• Daliban
    4.1k
    Mislio sam da klub ne izlazi u javnost sa brojkama?
  • LaznjakProsineckog
    885
    Ne izlazi iz kluba nego iz menadžerskih krugova, ništa neobično.
  • Jaro
    10.5k
    Čitaj, ovo je forum, nije face:

osnovna ponuda - 10.000 eura neto mjesečno
    poslije pet nastupa - 12.500 eura neto mjesečno
    poslije 15 nastupa - 15.000 eura neto mjesečno
    poslije 25 nastupa - 17.500 eura neto mjesečno
    poslije 35 nastupa - 20.000 eura neto mjesečno
    Bonusi:

- plasman u Europsku ligu (koji je već osiguran) - 75.000 eura
    - plasman u Ligu prvaka - 160.000 eura

samo 5 nastupa - ide plaća 2,500 €mjesečno gore
    samo 15 - to je već 5000€ gore

bonus od 75,000 € za EL je već tu jer - gle unutra smo...
    Teoretski za godinu dana može imati 20 000 mjeselno (240 000 godišnje) i još dodatnih 160 000 za ovu sezonu...
    ne mora dat ni gol ni asist - samo zaslužitiodređen broj nastupa godišnje, ak to nemre - onda je i 120k previše jbg...
  • mbzg
    155

Da se nadovežem na kolegu. Pa iskreno dosta je tu čudnih poteza s naše strane. Npr. U 1 mjesecu 2024 potpišeš ugovor sa soldom do 2028 g, dečko je u tom trenu mladi reprezentivac i sada ga prodaš Osijeku za 400 tis eura. Za takvu lovu odlaze klinci kroz naknadu za razvoj. Bulat je imao solidnu sezonu i da ga bas moramo pokloniti prvog dana prijelaznog roka na način na koji su nam vraćeni Gojak i Marin i još k tome klubu koji financijski grca u dugovima.
    Sigurno u svemu nemamo potpune informacije ali ovo sto čitamo/čujemo je neobično. Tek je krenulo ludilo, ali ako mislimo da imamo puno vremena, pa i nemamo i opet se možemo dovesti u panične kupovine. Po meni do početka 8 mjeseca trebamo dovesti pojačanja, a krajem roka ako jedan extra igrač uleti super, ali ne na način da ti o tome ovisi rok, to je samo bonus i rizik koji je potrebno preuzeti obzirom da ciljaš LP.
  • Daliban
    4.1k
    Intuitivno naginjem tome da je prvi leak bio menadžerski.
  • Orc123
    12.4k
    I to njemu nije dosta? Da istina tko bi igrao za tu lovu...kako su ti klinci i roditelji umisljeni. Daj Boze da ne dođe....bila bi to lova bacena u vjetar.
  • NB86
    16.9k
    Mislio sam da klub ne izlazi u javnost sa brojkama?Daliban

Pa nije ovo sluzbena objava kluba, sigurno nece izlazit tako s brojkama, realno hrvoje tironi je daleko daleko najozbiljniji sportski novinar u ovoj državi i pogotov za dinamo ima informacije pa moze ovakvo nesto napisat a da mu ljudi vjeruju, ako nista da znaju da su price o 10k bruto placi neistina.
  • Daliban
    4.1k
    Dobivaju i drugi igrači bonuse, treba to staviti u ispravni kontekst.

Malom je maksmimum 240k sljedeće sezone ako ove sezone bude standardni prvotimac. Ako ne bude prvotimac, popušio je i pare i minute.

Osobno mislim da je ~200k realno za njega, ali ja ga ne gotivim i ne želim u klubu. U klubu vjeruju da je talent u kojeg vrijedi investirati za budućnost, a meni ovo jednostavno nisu realni novci za takvu procjenu.
  • Daliban
    4.1k
    Slažem se, ovo je konkretan demantij.
  • vjeko1701
    16.3k
    Ako je ova ponuda istinita i neki pokazatelj budućeg smjera, meni se sviđa.

Bazno niže ali sa dva tipa bonusa.
    Individualni - svojim nastupima doslovce u jednoj sezoni možeš udvostručiti plaću neovisno o rezultatima kluba
    Timski - čak i bez vlastitog uspjeha, ako klub postigne bitan strateški cilj za budžet, opet dobiješ značajno veću plaću. U slučaju LP 133% veću bez da si odigrao minute na terenu.

Jel nije ovaj princip nešto kaj mnogi ovdje zagovaraju već godinama?
  • Dzgšb
    1.7k
    Jel ovo malo ponudjeno šotičeku sta kazu kritičari?
  • Rex Ramae
    3.4k
    Jel nije ovaj princip nešto kaj mnogi ovdje zagovaraju već godinama?vjeko1701

Ma to je to, plaču oni koji su očito imali koristi od dosadašnjeg rastrošnog načina poslovanja a sada nema više lakog novca.
  • Dzgšb
    1.7k
    mali bi prije imao 400000 eura godišnje al bi 200 morao u Medjugorje poslat ,a toga više nema , sad mu je ovo odlična ponuda al ne želi kontat on ništa jer ima savjetnika bivšeg glavinog suradnika šikića
  • vjeko1701
    16.3k
    Malom je maksmimum 240k sljedeće sezone ako ove sezone bude standardni prvotimac. Ako ne bude prvotimac, popušio je i pare i minute.Daliban

Ne, malome je maksimum 240k iduće sezone ako ove bude prvotimac a Dinamo iduće popuši europu u pretkolima.

Maksimum iduće ako bi se ove dokazao je 400k. Uz EL, to je 300k.

Ako popuši minutažu, i dalje mu je ove sezone garantirano 195k minimalno uz mogućnost da bude 280k
  • Šteco
    937
    Jel ovo malo ponudjeno šotičeku sta kazu kritičari?Dzgšb

Je, kaže cijenjeni kolega Daliban da je minimum 200k godišnje plus bonusi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.