• GOAT
    3.2k
    Oko insajdera koji je dokazao da ima konkretne informacije i slijedom čega možemo pretpostaviti da ova priča nije bez glave i repa?Daliban

Insajder koji je napisao da smo "pred dogovorom" dakle cijena jos moze gore, a i dolje. Sacekajmo pune informacije pa cemo imat zakljucak i onda pisi koliko te volja
  • Sixthway
    563
    Ako uđemo u LP ,svima će do zime cijena jako narasti , glupo je prodavati sad igrače na koje računaš dugoročno , Petar je jedan od onih igrača poslije Baturine koji mogu dosegnut 15 -20 miljuna vrijednost malo LP ,malo reprezentacija.
  • Daliban
    4.1k
    Znači vi serete preventivno. Smeta vam nešto što se nije dogodilo. Dobro da se zna.Tradicija bunta

Bolje da seremo preventivno nego u prazno kada je stvar gotova. Tada je srati besmisleno.
  • Captain America
    20.4k
    No Bulat očito nije imao dovoljno dobre ponude, inače bi ga prodali.Krizy

Mišljenja sam da se moglo pričekati onda jer se sigurno mogla dogovoriti ovakva posudba i za mjesec dana.

I kako znamo jel Elšnika želimo za zamjenu, ako su u 2024. u Dinamo došla 4 od spomenuta 42 igrača?Krizy

Iscurilo je njegovo ime, a ne vidim da su dečki koji imaju informacije ovdje iste demantirali. Mnogi igrači s kojima smo povezivani ovo ljeto su na kraju i ispali želje sportskog sektora (AGČ, Šotiček, Torrente, Pašalić). Samo je dolazak Filipovia bio grom iz vedra neba.

Ovo je negativno jer se nije riješio svih loših ugovora? Pa jel znaš kako je to težak posao, zašto bi Moha, Bočkaj i slični samo tako otišli negdje za manji novac.Krizy

Ovdje me nisi razumio. Nisam pisao samo negativne stvari. Svakako podržavam rješavanje loših ugovora. Nadam se da će biti još takvih odlazaka.
  • Tradicija bunta
    7.8k
    U to se i pretvorilo ovo mjesto, u tebe i takve. U gomilu isfrustriranih likova koji lijece svoje frustracije ovdje. U redu je da netko da svoje vidjenje neke glasine, ali da netko cijelo popodne sipa otrov zato jer je Como postavio upit s cijenom za igraca... na sta ovo lici.
  • Dudu9
    1.8k
    Dinamo mora prodavati da bi normalno funkcionirao, ko je protiv prodaje Petra nek kaže koga umjesto njega da klub proda Baturina,Perković Nevistić ko ima neku vrijednost?
  • Krulek
    843
    Opet ista priča. Očito uvijek netko traži da moraš biti politički korektan i ispričavati se na svom mišljenju kao i kod kritika Daliću poslije EP. Pa neka mi netko kaže do kada se neće smjeti uputiti objektivna kritika trenutnom SD ili Upravi, a da te ne proglase mamićevcem ili recimo Daliću , a da te ne proglase antihrvatom, antikatolikom ili nekim drugim nebulozama. Ljudi moji, shvatite da nema svetih krava koje su kao nekad bile zaštićene od kritika pa i po cijenu lišavanja slobode. Uvrjede, osobito na osobnoj razini nisu nikako poželjne, ali ako imaš dojam da netko ne radi svoj posao kako treba valjda možeš to reći bez da te netko zbog toga proziva.
  • VE86
    56
    Prijatelj mi je trener u omladinskom pogonu, redovno je sa igračima prica i tako. Kaze da Ce najvece pojačanje ove godine biti Marko Rog. Da ubija na treninzima
  • GOAT
    3.2k
    Očito uvijek netko traži da moraš biti politički korektan i ispričavati se na svom mišljenjuKrulek

Jel se i mi tebi trebamo sad ispricati da budes zadovoljan?
  • Daliban
    4.1k
    Ako ga prodaju i ne nadomjeste igrača i izostanu rezultati onda možemo pričat o...Noel

Onda je kasno pričati.

Da vam budem iskren, ovaj mentalitet nekakvog "čekanja" kod donošenja bilo kakvog suda ili odluke dok ne prođe baba s kolačima je meni osobno u potpunosti stran.
  • Haza
    10k

Ajmo pričekati par dana, baš me zanima tvoj komentar ako stvarno mali ode u Como, obzirom su komentari kolega postali frustracija ako komentiraju transfere pred realizacijom (Sučić definitivno nije transfer glasina).
    Ja ovdje vidim možda maks 5 posto ljudi koji su protiv ove nove Uprave, međutim smatram da je legitimno dati kritiku, ako vidiš da nešto ne ide u dobrom smjeru. Nije netko zbog toga frustriran.
    Mislim da forum baš služi da netko napiše za transfer pred završetkom, što Sučić je, neko svoje mišljenje.
    E sad, moj dojam je da je 90 posto kolega, jako puno iskusnih forumaš protiv transfera Sučića, mislim da to puno govori...
  • Time
    1.3k

Ovim postom cini mi se i ti malo lijecis svoje frustracije,ali nogomet i jest toliko popularan jer mozes izbaciti frustracije i probleme i otici kuci osjecajuci se malo bolje.
  • Noel
    13k

A kaj ak sereš prije vremena pa se to ne dogodi pa ostaneš posran nakon toga? Nikom niš?!?
    Poznato mi je to od prošle sezone sa strašnim Hajdukom koji na kraju ne završi ni drugi a Dinamo uzme duplu krunu..
    Idemo vidjet kaj imaju ljudi u planu vrlo brzo će utakmice i Europa pa ćemo sudit/hvalit.
  • Krulek
    843

Meni ne, ali ne bi bilo naodmet onima koji su do sada iznijeli argumentirane kritike pa ih se pozivalo na red da to ne čine jer je sve prekrasno.
  • GOAT
    3.2k
    Koliko vidim svaku argumentiranu kritiku su ljudi nagradili sa lajkovima, dakle slazemo se. Izmedu toga su otrovni pljuvaci koji spamaju temu istim komentarima i brane se tezama poput "ne smijemo imati svoje misljenje". Imaj ga brate, mozes i 2 sto se mene tice ali nemoj bit dosadan sa istim spam komentarima od 11 ujutro do 11 navecer
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.