• Kaktus Car
    1k

Ne mogu vjerovati da ću ovo napisati, ali Špikić je korisniji igrač od Marca Pašalića, jer je bolji u defanzivi. Pašalić nije pojačanje za Ligu prvaka, a za HNL ne treba. Nastavak preplaćivanja i gomilanja HNL prinova je upravo ono što se ne bi trebalo raditi.
  • Patak
    3.5k
    Pašalić je reprezentativac Špikić nije.
  • Kaktus Car
    1k
    Jako relevantno s obzirom tko i kako vodi repku. Mišić nije reprezentativac iako je odavno trebao biti...
  • don
    14k
    Pašalić je reprezentativac Špikić nije.Patak

bio bi i Špikić da je lijevak na desnom krilu koji je napravio neki blijesak u sezoni
  • Daliban
    4.1k
    Ne mogu vjerovati da ću ovo napisati, ali Špikić je korisniji igrač od Marca Pašalića, jer je bolji u defanzivi. Pašalić nije pojačanje za Ligu prvaka, a za HNL ne treba. Nastavak preplaćivanja i gomilanja HNL prinova je upravo ono što se ne bi trebalo raditi.Kaktus Car

Ako još jednom netko u prvom planu spomene defanzivu kod potencijalnih krila mislim da će mi i ostatak kose naglo posijedit.
  • Patak
    3.5k
    Wing back mora imati i defanzivu. Kak će trčati od obrane do napada?
  • Kaktus Car
    1k

Za Europu je to važno, sviđalo se to nekome ili ne. U Ligi Prvaka se ne može samo napadati i pritisnuti protivnika u njihov šesnaesterac, već će često biti slučajeva u kojima je obrambeni doprinos krila jako važan.

Osim toga Pašalić i u napadu donosi malo toga osim šuta iz vana. To nije dovoljno za Dinamo. Za Ligu prvaka trebaju pojačanja, igrači koji odmah mogu uskočiti u prvih 11 i raditi razliku, a ne prinove.
  • Dzoni
    1.6k
    Korisniji je od Pasalica ako cemo igrati s 3 odozada, a u tom slucaju je bilo bolje zadrzati Kaneka s obzirom da je puno vise igrao u Japanu wing backa. Kako god okrenuo, uvijek ce Spikic bit manje pozeljna opcija za prvih 11
  • Patak
    3.5k
    Nekad je i Zajec igrao poziciju koja se zvala libero. Petica, ili čistač, na engleskom sweeper, zadnji je to Ćiro koristio u reprezentaciji kao neki osigurač kad svi ostali obrambeni zaseru. To je izumrlo kako je nogomet napredovao, iako bi nam možda spasio gol protiv Italije. Tak i krilo mora igrati obranu pa zato Špika i igra kod svih trenera.
  • Daliban
    4.1k
    Osim toga Pašalić i u napadu donosi malo toga osim šuta iz vana. To nije dovoljno za Dinamo. Za Ligu prvaka trebaju pojačanja, igrači koji odmah mogu uskočiti u prvih 11 i raditi razliku, a ne prinove.Kaktus Car

Donosi dribling, solidnu brzinu, odličan udarac i finu dozu divljine i nepredvidljivosti. Bez dvojbe može odmah raditi razliku u prvih 11. U usporedbi sa opcijama koje smo prošle sezone imali na desnom krilu je avion.

Prinove su Šotiček i Milanović. I to prinove za koje uopće nije sigurno da će ikada postati pojačanja za Dinamo. Pašalić je jedan od rijetkih HNL igrača koji bi neupitno bili pojačanje.
  • Omake
    10.1k
    Pogledao sve sažetke Granada u kojima je Raul startao. Djeluje mi brže, agilnije i zilavije od Perića. Dosta prekida je išlo na njega gdje bi on vraća loptu na prvu stativu. Dva gola u tom periodu su zabili nakon što je on pronašao lijevo krilo u prostoru, koje vraća povratu. Vrlo lako je zamisliti kako to isto radi s Arberom. Ugodno iznenađen Raulom.

Lik koji je igrao s njim u paru 14, je nogometni terorist svjetske klase. Ne pamtim da sam u životu vidio izgubljenijeg igrača. Nit brzine ni skoka, svak ga prolazi i dobiva u duelima. Brahim Diaz ga otresao kao slinu.
  • CastAway1986
    3.3k
    Kako to da nitko u slučaju Marca Pasalica ne spominje da je Barin igrač?? Netko je predložio slovenca Elšnika , H.Smolčića , pa albanski veznjak Keidi Bare , Brekala neću ni spominjati i za svakog od navedenih se netko nadovezao da su Barini igrači dok za Pasalica očito vrijede neka druga pravila
  • Captain America
    20.4k
    Bruno ima stockholmski sindrom ako uopće razmišlja o Bologni.
  • Facke
    6.3k

Price sa sanka....
  • Ivanmtk
    1.5k
    Žao mi je što nismo pokušali za stopera dovesti Hrvoja Smolčića. Mislim da bi on bio dobro pojačanje. Otišao je u LASK na posudbu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.