• Laugreano
    4.8k
    Ovdje imate cijeli scout report
  • Omake
    14k
    Cordoba mi se sviđa. Teško je pokazati nešto ekstra na onakvim terenima iako je iako par Extra driblinga i jedan wow gol. Na youtube kanalu deportivo Cali ima intervju s njim. Djeluje dosta skromno. Iz radničke je obitelji, oboje roditelja su zemljoradnici. Odrastao je u jednom od siromašniji dijelova Medelina, La Iguana. Ta četvrt djeluje baš jadno i čemerno, plus što kanalizacija prolazi pored kuća. Djeluje mi kako tip osobe koji grize da dospije što dalje od toga gdje je počeo.
  • OsamŠest
    6.4k
    A ne mora to nista znacit. Na videu nije ni Luis Diaz izgledao nista posebno.Laugreano

Ma naravno, zato kažem po onome što sam gledao.

Kao što sam rekao, kvalitetu ima, a samim tim i prostora za napredak. Pratimo.. :smile:
  • Orc123
    14.1k
    Bravo Maricu...ajmo zavrsiti taj transver pa ce vidjet ovi nasi panjevi da nas vise ne mogu iskoristavati.

Mali je talent a nisu veliki novci! Ajmo to kroz 2-3 dana rijesiti.
  • deda
    42.1k
    Mene je samo strah kao i kod svih južnoamerikanaca da se odjednom ne pojavi čopor likova s pravima na mladog gospodina.
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Mislim da je to više problem s brazilskim igračima?
  • Captain America
    20.4k
    Dobro je pa nema još latinosa u svlačionici jer će se morati fokusirati na nogomet. Ima Torrentea za druženje, a on mi više djeluje kao ministrant umjesto zatvarača klubova.
  • Laugreano
    4.8k
    Mene je samo strah da nije novinarska patka, kako bi mogli pisat da nam je propao transfer.
  • Daliban
    4.1k
    DIaz izgleda impresivnije, ali u pravu si da je teško donijeti normalan sud na takvim oranicama.
  • GOAT
    4.2k
    Cekamo insajdere da nam potvrde jesmo li poslali ponudu ili od toga nema nista
  • Orc123
    14.1k
    Decko je na na videu na onim oranicama tehnicki odlican! Kako ce tek onda izgledati na boljim travnjacima.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Može igrat i lijevo i desno, a sudeći po videu očito je spreman za hladnu noć na livadi Kupek Apaša.
  • FrodoJePurger
    553
    I ako on dođe i nitko ne ode od sadašnjih igrača po meni bi to trebalo biti to.
  • Zagi
    13.5k
    Profilno nam baš treba jedan divlji dribler desno. Špikić/Šotiček su baš krivi tip igrača za to kako bi trebali igrati kada Pjaca dođe.
  • Omake
    14k
    Intervju za one koji razumiju španjolski. Moj je loš ali je mali ostavio Extra dojam.

https://youtu.be/a0P7hLBMH7w?feature=shared
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.