• Crni86
    12.8k
    ma nece mali u hajduk, to su samo dodatni pritisci da mi popustimo.

Njemu je u interesu da mali ode u kustosiju da uzme cijeli iznos transfera za sebe ko kak je napravio i s ostalim klincima kaj su otisli iz nase omladinske skole. Ko kak je napravio i s Fayeom.
  • Captain America
    20.4k
    Super, zbog 2K eura izgubiti takvog talenta. Sad čekam opravdanja kako je zločesti Bara kriv za sve.
  • DiddyGuela
    3.9k

Stvar je principa a ne 2K€.
  • FrodoJePurger
    378
    Žao mi je za malog, ali mi nije žao njegovog oca koji očito od kada je Belinho došao u Dinamo nije ni dana radio jer je živio od klinca. Bila bi poptuno druga priča da mu je stari našao posao negdje. Super prilika za idiota Baru i ponovno iskorištavanje situacije protiv Dinama.
  • Crusades
    17k
    Nemamo ni 2k eura za plaću... na šta smo spali
  • Captain America
    20.4k
    Stvar je principa a ne 2K€.DiddyGuela

Onda nek ne pričaju po pressicama kako se klub okreće scoutingu mladih igrača jer ispadaju redikuli. Doći će ti top talent izvana za 400 eura mjesečno...

Lani bi se sahranilo upravu zbog ovakvog poteza, a sada se traže opravdanja.
  • Daliban
    4.1k
    Di si ti vidio da klinci od 15 godina zarađuju 2k eura mjesečno? Kad sam ja išao u srednju meni nitko nije davao tisuće eura mjesečno za kavu i pljuge.
  • Captain America
    20.4k
    Di si ti vidio da klinci od 15 godina zarađuju 2k eura mjesečno?Daliban

Olmo je imao 250K godišnje :wink:

Kad sam ja išao u srednju meni nitko nije davao tisuće eura mjesečno za kavu i pljuge.Daliban

Možda i maćeha puši :cool:
  • Teofil Kateran
    2.9k
    15-godišnjak bi trebao u Dinamo doći zbog uvjeta za razvoj i napredak a ne zbog vreće novaca u tim godinama.
  • Doktor Kunić
    5.1k
    Čekaj zašto bi se nekome davalo više nego drugima? Kakav jebeni talent? Talent je Al nek se razvije prvo u taj talent. Pa taj balonja ima 14g. Do svoje 18te će uć u 2 puberteta. I još najbolje u splitu će se razvijat, moš mislit kakve talente su izbacivali dolje. Nemoš vjerovat da se vode rasprave o klincu od 14g.
  • BBB Mataa998
    2.6k

Jel ti neces ili ne mozes shvatiti. Bara ce ovo uraditi ili sada ili prilikom potpisa profi ugovora. Njegov jedini cilj je da mali ide u Kustosiju kako bi dobio i nivac od transfera. Ili ce ga dato klubu kao Hajduk gdje ce uglaviti 30-40% za sebe
  • Fanboy
    3k
    Bara je ko ženska koja ti svaki dan prijeti da može naći bolje od tebe, onda se jednom vrati i koferi su pred kućom, pa prigovara da si je izbacio.

Dinamo je daleko veći klub nego nego jedan menadžerčić i talent kakav god bio, ako hoćeš preživjeti u tom poslu moraš imati kičmu.

Očekujem oduševljene roditelje kako hrle Bari da im se klinci razvijaju u Kustošiji, idu u klubove gdje talenti propadaju i još radosnije žele nekog da im vodi dijete tko im je zatvorio ponajbolju nogometu školu u Europi i najbolji domaći nogometni klub...
  • DiddyGuela
    3.9k

Doslovno smo prije par dana doveli malog iz Metkovica koji po pricama nije nista manji talent od Belinha. Cak stovise ako cemo banalno gledati brojke... imali bi o cemu pricati.

Beli nije jedini talentirani klinac u Hrv. on je jedan od mnogih a klub se upravo tako i postavio.
  • Noel
    13.5k
    Pa nakon duple krune,nadomak nove lige prvaka i sjajne atmosfere u klubu koju stvara nova uprava skupa sa navijačima nije ni čudo kaj peta kolona predvođena plačenim novinarima mora nekaj smislit da ide u napad na Dinamo. Sad je odjednom neki Belinho jako bitna stvar za Dinamo. Čekam jedan dan članak kad više neće imat kaj pisat, SRAMOTA NOVE UPRAVE. Čistačice u klubu nezadovoljne svojim sredstvima za čišćenje.
  • Jaro
    10.5k
    Gotovo je, zadnji nek ugasi svjetlo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.