• Zagi
    10.7k
    Mantra je bila da je tovar pa ako će se vraćati u hnl, opcija je samo magarad. To nije istina.
  • vjeko1701
    16.5k
    Pa iskreno, meni je ta njihova opsesija njime uvijek izgledala nekako jednostrano. Nikad mi nije davao neki dojam da mu su samo oni opcija u HNLu ako bi do toga došlo.
  • Hrc-Vg
    840
    Znam nekog iz njegove ekipe i Moro je poremećeni tovar.
  • Paggini
    59.3k
    Moro je tovar teski, da
  • GaijiZG
    2k
    Šta sad, jel poremećeni tovar, teški tovar, ili samo tovar?
  • Dudu 9
    760

Teško mi je povjerovati da je netko tko je odrastao u Dinamu poremećeni tovar.
  • Hrc-Vg
    840
    Došao je u Dinamo isključivo zbog para i svi koji ga znaju kažu da mu je najveća želja istrčati na Poljud u dresu Hajduka.
  • Patak
    3.5k
    Para je srbizam.
  • Dudu 9
    760
    Znam za to, ali mi je termin poremećeni tovar ipak pretežak.
    Nije riječ o nekom tko je došao kao gotov igrač na sezonu dvije, nego o tipu koji je u Dinamo došao kao dijete od 11 godina i ostao do 22.
    Tu se formirao kao igrač i osoba, da navija za Hajduk to se zna jer nikada ti nije krio, ali čisto sumnjam da nakon svega nema emociju prema Dinamu.
  • Dzoni
    1.7k
    Da je poremeceni tovar, ne bi se odlucio ici igrat za Dinamo ni u kojem slucaju
  • Jos-Optimus
    6.5k
    Livaja je bio došao, a on je navedeno na n-tu potenciju
  • Izet Hajrović
    5.8k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/damir-miskovic-imam-ponudu-od-sest-milijuna-eura-a-dinamu-da-ga-prodam-za-dva-oni-uopce-ne-mogu-konkurirati-15478573?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2Mn6ZzdbL2rZeNLCxVJgwjHWZsoIIROOvQuTaJj44NV5myj-kLbuH62NA_aem_0iR6k9zV-lFVfmliLgwOQA

Pisali smo o tome kako u Maksimiru razmišljaju o Marcu Pašaliću, ali to će biti teško izvedivo jer Modri ne mogu platiti onoliko koliko bi tražila Rijeka, odnosno, Damir Mišković. U četvrtak smo nazvali predsjednika Nevere s Kvarnera na tu temu...

- Nema nikakve priče oko Marca Pašalića. Prvo, nismo dobili nikakvu službenu ponudu Dinama. Nadalje, mi imamo za Pašalića ponudu od 6 milijuna eura od jednog kluba s Bliskog istoka. Sad, hoće li on željeti otići, to je druga stvar. To je njegova odluka, nitko ga ne može prisiliti. Kako da ja prodam Pašalića Dinamu za dva milijuna eura, što se gura preko medija? Pa, ne može Rijeka prodavati igrače Dinamu za milijun ili dva kako bi oni bili zadovoljni. A što, da ja spavam s navijačima na glavi? Moram misliti na financije, što jest logično - kaže nam Damir Mišković.

Prvi čovjek Rijeke jest poslovan čovjek, odlično vodi klub s Rujevice i tako, naravno, želi nastaviti.

- Pričao sam s ljudima iz Dinama, ali ne mogu oni niti blizu konkurirati za dovođenje Pašalića. Ako mogu, neka se jave. Nije normalno da imam ponude od pet ili šest milijuna, a da Marca prodam za dva. To je kao da sad ja kažem Dinamu da mi proda Petkovića za milijun eura.

Pitali smo Miškovića hoće li jedan igrač iz Dinama ipak u Rijeku, radi se o mladom Gabrielu Rukavini.

- Ne znam... To zavisi o njemu, ne o meni. Ako ima slobodne papire onda će doći, ako nema - neće. Nema tu filozofije. Nisam ja protiv Dinama, dapače, nemam ja problema s maksimirskim klubom. No, sve ima svoje granice. Ja moram napuniti svoj budžet, a ne ispunjavati nečije "muzičke želje" preko medija - zaključio je Damir Mišković.

Evo da vam malo aktiviram živce za dobro jutro.
  • Vedraca
    174

Nazalost nista od Toga ....njemu je Bara menadzer
  • Ivanmtk
    1.6k
    Klasični Mišković. Ovako je bilo i za Pjacu. To znači samo jedno. Marco Pašalić dobrodošao u Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.