• DiddyGuela
    2.7k

Svi su krivi samo je Zdravko zasluzan.
  • Droljo
    11.5k
    samo je Zdravko zasluzan.DiddyGuela

Dodao bih i zokija, marija, vrbu, peras, marčinka, murgu drota, nikad prežaljene peternele i slične spodobe...
  • Patrick1996
    61
    Nisam ni ja najveci fan Zdravka Mamica...Njega se moze mrzit i osudjivat da je opljacko klub itd, itd....ali cinjenica jest da su se transferi pod njegovim vodstvom kluba dosta lakse i brze ostvarili...A i to nisu bila neka transfera samo da se nekoga dovede, nego je to ipak bilo kvalitetno...

On recimo jednog Sucica ne bi ni sanjao prodat za 8-10 milijuna €....
  • Krizy
    50.7k
    @Patrick1996 Po upisima je odavno vidljivo da si zalutao na ovaj forum, lijep pozdrav.
  • DiddyGuela
    2.7k

Sprdam se malo. Jedan manji dio forumasa izgleda ima fetish na prokazivanje krivaca kada god im nesto nije po volji ili onda kada pljuju prijelazni rok koji traje tek 2-3 tjedna.

Takav narativ me podsjeca na velikog vođu i njegove legendarne presice gdje su se na svakom cosku trazili krivci i neprijatelji.
  • Pavinho
    226
    tko ce sad spominjati Pasalica
  • ShanKu
    1.3k
    Znam, da nije to tema ali bravo za ban :clap: ide mi na živce
  • Mandzo23
    2
    Da li mislite da cemo uspit dovest Mmae-a?
  • Jaro
    8.8k
    Neki ovdje zazivaju 3,5 milja za nekog beka... Dinamo u povijesti ina koliko ulaznih transfera preko 3milje? Ne znam kaj je s nekima ovdje(sunce, previše FMa, manjak godina...), koji klub su oni pratili do sad ali ovo je lista:

https://www.transfermarkt.com/gnk-dinamo-zagreb/transferrekorde/verein/419
  • Droljo
    11.5k

Jesi brz...
  • Infinity
    17.2k
    On recimo jednog Sucica ne bi ni sanjao prodat za 8-10 milijuna €....Patrick1996

Ne bi on njega sanjao prodati za 8-10 milijuna eura, on bi samo sanjao da ga proda. Otisli su u njegovoj eri iz Dinama daleko veci igraci i talenti za puno manje od tih 8-10 milijuna eura.

A sad malo odmori, sanjaj transfere i ne pomisljaj o izradi novog profila, jer tako meni oduzimas 24 dragocjene sekunde dok provjerim da li si to ti i ponovno te banujem.

EDIT: Preduhitrio si me :lol:
  • sport
    4k
    Da je dotićni tu Pero bi već bio u Comu a ovaj bi orgijao na tiskovnoj kako je sposoban manager.
  • NB86
    15.5k
    Inace ovo za dahla je bilo demantirano iz kluba ako se ne varam tako da ne razumijem zasto se prica sta smo bili voljni dat kad je ocito prica izmisljena
  • Paggini
    34.8k
    A i to nisu bila neka transfera samo da se nekoga dovede, nego je to ipak bilo kvalitetno...Patrick1996

Hahahahahahaha, lupio bi mu ban samo za ovo
  • Orc123
    10.1k
    Gledam snimku pripremne Osijeka protiv mađara. Ovaj Mierez nije normalan, prijateljska utakmica a on grize ko da se igra europska...tenk, tenk....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions