko ti puta treba reć nešto da shvatiš i prestanešJuznjak

Dok svima ne dođe iz dupeta u glavu da smo ga trebali uzet. Najbolje da još i ekstra beka i krilo izmislimo besplatno. Pa valjda imamo nekakav budžet za transfere i ako smo stopere doveli besplatno onda valjda nekog vraga imamo i za investirati u momčad.
  • Peškaman
    8.3k

Šta nije došlo do promjene gdje se igrači iz 'ex-yu' ne smatraju strancima?
    Znam da je Vito Čaić nastupao pod zaštićenim godištem za Velež,sad je li Vito imao BiH putovnicu nisam upoznat.
  • Krizy
    64.2k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/lani-je-bio-anonimac-sad-je-glavna-prica-dinamovih-priprema-fabregas-i-dalje-ne-odustaje-od-sucica/132393

Haha Ničota standardno o malom ulogu za koji smo doveli Sučića i da možemo zaraditi višestruko veću cifru kroz prodaju.
    Dodatno, o tome da je jasno da i Sučić mora misliti na eventualne ozljede i osigurati se novčano.

Copy paste članak što se tiče prodaja u zadnjih 20 godina, pravo osvježenje :up:
  • Keyser Soze
    17.3k
    Čovječe koliko puta treba reći da nas Dahl nikad nije zanimao i da nismo poslali nikakvu ponudu za njega?
  • Krizy
    64.2k
    Ma tamo neki romi nam preoteli igrača, još jedan dokaz kako je uprava nesposobna..
  • Daliban
    4.1k
    I opet ću reći da u to ne vjerujem. Ne vjerujem da nas nije zanimao Dahl i ne vjerujem da smo ikada ozbiljno gledali onog Oliverasa iz Rome. Zašto da u to vjerujem, molim te lijepo? Ako pak i jest istina, onda smo tek napravili propust i to je još veći problem.

Uopće ne razumijem ove replike. Pričamo o odličnom lijevom beku kojeg se moglo dobiti debelo ispod realne vrijednosti, za cijenu koja bi trebala biti sasvim realna Dinamu. Jedini razlog zašto je toliko jeftin jest taj da igra u mrtvom Djurgardenu i nije dugo na sceni. Tu na Zoni kao da ljudi imaju nešto protiv dobrih igrača, bilo stranih bilo iz vlastitog omladinskog pogona.
  • Sajla
    15.6k
    Dok svima ne dođe iz dupeta u glavu da smo ga trebali uzet.Daliban

a to se samo dođe i uzme igrača kao konzervu s police? možda ga nismo pokušali dovesti, a možda i jesmo pa se ne hvalimo okolo da smo odbijeni.
    i zašto to ne može biti završena priča, kome točno dokazuješ da je igrač koji završi u Romi mogao biti dobar za nas, s kim se svađaš, tko tvrdi suprotno?
  • sport
    5.4k
    E moj Ničota,pitaš se zašto nije prodan Sučić,pa onda što će biti ako dođe ponuda za Baturinu,pa nekog drugog i Dinamo ih sve proda.Onda bi pisao kako je u Dinamu rasprodaja a nikad bolja prilika za ući u skupine LP.Ljudi u klubu su odlučili kako misle da je najbolje za klub i pokazali kako financijska situacija nije takva da se na početku prelaznog roka mora prodati igrač od kojeg se tek očekuje ono najbolje(tako misli i Fabregas). Ljudi u klubu imaju širu sliku od ineresa jednog managera ili igrača i na prvom mjestu je ineres i rezultat kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.