• Paggini
    59.7k
    Maher Bulat i Mahir Emreli, na svemu im hvala ali neću suze liti!
  • NB86
    16.9k
    Bosko i dino peric su nam sljedeci na listi za rjesit, velike place a malo toga daju na terenu, i moharmi
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Jos perica i sutala utušit, špikica kad bi bog dao i sreca junacka ,jurica ,ostali ce Sami otici
  • FrenchMontana
    1.4k
    Jel moguce da Spikic nikad nije u kombinacijama za odlazak?? Pa nemrem ga gledat vise. Nista osobno protiv decka, ali kvalitetu nema za Dinamo.
  • sanjinlego
    4k
    Iskren da budem, sumnjao sam malo .. ali po večerašnjim informacijama palac gore :up: za ljude u klubu.
  • NB86
    16.9k
    Jebote ja na denija jurica zaboravio, nevjerovatno kakvog smo si mi sve drloga navukli u ekipu
  • Krizy
    59.2k
    Zagorac - Moharrami, Šutalo, Perić, Bočkaj - Špikić, Soldo, Halilović, Kaneko - Drmić, Emreli

Krkalić - Menalo, Braun, Štefulj, Brekalo - Brkljača, Vasilj, Lukanić - Šaranić, Jurić, Topić

Evo dvije postave za napustit klub :sweat:
  • dumitrumitu
    1.5k
    nemoj Bočkaja. Zaslužuje još jednu šansu.
  • Patak
    3.5k
    Ak odu Bulat i Halilović hoćemo li imati igrača za šutnut na gol izvan 16 metara? Ne računam Mišića koji cilja tribine.
  • Nogo
    8.4k

Rog, Stojković, Baturina, Čerin (pojačanje)
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Gnezda, Rog, Baturina (ako ostane), Stojković, Vrbančić. Bit će snajperista.
  • Brusa
    3.6k
    oće iako ostat na kraju onda ? :rofl:

a gle, stvarno mislim da je onako kako je to već dosta puta tu napisanoj,doslovno nitko mu neće dat plaću kao dinamo,nema on kamo
  • NitkoBitan
    29.2k
    Nadam se da cemo dobit barem 5 milkica za Bulata. Ako dobijemo toliko onda je to sjajan posao s obzirom da nam nije u prvom planu.
  • cibona
    5.8k
    Menalo je i dalje službeno naš? :lol: Čovječe, nikako da ga se riješimo.

Ja bi na taj popis dodao kačavendu. Ništa protiv njega osobno, ali nadam se da ne pomišljamo o njegovom otkupu ako će cijena ići preko 500-600 tisuća eura. Sve iznad toga je preveliki i nepotrebni rizik.

Također je suluda činjenica da smo teško ozljeđenog igrača držali na posudbi godinu dana, a još je manje jasno kako je uspio proći liječnički pregled, ali te nepravilnosti pripisujem nesposobnosti bivše uprave.
  • sanjinlego
    4k

Pitanje je hoće li Kačavenda više igrati ozbiljan nogomet, nažalost. Nadam se da griješim ..

Soldo je gotov posao. Ide drugim putem, pošten i vrlo korektan momak. Ne ulazim u kvalitete na terenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.