https://www.transfermarkt.com/adam-buksa/profil/spieler/267160
Po večernjem ovaj je trebao doći na posudbu ali su dobili ponudu od 4,5m pa je posao stao.
Ipak tražimo napadača pa time je mogućnost Petkovog odlaska veća. — Nogo
nije mi plan branit prodaju Sučića, već samo ako svi komentiraju prodaju da je bez veze, ajmo onda naći protutežu toj prodaji... ako se postavim u poziciju SD koji kupuje dinamove igrače, ja baš ne vidim zasto bi dao 10M za ovu četvoricu... ne vidim uopce razlog zasto bi netko kupio (platio) Bulata i Špiku, a iskreno da mi treba napadač teško bi rekao "onaj Kulenovic iz Dinama je taj"... za Perkovića bi bio zainteresiran, taj li mi ima nešto, međutim da li bih dao više od 3M za njega ? pa i ne — CUCAK
Pa izgleda da nam je financijska situacija u banani.
Nažalost. — Danko
Dobro, ulaskom u EL smo si osigurali 13-15 milijuna eura, no sto je sa ostalih cca 40 potrebnih milijuna? Ne bi prodavali, ne bi placali skuplje ulaznice, roba iz shopa je pre skupa... Dragi ljudi ne ide to tako kako vi zamisljate. — NitkoBitan
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.