• vjeko1701
    16.6k
    Nego, di je zapelo sa Ramosom?
  • Facke
    6.3k

Na Bracu je igra padel. :wink:
  • Daliban
    4.1k
    Slažem se s tobom. Kratkoročno je Bologna sigurno u LP, ali dugoročno bih se prije okladio na Dinamo u Europi nego njih. Iako, čak i s tim, teško je zamisliti da će se odreći pola plaće. Ne zvuči realno, ali već sam u nekoliko navrata vidio spominjanje njegovog imena po medijima pa me zanima ima li tu čega ili samo izmišljaju.
  • vjeko1701
    16.6k
    I bolje, kaj će nam igrač kome vrijednost kontinuirano pada još od 2018...

Mada...ako valjda protiv Livaje u padelu...
  • badjibadara
    6.6k
    Ako se dovede branic ranga Pongarcica, moze se i zatvoriti prijelazni rok sto se mene tice.

Uhvatili ste se Janeza ko da nitko drugi ne igra nogomet :lol: :lol:SAS1987

Slovenci su novi Japanci.
  • CastAway1986
    3.5k
    Mene samo čudi da ovdje nema ni riječi o Belji , nitko da ga iskomentira kao potencijalno pojačanje!?
    Što se Bulata tiče ja to gledam ovako , ako se pokaže u Belgiji ide za 3M i ćao ako ne imati će mjesta u Dinamu iduće sezone jer Ademi je pred mirovinom a s Rogom tko zna što će biti..
    Za kraj čemu frustracije, prijelazni rok je tek počeo a zaboravlja se da u klubu imaju posla i s onim prekobrojnim počevši od Bockaja , Mohe , Jurica, Stefulja , Emrelija i još njih dosta ...Nije da ćeš ih samo šutnuti nogom u guzicu iz kluba..
  • Facke
    6.3k

Beljo je stara prica. Vec sme ga prozvakali sto pot.
  • The Undertaker
    8.5k
    Ako je čovjek Srbin, velika vjerovatnost je da navija za Zvezdu ili Partizan. Nemam problema s tim ako nije velikosrbin ili četnik. Andrić je najbolji primjer Srbina koji to nije (četnik) i koji je, po meni, uvijek dobrodošao u Dinamo i Zagreb. Netko poput njega također. Isto vrijedi za Bošnjake, Mađare, Albance, Kineze, Nepalce itd...
  • CastAway1986
    3.5k
    Ma znam ali ima mnogo ovih novih profila na temi...
  • hardek
    5.2k
    Ja sam valjda već 10 puta napisao do sada da mi je Beljo prvi pick za sljedećeg napadača Dinama. Nažalost Miro ili Sanjin koji uglavnom barataju s točnim informacijama su napisali da ima kronične probleme s leđima
  • Facke
    6.3k
    Standard opcija otkupa 25/26= 3 mil € za Bulata.
  • Maximo
    799
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-pjaca-potpisuje-beljo-je-blizi-dinamu-nego-hajduku-bulat-u-standardu/131631

"...Ono što bi Beljo dobio u Hajduku, svakako, status je prvog napadača i prilika za velikom minutažom i 15 do 20 golova u sezoni..."

Haha...znači top izjava, dolaskom u Hajduk odmah može računat na 15-20 komada
  • Lynx17
    4.3k
    Za Pongračića bi odmah dao 4 milje€ odštete pa makar nikoga više ne doveli.Papastrumf

To bi bio odlican transfer. Kako bi Englezi rekli, "he ticks all the boxes." Tu mislim na godine, iskustvo, daljni potencijal, sto nama treba, itd.

Medutim, neki forumas je na temu reprezentacije rekao da nije ni dovoljno dobar da igra za njegov kvart. :chin:
  • marcio amoroso
    43.5k
    Inače pratim kokošare koji pišu na temi Dinama na transfermarktu i koji pljuju Zeku, Boyse i sve šta je povezano sa njima. Osim toga su jako vješti u prevođenju postova sa zone na njemački. Znam otprilike tko su ti likovi i mogu im samo poručiti da su jebene pičkice koje se tu kriju iza raznih nickova.
  • Droljo
    18.7k
    zvezdaš u dinamu nikada neće biti dobrodošaoPapastrumf

Prespaval si robija i dvije lige prvaka?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.