• Keyser Soze
    14.8k
    Znam i dresove, Al ne smijem Bosnir će se naljutitMiro Vugrinec

Ok Marko Mariću.
  • ksapi
    5k
    Jel sad dosta sranja po klubu da nijedan transfer ne možemo završiti?
    Komentari na svakoj objavi kluba su bolesno gadljivi, a ni jedan dio Zone nije bolji.
    Pustite više ljude da rade u miru.
  • Mrvica
    4.1k
    Dobrodošao doma Markane!!!
    Kakav dan!
  • nemapredaje
    5.6k
    @Miro Vugrinec

Daj pomozi, već deset godina igram eurojeckpot bez uspjeha.

Daj barem 3+2 ak ništa drugo
  • Praskaton
    4.4k

To nikad necu shvatit.Svi kao podržavaju novo vodstvo puni su razumijevanja al ako nesto kasni dva dana i nije onako kako su zamislili odmah je katastrofa.

Nije sve savršeno, moze i mora bolje al ljude treba pustit da rade pa cemo sudit na kraju prijelaznog roka.
    Siguran sam da cemo složit bolju momcad od prosle sezone
  • ksapi
    5k

Netko je neki dan dobro napisao - da smo u hajdukovoj situaciji većina Dinamovaca nebi bila ništa bolja nego li su tovari sada. Odvratan mentalitet vlada u ovoj napaćenoj zemlji.
  • Blueshadow86
    3.7k
    Dobrodošao natrag u najveći klub!
    Pravite posebnu temu za našeg igrača "Marko Pjaca". :smile:
  • javolimtebejako
    2.6k
    bošnir nahajco klimu, pjaca u videu u dugim rukavima
  • BigZ
    667
    Kao sto i rekoh 19:00 službena objava! Znam i dresove, Al ne smijem Bosnir će se naljutit
    — Miro Vugrinec

Plot twist: Miro je zapravo Bošnir
    Salva

https://www.youtube.com/watch?v=paHZGyPzK_E&t=10s
  • Noel
    13.4k

Uvijek isti ljudi. I ovdje na forumu i novinari svi su dio istog teama. Oni sad čekaju bilo kaj da mogu pljuvačinu bacit. Mislim da je njih najviše zabolila dupla kruna i playoff Lige Prvaka. Morali su izmislit slučaj Belinho da bi srali po novoj upravi. 3 dana traje prijelazni rok već su prozvali upravu ne sposobnom. Takve što dalje od kluba jer imaju iskrenu ljubav prema Dinamu jednako nuli.
  • dzis
    1.1k
    Petkovic

Pjaca Baturina Pasalic

Mokri snovi
  • Ludovic IX
    9.2k
    Iskreno, ovakve mirine objave su zapravo sranje. Klub se trudi da nešto napravi, malo obavijeno tajnom i onda netko tko je blizak klubu to objavi dva tri sata ranije. Pa i pop je ovdje i vjerojatno može odgovoriti na većinu naših pitanja trenutno ali ne smije.

Više cijenim mirinu objavu kad demantira nešto nego kad sjebe klub i objavi nešto prije službene objave.. može i u nepopularna, što se mene tiče.
  • DokNaTerenuSrceOstavljas
    135
    Miro je objavio pola sata prije i vecina ne cita forum tako da nema nikakve veze
  • PlavacZRima
    391
    vjv manji udio Dinamovih navijaca prati forum, svi koji sudjeluju u ovim raspravama zele inside info,oni koji ne zele ni ne citaju Zonu tako da je njima sve obavijeno velom tajni kaj se tice transfere. Nemoj nama tu uzimat zabavu
  • Yery
    106
    Šefe onda ti nemoj pratiti forum . Miro samo jako hoćemo još novih vijesti. :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.