kosi li se ti sa svjetonazorom njegove obitelji — Patak
svjetonazor sve više postaje izlika za petljanje u teme koje sa svjetonazorom nemaju veze kako bi se ograničio pristup nekim objektivnim informacijama i znanju. — Bosskovitz
Ljudi ima svakakvih sa svakakvim stavovima koji nisu uvijek u interesu društva — Bosskovitz
U interesu drustva je govorit djeci da spol/rod odreduju sami i da nisu musko/zensko rodenjem? — NitkoBitan
Svjetonazor obitelji nije apsolutan, slažem se sa time, a kako do sada to nije radilo probleme i zašto? — mali M
nigdje ne piše u onom dokumentu. — Bosskovitz
Jako je malo za te uspjehe zaslužan naš odgojno-obrazovni sustav i neće nitko ni postati nobelovac niti ne uspjeti postati nobelovac, vrhunski menadžer, liječnik ili nešto deseto zbog ičega što je u gornjem dokumentu. — Bosskovitz
Sve škole i vrtići su odgojno-obrazovne ustanove. — Sljeme
isam spominjao gornji dokument nego cijelu doktrinaciju djece koja se odvija i uči ih da se bilo što može postići bez truda i zalaganja. — mali M
Kažeš obrazovno-odgojni sustav nema veze sa brojem kvalitetnih liječnika, menadžera ili drugih uspješnih stvari.. Kakav argument, bravo striček "ja sam kakti liberal".. — mali M
U tekst piše da spolni odgoj počinje od rođenja — Patak
Sve je to antiznanstvena ideologija kojoj ne bi trebalo biti mjesta u obrazovnom sustavu, pogotovo ne u vrtićima. — Patak
Ako od mene očekuješ da podržavam ili branim "participation awards" i slična sranja, morat ću te razočarati :) — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.