• Patrick1996
    61
    Jel si to sad random neke igrace stavio? Mislim, to moraju i bit realne opcije… sta vrijedi ako i ide u zadnju godinu ugovora, ako ga recimo dinamo nece ili on ne zeli
  • Nolifer
    9.2k
    Ak je to ona fora sa Ojedom, Ivanovićem, nije više fora...

Kaj se tiče Špikića nek mu je sa srećom, ako ode...
  • Mlađi referent
    12.4k

A kaj misliš trebamo li možda dovest Pašalića?
  • nemapredaje
    4.1k

Još jedno pitanje.

Ti navijaš za Dinamo ili za Pašalića?
  • Patrick1996
    61
    dinamo je zivot, a paša jedan od omiljenih igraca a da ne igra u raju
  • Patrick1996
    61
    @Haza/Miro: Mozda ste vec napisali negdje, neznam.. al kakvi vi imate stav tj misljenje o potencijalnom dolasku marca pasalica?
  • Orc123
    10.1k
    Pasalic je malo bolja verzija Pere Bockaja kojeg smo isto platili ko suho zlato, a sad ga se rjesavamo posto, poto.
  • Patrick1996
    61
    brate?? Sori, kako mozes usporedit jednog bockaja i reprezentativca pasalica?
    Pasalic je zvijer, u stanju sam odlucit tekme… potencijal nemili… nemoj molim te
  • Peškaman
    5.9k

Pa pitao si me koje bi to krilo bilo po meni,postavio sam ti dva primjera.
    Pa neće se kontaktirati preko tarot majstora,klub pošalje ponudu,ako je zainteresiran ide se u daljnje pregovore,ako ne,tražiš drugog.

Rick je,koliko mi je poznato lijevo krilo.
    Ako i lijevo dolazi u obzir,onda možemo dodati i
    Micheal Johnston,igrač Celtica,prošle godine na posudbi u WBA,primarno lijevo krilo,može igrati i 10ku i desno krilo,prema TMu 3mil E,msm da je moguće posudbu dogovorit.
  • Orc123
    10.1k
    frende i Skoric je bio reprezentativac, da ne spominjem ostale. Koliko mu Dalic vjeruje pokazao je na Europskom a on je jedino desno krilo formacijski. Da govorimo o kakvih 2 mil eura pa ajde ali cijena je i vide nego duplo od toga. On nece digurnonbiti igrac prevage a vide nije ni mlad da je sad potencijal za buduci ogroman transfer.
  • keppi
    282
    Ima li tko info o Bočkaju, Štefulju, Deniju Juriću i Menalu. Ima li kakvih opcija za njih?
  • Patrick1996
    61
    ok, ja cu se tebi javit ako dinamo bude doveo nekog stranca iz pitaj boga odakle.. jedva cekam da bude nanizao losih tekmi pa da onda vidimo koji su argumenti i objasnjenje
  • Jurki
    14.6k
    Špika je ok rotacijski igrac. Međutim kolku placu ima, da je dugo u klubu.. a igracki nije napredoval.. najbolje i za njega i nas da on ode u MLS.. nek pobere pare Amerima i to je to.
    Odsteta je ok.. mozda bi se moglo nategnuti na 2 milje.. al o tom potom.
    Moramo dopeljati jedno jace i jedno razvojno krilo.. i bit ce to ok.
  • Orc123
    10.1k
    ako ti je to zivotni cilj, moze. Ali kasnis, trebao si se vec javiti za Bockaja, Sutala, Jurica, Stefulja, Cabraje, Menala, pa i spikica i ostalih....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions