Isto tako neki koncert Plavi Božićni na pola sezone — serbus
Mislim da je najrealnije(uzimajući samo sale) Afrodita/Etno selo/Antonela. — Peškaman
Moj prijedlog je da se članovima omogući kupnja paket ulaznica ili pojedinačnih ulaznica za europu ili hnl po dosta jeftinijim cjenama nego ne članovima. — dinamo u srcu
Za plavu noć u Hercegovini svakako Mostar nije najbolji izbor već mjesta poput Ljubuškog, Širokog, Čitluka, Čapljine i Tomislavgrada koji malo više dišu plavo. — CrouchTomislavgrad
Do kraja godine 40.000? — Mali Zeus
Vrlo ambiciozni cilj je postavljen na 42.000. I samo približavanje njemu bilo bi epska stvar za klub koji je sve do nedavno članove tretirao kao nužno zlo, a dostizanje te brojke - odnosno prebacivanje brojke članova iz 1982. i rušenje povijesnog rekorda - to bi bila avangarda! — Bosskovitz
ja bih napomenuo da tek od sljedece godine pocinje propisno brojanje clanova, jer je ovo prijlazna godina u samom racunanju trajanja clanstva. — jedan u nizu
s time da napominjem kako oni koji nisu produljili članstvo ove godine nisu članovi kluba — Bosskovitz
Ove brojke su brojke onih koji su se učlanili, odnosno produljili članstvo ove kalendarske godine. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.