• Str1nger Bell
    2.4k

Nisam bas siguran da smo financijski jaci od Valladolida koji kupuje Biuke za 5,6 milijuna.

The Highest Paid Player at Valladolid is Kenedy (Left Wing) with a Gross Annual Salary of €1,620,000, or €31,154 per week. Kenedy, who is 28 years old, has 3 years and €4,860,000 gross remaining with Valladolid.

€689,583
    avg/player
  • Orc123
    12.6k
    njima najplaceniji igrac ima neto 700tis eura! Kod nas Petko ima Milju eura neto....oni mu vise od 600-700 nece ponuditi a to za nas nijenproblem....i mi smo kupovali igrace i za 4-5milja eura...po nicem nisu financijski mocniji od nas.
    Da ne govorim koliko smo mi atraktivniji klub po svemu. Jel cemo se stvarno tako omalovazavati i stavljati u isti kos sa jednim rubno prvoligaskim klubom? Glupost,....
    Btw. Biuka su platili 4milje.....
  • nemapredaje
    5.6k

Tako mislimo mi navijači, ali većina igrača će prije ići igrati la ligu nego hnl. Bez obzira na europu.
  • Omake
    10.5k
    Debeli Ronaldo je vlasnik Valladolida. Oni troše više nego što bi trebali u nadi da će se stabilizirati u prvoj Španjolskoj ligi. Pisalo je nedavno da im je dug oko 60 mil eura. Nadaju se da će to pokriti tv pravima i prodajom mladih igrača kroz par sezona La Lige.
  • Efes Pilsen
    11.8k
    koliko znam Buco prodaje Valladolid samo niko nije ponudio koliko trazi..
  • Yovitssa
    904

Malo manje unosi srce u raspravu :wink: , kao što je @nemapredaje napisao, prije će igrači u La Ligu nego HNL. I teško da ćemo mi istovariti 4+ milje € za igrača. Vidjeli smo na primjeru AGČ-a za kojeg smo jako zagrizli, a ponudili smo 2-2,5 mil € max...
    Plus, dodatna otegotna okolnost vezana uz kupnju napadača je Petković i njegov status; naime, ako kupimo kapitalca, a Petko ostane, onda imamo problem raspodjele minutaže i dvije plaće kapitalaca "na grbači". Tako da sumnjam da ćemo kupovati napadača do razrješenja Petkovog statusa (osobno bih violio da ostane taman po cijenu odlaska nagodinu nakon isteka ugovora).
  • Krizy
    59.2k
    "Ako Dinamo može takvog igrača dovesti besplatno, onda svaka čast. Dečko je pravi karakter, bio bi pun pogodak, poručio je Vahid Halilhodžić koji je marokanskog braniča uveo u reprezentaciju."

Mmaee
  • dbut
    107
    jesam jedini koji smatra, nakon utakmice protiv CSKA i naravno ako nikog ne prodamo, da ne trebamo bas ni jednog veznog? najvece pojacanja bi nam bio otkup Roga i vratit ga u formu. (Rog, Sucic i Misic + Pavic i Ademi za HNL). Kupovina nekog igraca bi gusilo razvoj Sucica i Pavica koji me odusevio kao i Horvat i Mikic. Eventualno pricekat kraj transfer roka i dofurat neku raketu za male novce...
    Trebamo po meni jedino jos lijevi bek (Perkovic na stopera) i desno krilo (ili probat Hoxhu i Pjacu tamo)...
  • miro
    7k
    Kad bi ostala ova vezna linija, onda bi na zimu još trebalo dat pare i otkupit Roga i to je to. Samo nekako ne vjerujem da nećemo prodavat
  • Droljo
    18.7k

Po tome nam niti desno krilo ne treba. I u slučaju prodaje špikića. Može se pokriti sa stojkovićem, kačavendom, lijevim krilima, pa i rog, juniori...
  • emilperska
    11k
    Olivari opet pise svoje nadri clanke..
    "Jakirović zivi neizvjesno".
    Hoce li mu Baturina i Petkovic napustiti Maksimir..

Plus standardane izjave da smo doveli samo Pjacu i free agente i da ak ode Bruno smo najebali jer zamjene nema.
    Ovaj drugio dio je nacelno u pravu..
  • Crni86
    12.7k
    Plus standardane izjave da smo doveli samo Pjacu i free agenteemilperska

Kako mi ide na zivce ta subjektivnost nasih medija… a koga su to doveli hajduk i rijeka? Doslovno nikoga, a njima krece sezona dva tjedna prije nego nama. Oce neko za njih to napisat i dizat paniku?
  • dbut
    107

spikic zadnje dvije sezone nije nista napredovao i vrijeme mu je da ode, stojkovic i kacavenda su upitnici koliko ce biti spremni ove sezone i kako ce ih ozljede postediti, ali da za HNL imamo dovoljno igraca koji mogu pokriti tu poziciju. treba nam desno krilo za europu pogotovo ako pricamo o ligi prvaka.
    Juniori su stvarno dobro odigrali prvu pripremnu utakmicu i treba paziti da ih ne ugusimo jer ove sezone moraju dobiti priliku... ocekujem od njih bar 3 da iskoce i budu konkurentni za prvih 11 za HNL (Pavic, Vrba i Mikic su moji pickovi)
  • eol12
    703
    Ne, Rakitić bude sto puta bolji posao. Ajd sto je u 37-oj godini života; al frajer igra rekreativno pola godine i još k tome nit ne dolazi na pripreme nego za to vrijeme ljetuje i odmara po Maldivima.
    Ak Pjaca ostane zdrav, pa ti nemres bolje krilo naći za te novce da se postaviš na ne znam kaj. Španjolac došao džabe, ima potencijala, mlad je, rizik minimalan, još Marokanac ak dođe imaš stopere pokrivene, ali ne, ajmo pisati i srati sto ako otide odjednom pola momčadi.
    Užasno su mediji skloni njima, jako me to nervira, no daje i draž nakon prošle sezone.
  • Str1nger Bell
    2.4k

The Highest Paid Player at Valladolid is Kenedy (Left Wing) with a Gross Annual Salary of €1,620,000, or €31,154 per week.Str1nger Bell

njima najplaceniji igrac ima neto 700tis eura!Orc123

Ne kuzim koji dio ti tu nije jasan ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.