• Jurki
    20.8k

Kaj se mene tice.. bolje da zatvorimo prijelazni rok danas.. nego da dopeljamo i jednog igraca iz Hnla.
    Pasalic, a ni Šoticek nisu nama pojacanja.. a kostali bi nas suho zlato.
    Matkovic da .. ali ko ulaganje za buducnost ali ne za pare koje ugari hoce.
  • Jurki
    20.8k
    one way to the liga za bedaka.
    Pobrati komplet u21 i u19 repku.. jebeno preplatiti..
    uspjeh zagarantiran.

Edit: cetvrtfinale lige prvaka minimalno.
  • Kaktus Car
    1k
    To je ukupno bar 6 milijuna eura.
    Odbijam vjerovati da će se ovo dogoditi.
    Krizy

To je stvarno teško za povjerovati. Ako se nije imalo love/želje za otkupiti Vidovićev ugovor koji je bolji igrač s većim potencijalom, ako se nije moglo povećati ponudu za Gnezdu Čerina, itd., onda bi ovo stvarno bio neobjašnjiv potez.
  • Orc123
    14.1k
    tak smo mi pokupili Bulata, Cabraju, Spikica, Stefulja.....jel se ko sjeca tog prijelaznog roka kad su vristali naslovi kako su zalog za buducnost i novi veliki transferi. Ulozeno znaci 6 milja eura u te igrace i gdje smo sad?? Bulat na posudbi u klubu koji ga sigueno nece otkupiti, ostao nam jos samo Spika ali to je opet neka druga prica. Iz hnl jedino neka ciljana pojacanja kao Matkovic i to idealno na Zimu ako bi se ostvario neki dobar plasman u LP pa da smo financijski ok. Zivim za dan kad cemo se odmaknut od ebenog hnl-a i gledat globalno a ne lokalno.
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Ova garnitura mladih u Loksi (Šotiček, Krivak, Goričan) je po meni najgora u dugo vremena. Imali smo Majera i Ivanušeca, Jakića, Aliyua, Bočkaja i mislim da je ovaj sada trojac mladih najgori u zadnjih 10 godina. Njima su sezonu iznijeli stariji igrači (Kalaica, Čop, Leovac, Mudražija).

Šotiček nije dovoljno dominantan u Loksi da bi se tolika bura dizala oko njega. Plus je bolji za kontre a Dinamo će odigrati 5 utakmica u sezoni gdje će ići na kontre a i u tih 5 će Šotiček biti na klupi. Igrat će HNL utakmice kontra bunkera i publika će mu spominjat majku jer će biti loš na postavljenu obranu.
  • Kaktus Car
    1k

U HNL-u nema igrača koji mogu biti pojačanje za Dinamo. Nema se što "akceptirati" raznorazne apsurdne zahtjeve i prohtjeve nerelevantnih klubova. Nek slobodno za promjenu ostatak lige zatvara vlastite budžete i slaže vlastiti kadar bez velikodušne pomoći Dinama. Dosta je bilo preplaćivanja prinova i poklanjanja igrača konkurenciji.

Dinamo se treba okrenuti inozemstvu.
  • Tried'nTested
    9
    Nema potrebe pričati o šotičeku, imao je priliku za lijepe novce biti dio dinama, odbio je, ajmo dalje, ima stotine tisuća igrača diljem svijeta pa mora bit i jedno krilo za Dinamo.
  • modri7
    245
    Što se tiče okretanja stranom tržištu dajem za primjer RB Salzburg. U RB Salzburgu igra samo 6 igrača sa austrijskim državljanstvom (tu računam i Salku Hamzica koji nosi njihovo državljanstvo) od 38 njih. Trener Nijemac.

Ne kažem da trebamo praviti legiju stranaca ali ne treba niti bježati od stranih igrača. Pogotovo uzimajući u obzir da nam okosnicu čine domaći igrači (Nevistić, Mišić, Baturina, Petković) te da imamo još domaćih igrača i talenata na koje se računa.

U Young Boysima redovito igra 6 stranaca u prvih 11.
  • CastAway1986
    4.7k
    možda je medijska patka a nisu u stanju ni članak prevesti jer su napisali da Olympiacos nudi za njeg 2M a zapravo je AEK u pitanju ..
  • CastAway1986
    4.7k
    bravo za komentar !
    Gledajući HNL ja to vidim ovako , iz Rijeke eventualno Selahi jer smo na toj poziciji tanki..Iz Osijeka Mierez i možda ali samo možda Roko Jurisic kao backup za lijevi bek..Metković nije realan , Pasalic preskup..Tovare uopće neću ni spominjati
  • NitkoBitan
    33.7k
    Donekle mi je i drago da Kolumbijac propada. Ajmo se okrenut ozbiljnim opcijama koje nisu materijal za posudbu.
  • don
    17.4k
    Metković nije realanCastAway1986

:rofl:

Bruno se prevrće na odmoru
  • Orc123
    14.1k
    najbolja sezona i najbolja igra je bila pod Bjelicom tada je omjer bio 6 stranaca i 5 domacih....mix iskustva i mladosti, stranih i domacih! Tad smo imali i rezultat i razvijali ciljano par mlađih i imali iskusne nase i strance. To su gole cinjenice!
  • Kristijan992
    661
    Kaj nije bila prica da Soticek nije odbio ponudu Dinama nego da su njegovi manageri odlucili dati ponudu Dinama u medije i info kako je on to kao odbio kako bi izvrsili pritisak na Dinamo, a onda je Dinamo uzvratio i dao pravu cifru? Da cijela ta prica ustvari nema veze s njime nego njegovim managerima?
  • modri7
    245
    i trenera koji je imao autoritet, automatizme, razvijen sustav i znao je šta hoće. A ljudi ga razapeli zbog dvije minute protiv Šahtara.
    Definitivno sam za pojačanja izvana, pogotovo baciti oko na one kojima su istekli ugovori.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.