• Majki2111
    4k
    Pitanje za doktore nogometa ovdje. Zašto se pripreme ne mogu odraditi u potpunosti u Zagrebu nego se idu u razne Austrije i Slovenije ili Turske??
  • deda
    37.4k
    Uglavnom iz klimatskih razloga.
  • Majki2111
    4k
    Pa upravo se igralo po paklu danas, kaj ne??
  • deda
    37.4k
    A poklopi se nekad da. U 90% slučajeva tj. dana je u Austriji ugodnije nego kod nas.
  • Majki2111
    4k
    Ha? Nisam skonto... :gasp:
  • Draž
    1.6k
    Jednostavno; ljeti se na pripreme ide u planine (hladnije krajeve), zimi se na pripreme ide u južne (toplije krajeve).
  • Jaro
    10.3k
    osim, ocitih, klimatskih razloga, obicno se ide u centre/podrucja gdje se skupi vise klubova na pripremama pa je lakse i dogovoriti prijateljske.
    U Zgu bi pustao igrace doma izmedju treninga ili ih drzao zatvorene negdje na 10 minuta od doma. Ni jedno ni ne djeluje kao idealno za fokus.
  • Dinamosaur
    2.2k
    Ha? Nisam skonto... :gasp:Majki2111

Pošto si poceo dedi replicirat mislio sam da vec imas spremnu teoriju. Pa ono, raspali
  • Majki2111
    4k
    Nee ne. Samo to me zanimalo..
  • scooniepenn
    4.7k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/prva-hnl/cudesni-dinamovac-dominirao-na-mozda-i-najtezem-treningu-ikad-bilo-je-to-neobicno-za-gledati-15481225

Opet će Teo jesti malu djecu. Dobar dio Dinamovih navijača nije niti svjestan koliko smo sretni što ga imamo sve ove godine. Monstrum bio, monstrum ostao.
  • Paggini
    52k

Spominjalo se na forumu ogroman broj puta, ali vrijedi spomenuti uvijek još jednom - jako je bitno zadržati ga u klubu i nakon kraja njegove karijere, da radi s mladim/seniorskim igračima. Fantastičan igrač kojeg se mora poštovati, meni najdraži stranac kojeg smo imali (minus Olmo koji je naš, naravno)
  • scooniepenn
    4.7k
    Apsolutno, toliko je toga donio i još toliko toga može donijeti. Moj, također, najdraži stranac uz Olma koji to de facto nije.
  • Klenx
    7.9k
    Teofilovu karijeru u Dinamu nepravedno je obilježio onaj blackout protiv Šahtara koji mu je pridružio etiketu kiksera.
    Jasno da čovjek s vremena na vrijeme ima neki kiks kao i svaki drugi stoper na svijetu, da je bezgrešan ne bi bio u Dinamu. Međutim Teofil je jedan od najboljih i najvećih stranaca koji je igrao u Dinamu.

Profesionalac od glave do pete, na terenu daje zadnji atom snage čitavo trajanje utakmice, ne štedi se niti na jednom treningu, a po ponašanju na terenu i van terena izrazito korektan i pošten lik.

Nakon karijere ga obavezno treba zadržati kao neki faktor u klubu. Trener u mlađim kategorijama, skaut za Francusku ili član stručnog stožera. Koliko mu se Zagreb svidio mislim da bi on na to i pristao. Bilo bi šteta takvog profesionalca izgubiti.

Nek nam u budućnosti u klubu bude još desetine Teofila. Svaki euro uložen u takve karaktere se isplati.
  • OsamŠest
    5.4k
    Théophile mora ostati u klubu nakon karijere, to bi bilo fantastično..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.