• nemapredaje
    5.6k
    Ne mora reći kaj je u pitanju, već samo hoćemo li se pozitivno ili negativno šokerati
  • scooniepenn
    5.1k

Ovo za poci po zlu je bio standard, posebno prema kraju prijelaznog roka.
  • skener
    5.1k
    Nicota je malo nervozan
  • Zagi
    10.7k
    Nicota je malo nervozanskener

...Zanimljivo je slušati različite poglede na 'slučaj Sučić' u Dinamu, ali i oko njega. I u samom klubu su podijeljeni oko strategije s ovom ponudom, ne razmišljaju svi isto. Dok jedni zagovaraju tezu da je to odlična ponuda za igrača, koji je odigrao tek jednu sezonu i Dinamu i da ju je trebalo prihvatiti, drugi su skloniji mišljenju da je Sučić tek na početku svog puta u Dinamu, da će mu iduća sezona biti 'udarnička'. Trebao bi se dodatno ustaliti u momčadi, pred njim je siguran europska jesen i dokazivanje na toj pozornici. Ionako je već na pragu reprezentacije, a ako dođe na popis i debitira za Hrvatsku, tada bi cijena mogla dodatno rasti. ...

"I u samom klubu su podijeljeni" , a još jedan članak napravljen na temelju rasprave na Zoni....
  • Noel
    13.4k

Eto po Ničoti najbolje da je u klubu diktatura i jednoumlje. Sad je već i problem kaj ljudi imaju slobodu razmišljanja. Strašno kakvi likovi
  • Common Sense
    1.2k
    Špikić ima popriličnu plaću, jednu od najvećih u klubu, koju ničim ne opravdava. Klub bi ga se sasvim sigurno želio riješiti i barem dijelom povratiti uloženo. Svima je jasno da on nije igrač za Dinamo i da više neće napredovati.
  • vjeko1701
    16.6k
    Loxi bi to bilo pojacanje za ovu sezonu a mi potencijalno imamo igraca za dalje. Kacin voljni moment nikad nije bio upitan, upitna su njegova koljena i to do te mjere da mu je bila upitna karijera.Orc123

Sve super al ga nakon ovog ne bi slao na Kranjčevićevu na posudbu. Čak možda i ne HNL, ako bude odluka o otkupi i posudbi.

Ako ga se otkupi, ostavio bi ga u Dinamu do zime a onda ako nije još spreman ili nema nikakvu minutažu radi manjih ozlijeda (koje su česte nakon ovakvog izbivanja) bi mu gledao posudbu negdje u neki slovenski klub koji ima dobre uvjete treniranja.
  • skener
    5.1k
    posto mora danas oko podne objaviti jos jedan tekst molim "insajdere" da mu serviraju neko ime i olaksaju posao
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Luka Lukanić službeno u Genku. Ja sam šokeran!
  • austrijanac
    7.5k

"Doznajemo da se razmišlja o Šunjiću, no kako nam neki ljudi oko Dinama javljaju, Bistrović isto dobro kotira!"
  • javolimtebejako
    2.6k
    Thibaut CourtoisDzoni

dal može igrat desno krilo?
  • dinamo vitez
    677
    SN opet guraju Šimića u Dinamo. Nema mi logike, za prvog napadača nije, za rezervu je skup a mislim da ne bi ni pristao na takvu opciju.

Radije bih umjesto guranja njega vidio nekog jeftinog na poziciji trećeg napdača tipa Komnena ako već prodajemo Brodića, još uvijek tek 29 godina, jeftin i voli Dinamo, ne vjerujem da bi mu bio problem biti backup Petku i Kuletu.
  • vjeko1701
    16.6k
    Šimić mi ima smisla ako odlazi Brodić a ostaje Petko i onda trojac Petko, Kule, Šimić. Minutaže će biti za sve, posebno ako će se u HNLu igrati i sa dva napadača.
  • San Lorenzo
    19.9k
    "Doznajemo da se razmišlja o Šunjiću, no kako nam neki ljudi oko Dinama javljaju, Bistrović isto dobro kotiraaustrijanac

Doznajemo da San Lorenzo sa foruma razmišlja o Šunjiću i Bistroviću. :lol:
    Zavisi što Jakirović traži...Šunjić je slobodan, Bistrović bi vjerojatno bio dostupan...San Lorenzo
  • vjeko1701
    16.6k
    A gle, svi mi ovdje smo ljudi oko Dinama :D
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.