• Droljo
    11.4k

Da nisi inzajder novi legendo?
  • hardek
    3.8k
    Ogi mi djeluje kao super riješenje kad igraš male tekme doma jer će ti donijet prema naprijed što brzinom, centarsutevima i kombinatorikom. Ili recimo ganjaš rezultat pa ga uvedeš s klupe da radi nered.

Ali da imam pretjerano povjerenje s njim u prvoj postavi u recimo uzvratnoj utakmici kvala za LP baš i nemam. Čak i nije loš u samom oduzimanju lopte i može defanzivno ispratit igrača 1 na 1, ali je jako loš u defanzivnom postavljanju i shvaćanju šta mu se dešava iza leđa. Po meni idealan back-up lijevi bočni a za startera bi trebao netko ekvivalent RPGu na desnoj strani, iako ne sumnjam da je to teško naći pogotovo s obzirom na šta smo spremni platit.
  • NitkoBitan
    22.1k
    Ogiwara ce ispadat kao ratkapa u europskim utakmicama, budete vidjeli.
  • Orc123
    10k
    Ja se uopce ne bojim za Ogija, bit ce on super ali potreban nam je jos jedan bek definitivno...
  • Niko1986
    691

Nisam, samo sam znao da slijeće danas
  • Crni86
    7.3k
    Ogi je okej rotacijski bek, mala odsteta i vjerojatno mala placa. Za pokrpat poziciju je sasvim okej. Ali treba nam jedan jaci igrac na toj poziciji.

Ocito je ovaj rok postavljen fokus vise na poziciji stopera i desnog krila ali nadam se da cemo reagirati na trzistu po pitanju te pozicije.
  • Captain America
    19.3k
    Nama treba kvaliteta poput MMaeea na lijevom beku. Ogiwara je kao i Kaneko simpa lik i može biti koristan kao rotacijski igrač, ali ostati na njemu i nebeku Perkoviću na beku u LP... Od obrane sve kreće, a lijevi bek izgleda smiješno u usporedbi sa stoperima i desnim bekovima.

Ostalo je sasvim dovoljno vremena za dovesti ozbiljnog igrača i nadam se da će Marić isporučiti.
  • GOAT
    1.8k
    Najavljeno je bilo da se ide po novog lijevog beka ne?
  • Krizy
    50.6k
    Ogiwara je zadnji put tri cijele utakmice odigrao prije devet mjeseci. Ne možeš se pouzdati u takvog igrača.
    On se tek treba dokazati, po meni back-up.
    I to kada nije ozlijeđen.
  • Daliban
    4.1k
    Ako za Dahla koji je najbolji nadolazeći lijevi bek u tom razumnom cjenovnom rangu nismo platili 3,5m, onda možemo zaboraviti da će se ikakav normalan lijevi bek dovesti ako se ikoga uopće i dovede.

Vjerojatno će nam Perković igrati beka i sljedeće sezone, samo mi nije jasno koga onda mislimo prodati. Ne bi me začudilo da Sučić na kraju stvarno ode, a Perković ostane na beku nakon što se pokaže da Ogiwara nije dovoljno pouzdan.
  • Juznjak
    4k

Jebo te Dahl više, koliko ga još puta misliš spomenut? Da možemo platit za beka 3.5m onda bi uzimali stopere za 10m i krila za 15m, ne znam koliko ti puta treba reć nešto da shvatiš i prestaneš
  • Captain America
    19.3k
    https://www.transfermarkt.com/cristian-borja/profil/spieler/356099

https://www.transfermarkt.com/sergi-cardona/profil/spieler/678406

https://www.transfermarkt.com/dimitrios-giannoulis/profil/spieler/295630

3 lijeva beka koji su trenutno bez kluba sa značajnom minutažom u ozbiljnim ligama prošle sezone. Može se naći igrače, samo je pitanje traže li uopće lijevog beka.
  • Daliban
    4.1k
    Jebo te Dahl više, koliko ga još puta misliš spomenut? Da možemo platit za beka 3.5m onda bi uzimali stopere za 10m i krila za 15m, ne znam koliko ti puta treba reć nešto da shvatiš i prestanešJuznjak

Dok svima ne dođe iz dupeta u glavu da smo ga trebali uzet. Najbolje da još i ekstra beka i krilo izmislimo besplatno. Pa valjda imamo nekakav budžet za transfere i ako smo stopere doveli besplatno onda valjda nekog vraga imamo i za investirati u momčad.
  • Peškaman
    5.9k

Šta nije došlo do promjene gdje se igrači iz 'ex-yu' ne smatraju strancima?
    Znam da je Vito Čaić nastupao pod zaštićenim godištem za Velež,sad je li Vito imao BiH putovnicu nisam upoznat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions