• Orc123
    12.6k
    imao neku izraslinu na gležnju koja bi mu u buducnosti kao mogla stvarati probleme ali eto ocito da to i nije tako.... Siguran sam da ce mali biti odlican igrac I nasa velika greska...
  • Crni86
    12.7k
    Kad krene vatromet iduci tjedan, Olivari i Nicota nece znat od kud krenuti sa clancima.

Al dobro pouceni proslim dogadajima treba se strpit da bude sve skroz finalizirano i potpisano.
  • skener
    5.1k
    kaze germanijak: "Samy Mmaee, marokanski stoper s belgijskom putovnicom početkom idućeg tjedna, možda već u ponedjeljak, trebao bi doći na liječnički pregled i potpisati za Dinamo."

nisu sigurni je li ponedjeljak jer na jednoj objavi tu na forumu piše ponedjeljak, na drugoj ne.

eto, to je njihov clanak i njihovo doznavanje
  • KristijanHR
    171
    Slepička bi se dobro uklopio sa RPG i MMA, još fali UFC...
  • BBB Sibenik
    6k
    Bitno da se stalno negativno priča o našem sportskom sektoru, a ekipa radi punom parom na odlascima(prociscavanjem) i dolascima. Ako je ovo istina doveli smo tri top igrača a tek se zagrijavamo.
  • Kreten
    154
    Ak dolazi još jedan stoper kaj će onda biti sa Perkovićem? Nekak bi mi bilo žao da on padne u treći plan jer mi se čini da može biti jako dobar.
  • Crni86
    12.7k
    24 sata je objavio da stize u cetvrtak na ljecnicki sto mi bas i nema smisla da bude tako veliki vremenski razmak izmedu dogovora i ljecnickog.

Nadam se da je u ponedjeljak na potpisu, a u utorak sa ekipom
  • Dzoni
    1.7k

Brzi podsjetnik, oni primaju placu svaki mjesec za svoj "rad"
  • Efes Pilsen
    11.8k
    nadam se da vise nije.. Lagano uzet Mmaea i naci desno krilo i poslat jasnu poruku Misku..
  • Zg123
    2.1k
    meni se cini da njega Jakir vidi kao rotaciju na lijevom beku
  • dinon7
    1.9k

Slažem se. Prije da će Perić biti taj koji će biti u trećem planu i tražiti novi klub
  • GOAT
    3.6k
    Ak dolazi još jedan stoper kaj će onda biti sa PerkovićemKreten

Ja bi prvi da nam mladi igraju sto vise ali ako zelimo bolji rezultat u LP tu nam trebaju malo iskusniji dok njegovo vrijeme dolazi.

naci desno krilo i poslat jasnu poruku Misku..Efes Pilsen

Jos ce misko bit sretan kad mu damo 1.5 mil za pasalica krajem 8.mj
  • sport
    4.9k
    Ako još dođe TME :lol:
  • Omake
    10.5k
    RPG, KTC, Mmaee, Perković je atletski jedna od najimpresivnijih i najkompletnijih obrana što smo imali.
  • Peškaman
    7.4k
    Perkovića na lijevom beku uz Ogiwaru,Ogiwara napadački bek a Perković je obrambeno jako dobar uz to što može i u napadu potegnut.
    Torrente,KTC,Bernauer i Mmae na stoperskim pozicijama uz to imamo Perića i Perkovića.
    Na desnom beku RPG/Ristovski.

Za sredinu čak mislim da smo isto dobro popunjeni,možda još jedan ulazni transfer.

Lijevo krilo popunjeno.
    Desno ovisi je li Špikić ide ili ostaje,ukoliko ide,trebaju dva krila.
    Napadač,ovisi hoće li Petković ostati,ukoliko ostane,vjerujem da Brodić ide što bi značilo da ostajemo na Petkoviću/Kulenoviću. U tom slučaju ne znam je li bolje kao trećeg staviti nekog mlađeg igrača ili ići u kupovinu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.