• Patrick1996
    61
    apsolutno tako i ja mislim maximo.. onda nismo ni EL zasluzili a kamoli LP haha... ne mozes sa prosjecnom ekipom uc u elitno natjecanje bez da si platio cent
  • Daliban
    4.1k
    Dok ga ne vidim sa dresom Rome u rukama, i dalje se nadam da ćemo odriješit kesu.
  • hardek
    7.7k
    Pa čak bih rekao da kod Dahla ni nema nekog većeg rizika. Realno osim da doslovno lom noge ili kriznih i sigurno ćeš u budućnosti moći barem vratiti uloženo. Kod njega se vidi baš veliki upgrade u odnosu na Ogiwaru.

Al šta je tu je sad, idemo dalje i nadam se da će nas Marić ugodno iznenadit sa sljedećim transferima. Npr. s obzirom na ono što smo spremni platit meni se Mmae čini kao pojačanje. Nadam se da tu ima nešto i da nije novinarska izmišljotina.
  • Patrick1996
    61
    sigurno medijska izmišljotina
  • Maximo
    822

A mi koda baš tako pokušavamo, sve free transfer ili neka sića kao jer pogoditi ćemo tog top free igrača kojeg niko neće. Samo da nebude ko prošle godine kad smo u smiraj roka dovodili bilo kaj samo da popunimo roster. Jer smo isto mislili da znamo "pravu" vrijednost igrača
  • Daliban
    4.1k
    Pa čak bih rekao da kod Dahla ni nema nekog većeg rizika. Realno osim da doslovno lom noge ili kriznih i sigurno ćeš u budućnosti moći barem vratiti uloženo. Kod njega se vidi baš veliki upgrade u odnosu na Ogiwaru.hardek

Slažem se, to bi bili jedini rizici. Ono, kužim da nismo klub koji pliva u parama i nakon Boška je svaki veći transfer sam po sebi rizik i svi su na oprezu, ali istovremeno ti dugoročno ispadne da je niz manjih transfera lošijih igrača puno veći kumulativni rizik nego investiranje ozbiljnije svote u jednoga dokle se god radi o proper igraču. Ono, ja bi radije da potrošimo 7m ovaj rok tako da pljunemo po 3,5m na lijevog beka i desno krilo, uz ove besplatne stopere, nego da dovedemo 7 igrača za kikiriki jer su šatro value kupovine.

Al šta je tu je sad, idemo dalje i nadam se da će nas Marić ugodno iznenadit sa sljedećim transferima. Npr. s obzirom na ono što smo spremni platit meni se Mmae čini kao pojačanje. Nadam se da tu ima nešto i da nije novinarska izmišljotina.hardek

Također.
  • Droljo
    23.3k
    Kakva je situacija sa ovima što igraju europu? Koji mogu igrati za nas u lp ili el ak sad već igraju pretkola nečega?
  • Patrick1996
    61
    ja se toga iskreno i bojim da ce to opet tako bit… kao gleda se radi se … a onda ce bit neke panicne kupovine pred kraj roka….
    Samo pitanje ko je onda kriv? Dal opet Simic? Ili Peras? Ili mozda Barisic? Ili uprava? Haha
  • Daliban
    4.1k
    Nemaju pretkola veze, bitno je da uđu na onu zadnju listu.
  • DiddyGuela
    4.9k

Svi su krivi samo je Zdravko zasluzan.
  • Droljo
    23.3k
    samo je Zdravko zasluzan.DiddyGuela

Dodao bih i zokija, marija, vrbu, peras, marčinka, murgu drota, nikad prežaljene peternele i slične spodobe...
  • Patrick1996
    61
    Nisam ni ja najveci fan Zdravka Mamica...Njega se moze mrzit i osudjivat da je opljacko klub itd, itd....ali cinjenica jest da su se transferi pod njegovim vodstvom kluba dosta lakse i brze ostvarili...A i to nisu bila neka transfera samo da se nekoga dovede, nego je to ipak bilo kvalitetno...

On recimo jednog Sucica ne bi ni sanjao prodat za 8-10 milijuna €....
  • Krizy
    64.2k
    @Patrick1996 Po upisima je odavno vidljivo da si zalutao na ovaj forum, lijep pozdrav.
  • DiddyGuela
    4.9k

Sprdam se malo. Jedan manji dio forumasa izgleda ima fetish na prokazivanje krivaca kada god im nesto nije po volji ili onda kada pljuju prijelazni rok koji traje tek 2-3 tjedna.

Takav narativ me podsjeca na velikog vođu i njegove legendarne presice gdje su se na svakom cosku trazili krivci i neprijatelji.
  • Pavinho
    410
    tko ce sad spominjati Pasalica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.