• don
    13.3k
    Ogi, Mmaee, KTC, RPG :starstruck:

U međuvremenu se za prvi sastav bori Torrente, a ne bi me iznenadilo i da bude prvi stoper.
  • Laugreano
    4.1k
    Volio bi vidjet i kombinaciju MMA i Bernauer. Obojca imaju odlicne duge lopte.
    Ocekujem ove sezone i jos boljeg Maxa. Decko je pravi profesionalac koji jako puno radi na sebi, i bit ce sve bolji.
  • Praskaton
    4.4k
    Perkovic> Mmaee,Max,Torrente,Peric
  • igorvg1989
    89
    Gledam rasporede utakmica hnka, sve su isti dan u isto vrijeme?
    Što nije to malo neobično, dosad nije to tako bilo ?
  • Crni86
    11.1k
    satnica i dani se odreduju tjedan ili dva prije. Naravno termine diktira max sport.
  • Bosskovitz
    16.7k
    Imaš domaćeg trećeg napadača sa solidnom statistikom i koji je uigran sa momčadi. Njega prodaješ i dovodiš stranca koji to opet sve treba proći ispočetka, ne znaš kaj očekivati od njega + klub mu je samo posao.modri-kibic

Ima li taj strani napadač potencijal biti bolji od ovoga i vjeruješ li da ga može ostvariti? Jer ako je odgovor na ta dva pitanja "da", onda ga dovodiš. Ako maknemo sa strane novce i sve ostalo.

Ako se ovo odnosi na Brodića, ja bih ga odmah prodao za 2 milijuna. Drag mi je dečko, ali neće nikada biti ništa više od trećeg napadača u Dinamu i zaraditi na njemu milijun i pol eura za pola godine je top posao. Siguran sam da napadača te kvalitete možemo dovesti u bilo kojem trenutku, a ako se još radi o nekome tko je iskusniji ili - suprotno - talent koji ima potencijal rasti... dapače.
  • NORTE
    16.2k
    Kad vidim kako iz momčadi odlazi višak igrača to mi budi još veću nadu da će sve bit kako treba.
    Ciljana pojačanja bez gomilanja nepotrebnih igrača kojima možda i nije ni mjesto u dinamu.

Naravno, svatko se može zapitat što s Bulatom, al valjda se nešto i trenera Jakira i samog igrača pita kod upita drugih klubova.

Na Marićevom mjestu ponudio bih Rijeci 3 milijuna eura za Pašalića. Oš neš Bangladeš.

Treba nam kvaliteta za prvih 11, ali i kvaliteta za uć s klupe.
    Ozbiljno mislim da ako se plasiramo u LP da bi mogao sletit (još) neki kapitalac.
  • NB86
    16.8k
    Vec je papastrumf razrjesio tu dilemu i rekao da ne postoji ponuda od 2 mil za brodica, da postoji ne bi jos uvijek bio na pipremama u austriji
  • modri-kibic
    467

Mislim na Brodića. Čuo sam da bi trebao on otići, a da bi trebala doći nova špica stranac. Tko je taj stranac nisam uspio saznati. Ali ako stranac dolazi umjesto Brodića i u tu ulogu onda mi je to suludo. Žao mi je zbog Brodića jer ne podliježe toliko pritisku, ima dobar udarac, manje mu treba da zabije gol. Dobio je samo 6 mjeseci, mislim da u njemu ima potencijala za nešto više. I to u Dinamu.
  • don
    13.3k
    Valjda nam se Bruno ne priprema za Tursku sa ovom bradurinom

IMG-1310.jpg
  • Nogo
    6.7k
    20240712-164404.jpg

Danas je ažurirana uefina ljestvica i 38.smo klub Europe.
    Nadam se nakon ulaska u neko od natjecanja da ove godine idemo s još boljim rezultatima a time i boljim rankingom na tablici!
  • Medvedgrad
    606
    ↪Majki2111 Jednostavno; ljeti se na pripreme ide u planine (hladnije krajeve), zimi se na pripreme ide u južne (toplije krajeve).Draž

Samo što Bad Radkersburg nije u planinama.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Kako se prijelazni rok krece 352 zvuci sve zanimljivije.

Mmaee - Perkovic - Torrente
    RPG - Sucic - Rog (Misic) - Ogiwara
    Baturina
    Pjaca - Petkovic
  • xavier
    12.1k

RPG lijevo, a Ogiwara desno? Nema KTC-a?
  • Dinaminjo
    1.5k
    obrnuo sam slucajno..

..svaka cast KTC-u, ali nadam se da su novi stoperi potentniji..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.