• Mlađi referent
    13.6k
    Neće Vrba sigurno igrat Sučićevu rolu jer nema nikakav kapacitet za to i to bi bilo ubojstvo dečka

Upravo je Elšnik kopija Sučića samo postoji razlog zašto jedan sa svojih 20 godina vrijedi 10 milja eura, prvotimac je Dinama i na vratima HRV repke, a drugi ima 26 i igra u Ljubljani.

Jasno je da se pazilo da se dovede takav tip igrača ako ovaj bude otišao jer nam momčad značajno bolje funkcionira. Pravo pitanje je čemu takav downgrade u ovom trenu?
  • Jurki
    18.5k
    Znaci ako sam ikaj ocekival od nove garniture ljudi u klubu.. je to da nebu takvih retardiranih transfera igraca koji su tek poceli igrati i pokazali se jako dobrima.
    Svake godine se napravi rezultat u Europi.. nekad losiji, nekad bolji.
    Prodaja Sucica spada upravo u tu kategoriju retardiranih i nepotrebnih transfera u trenu kad se mozemo dokopati lige prvaka u samo dvije utakmice.
    Odbijam vjerovati da smo u takvom financijskom kurcu da moramo prodati jednog od najpotentnijih mladih igraca i to vec nakon 1 odigrane sezone.

I ako se ovaj transfer desi ove godine.. tek onda bude dato gorivo tatticevcima i glavna mantra bude da ova uprava samo rasprodaje, a nist se ne investira. Onda bu tek udaranja i po Zeki i po sportskom sektoru.

Moze mi svatko reci da fantaziram.. ali ovakvo poslovanje di se proda igrac, a tek je pocel pokazivati svoju igracku raskos... me podsjeca na neka ne tako davna vremena..
    kad se radilo ovo isto ko i danas.

Sjasi Kurta, da uzjase Murta.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Ljudi, pa zar ne vidite koliko stalno pokušavamo uštediti nešto kod svakog transfera, pregovarali smo dugo s Rijekom oko modela plaćanja za transfer Pjace. Jednostavno je naš proračun nestabilan za održavanje dosadašnjim načinom poslovanja. Vi bi svi htjeli da ostanu Baturina, Sučić, Petković, Perković i da se još dovedu ozbiljna pojačanja za koja treba platiti ozbiljnu odštetu (Čerin npr.). Ako mislite da je to moguće u ovom trenutku, onda živite u teškoj zabludi. Jedan ozbiljan transfer se mora svakako napraviti i gledajući iz tog kuta podržavam prodaju Sučića ako to znači ostanak Baturine barem do zime.
  • GOAT
    3.6k
    Nije kredit za otplaćivanje duga nego recimo banci prodas nagradu od Lige prvaka, tih famoznih 30 mil, oni ti novce daju odmah a naplate ih od UEFE s naravno kamatom i tako imas novac za pojacanja relativno brze. Ovo je jako laicki objašnjeno ali valjda se razumijemo
  • GaijiZG
    2k

Jednostavno je naš proračun nestabilan za održavanje dosadašnjim načinom poslovanja. Vi bi svi htjeli da ostanu Baturina, Sučić, Petković, Perković i da se još dovedu ozbiljna pojačanja za koja treba platiti ozbiljnu odštetu (Čerin npr.). Ako mislite da je to moguće u ovom trenutku, onda živite u teškoj zabludi. Jedan ozbiljan transfer se mora svakako napraviti i gledajući iz tog kuta podržavam prodaju Sučića ako to znači ostanak Baturine barem do zime.

Ali priča ne drži vodu, jer nekaj ide menadzerima, ako zelis zadrzat kvalitetu u sredini trebat ces potrosit bar 4 milje eura, na kraju dana na ničem si. Ako je financijska stiska, diži jebeni kredit igramo za LP uskoro, ako ne prođemo onda prodaj, i da ga prodaš za 2 milje eura manje, rizik je vrijedio. Ovo je low iq potez uplašenih ljudi, bezmudaški. Ali još se nadam da ništa od toga. I ne samo da gubiš na potencijalnoj vrijednosti Sučića za godinu dvije, nego će te svi drugi klubovi iskorištavat, i na kraju će se i Baturina prodat za manje.
  • GaijiZG
    2k
    Jel može neka potvrda insajdera da ovo nije done deal?
  • NB86
    16.9k

Kako bi tocno prodali nagradu od lige prvaka koju nemamo ?
  • NitkoBitan
    29.2k
    meni jedino taj transfer ima smisla ako stvarno jesmo u banani financijski i goriBrusa

Nama uvijek financijski gori tamo do kraja kolovoza.
  • Eduardo
    24.9k
    Nisam pojma imao da je Como tak bogat klub, valjda mi je nesto promaklo..
    Ugl pravit cu se gluh i vjerovat da ovo nije istina
    Dinamosaur

Como drži Hartano obiteljski vrijedna 50 milijardi. Fabregas je trener, mislim da je i Thierry Henry manjinski vlasnik ili tako nešto.Omake

Baš sad čitam... Imaju uvjerljivo najbogatije vlasnike u talijanskom nogometu koji su ih iz četvrte uveli u prvu ligu. Uz to znatno pomažu i lokalnu zajednicu. Da, i Henry je uložio lovu u klub. U ovom trenutku sa 60.78M€ nalaze se na 17 mjestu po vrijednosti momčadi u Serie A.

Lucas Da Cunha (6.5) i Gabriel Strefezza (6) su im najskuplji igrači. Ovaj rok do sad su potrošili 20M€ - Dossena je plaćen 8M€ (TM ga cijeni na 5), Strefezza je plaćen pet, a Belotti 4.5.

• immerwieder
    1.5k
    bili smo dosta ogorčeni na Šunjića kad je otrčal u Birmingham na prvu ponudu,
    nema razlike niti s ovim malim ako on inzistira na odlasku,
    a videl je i sam kak je Šunjić završil,
    još ako Talijani, kao i inače, plate na rate, onda ne bude biti love odmah na raspolaganju
  • GOAT
    3.6k
    Imas eto europa ligu od 15. Pretpostavljam da cemo i ligu prvaka igrati pa sam to uzeo za primjer
  • GaijiZG
    2k

bili smo dosta ogorčeni na Šunjića kad je otrčal u Birmingham na prvu ponudu,
    nema razlike niti s ovim malim ako on inzistira na odlasku,

Gdje su naznake da mali inzistira na odlasku?
  • NB86
    16.9k
    Nema pretpostavljanja kod prodaje necega banci, osim ako bi prodali potrazivanja nakon sto bi se kvalificirali sto nista ne znaci za ovaj prijelazni rok
  • GOAT
    3.6k
    Joj dobro ajde necu radit ekonomsku financijsku analizu jer to nije moje polje. Samo kažem da postoji i ta opcija, kad vec imamo osigurano igranje europske lige. Moze pomoci a i ne mora ali postoji
  • Facke
    6.3k
    Ljudi moji pa dej se smirite male. Strasne. Como mu bude sigurne dobre uvjete ponudil, neki plan, treniral ga bude Cesc Fabregas. Na kraju krajeva , negva je odluka el ide ili nejde. Klub je prihvatil ponudu, se druge je na njemu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.