• Crni86
    7.3k
    Evo info za kacavendu:

Dakle, s obzirom da u Dinamu još nisu sigurni kako će se Kačavenda vratiti nakon teških ozljeda i dugih pauza i hoće li moći odmah konkurirati za ozbiljnije uloge, u Maksimiru ga nisu željeli još jednom posuditi ili odmah kupiti. Nego su ga, možemo tako reći, doveli na probu. Znači. Kačavenda je igrač Lokomotive, a klub s Kajzerice dao je Dinamu posebno dopuštenje, potvrdu da Kačavenda može trenirati s momčadi Sergeja Jakirovića i igrati pripremne utakmice. A Dinamo mora do kraja prijelaznog roka odgovoriti što će dalje s njime. (Germanijak)

Ovo mi se cini da smo jako dobro rijesili. Ako se Lukas iskaze mogli bi dobit pojacanje kojem se nismo nadali.
  • San Lorenzo
    18.4k

Čak bih ga i prodao za te novce, prošle sezone mi je djelovao kao da je zasićen svega, pa su i igre bile osjetno lošije nego ranije, kašnjenja u duele, čudne defenzivne reakcije.
  • Efes Pilsen
    9.6k
    u svjetlu onoga sto je haza napisao recentno, koga bi mi uopce doveli kao zamjenu?
  • Izet Hajrović
    3.5k
    dojam često vara. Statistika kaže da je bio čak i bolji prošle sezone nego pretprošle kada je bio proglašen najboljim igračem HNL-a prema Sofi. Naravno, konkurenti su se digli prošle sezone, mi smo pali nakon odlaska 3 standardna reprezentativca u tom trenutku i tijekom te mučne sezone prevladao je dojam da je Mišić bio loš. Imao je nekoliko grešaka, ali imao ih je i prije. Ja još uvijek ne mogu i ne želim zamišljati Dinamo bez Mišića. Jedino što nam treba je kvaliteta na toj poziciji kako bi ga mogli rasteretiti i odmoriti tu i tamo, onda bismo gledali pravog i još boljeg Mišića.
  • Kristijan992
    403
    Možda su naši baš zbog tog potencijalnog odlaska Mišića gledali Gnezdu Ćerina
  • Crni86
    7.3k
    to je pitanje za struku, ali ako mozes dobiti 3 milijuna eura za misica i pretpostavljam da nema bas malu placu.

Vjerujem da se za slicne novce moze pronaci neki mladi i trkacki mocniji igrac na toj poziciji, a to je opet pitanje za sportski sektor koji pokriva vise trzista od nas ovdje ( koji znsmo hnl i ligu petice) Sigurno u ligama slicnoj nasoj ili francuskoj drugoj ligi ima neka zvijerka.

Dogodit ce nam se ko repki s brozovicem, odnosno dogada nam se a mi ne reagiramo kao ni Zlatko.
  • Crni86
    7.3k
    dojam da je Mišić bio lošIzet Hajrović

Razlika je u tome sta je priie ove sezone iza leda imao Josipa Sutala, koji je u citanju igre bio fenomenalan i pokrivao je prostor koji je Misic ugl ostavljao prazan. Njegovo pozicioniranje i reakcija na pozicji korektora je jedan od glavnih razloga zasto nam je obrana djelovala kriminalno kao i repki na ep. Misic pada sa formom iz sezone u sezonu, to je jednostavno biologija.

Ali zalosno je da kao i u repki mi u klubu nemamo zamjenu za poziciju 6. Kaj ak se misic ozlijedi i nebude ga 3 mjeseca?
  • skener
    1.5k
    prvo treba naci potencijalnu zamjenu za misica, pa da taj igrac dokaze da moze biti zamjena i tek onda se moze razmisljati o nekoj prodaji

ovako sada pustiti kljucnog igraca za takve novce je suludo
  • San Lorenzo
    18.4k

Valjda postoje rješenja...ako ćemo tako gledati, što kad ode Petković, volim ja Kuleta, ali to nije klasa za prvu ekipu.
  • Hrc-Vg
    474
    ja bi ponudio tovarima 4 milje za Sigura Taj mali mi je top i mislim da bu igračina.
  • skener
    1.5k

sto bi rekao da oni ponude 4 mil eura za sucica?
  • Captain America
    19.3k
    Čini mi se da Mišić ima 700K bruto plaću ovdje. Ako PAOK nudi milijun neto, ne treba nikog iznenadit ako Miško poželi otići po zadnji veliki ugovor.
  • Izet Hajrović
    3.5k
    on nije dobar zadnji vezni, to kažu njihovi navijači, oni bi ga radije gledali na desnom beku.
  • Hrc-Vg
    474
    Neće, kak su krenuli, oni bi prije vratili Asanovića iz mirovine…
    Ajmo biti realni, i Sigur zna da bi bolji transfer napravio iz Dinama, i da bi mogao imati puno bolju karijeru… Možda nije nemoguće…
  • Hrc-Vg
    474
    Svaki put kad sam ga vidio na zadnjem veznom, vidio sam potencijal u njemu koji je šteta trošiti na boku. Ograničavaš ga bezeveze…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions