• Mlađi referent
    12.4k
    Očekujem da stilski ovo bude jedna od boljih tekmi na turniru :eyes:
  • NitkoBitan
    21.9k
    Koliko problema stvaraju krila Italiji. A nama nek zapocnu Kramaric i Majer na krilima, ne zna se tko je sporiji od njih.
  • Omerta
    75
    Ima netko kartu viška za Italiju, navijačka tribina iza gola?
  • Sibirski plavac
    2.7k
    Zato bih ja stavio Riječki duo na krilima od početka, ali to sam ja, a pitanje je koga će linolada staviti od početka. Ne bih se čudio Krami i Majeru na krilima od početka...
  • NitkoBitan
    21.9k
    Ja bi stavio Maria Pasalica jedno a mozda Majera drugo krilo. Pasalic se dobro ubacuje u 16m na nabacaje a to bi nam trebao biti forte protiv Talijana.
  • NB86
    15.3k
    Meni ova italija izgleda isto za dvije brzine jaca od nas, plasim se debakla
  • Droljo
    11.1k

I ja mislim da smo svoje odigrali na ovome euru. Jebena albanija...
  • don
    9.6k
    šta znači jaca za par brzina? Italija ne može izaći s loptom u nogama sa svog centra izuzev kontri... ne kažem da smo mi nešto bolji bili ali imali smo bar ozbiljnih prilika. Da vidimo njih sad
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    Po uzorku viđenog do sada, bolje smo mi izgledali protiv Španjolaca od Talijana večeras.

Glupo zvuči, možda Talijani i dobiju, ali Španjolci izgledaju kao da u svakom trenutku mogu zabiti gol i napravit nešto opasno. Protiv nas realno nije bilo tako, ušlo im je doslovno sve, a mi smo pri tome promašili 3-4 top šanse i promašili penal.

Ako želimo proć, imat ćemo utakmicu sa pobjedivim protivnikom, i to što će oni ići na pobjedu/remi, ne mjenja apsolutno ništa, jer i nama treba sve.
  • hardek
    3.7k
    Španjolska odigrala bolje nego protiv nas a rezultat 0:0. Kod nas se desilo overreaction nakon tih 3:0 i napravili smo krive izmjene u početnom sastavu protiv Albanije i sad je voda do grla
  • Mlađi referent
    12.4k
    Mlađi Williams masakrira Di Lorenza
  • don
    9.6k
    koliko bi nama dobro došao Ivanušec protiv Di Lorenza...
  • SjevernaStrana
    2.1k
    Što bi ovaj Nico Williams radio Juranoviću bojim se i pomisliti...
  • Infinity
    17.1k
    Meni Italija ostavlja dojam da bi mi mogli dalje kao drugoplasirani.
  • NitkoBitan
    21.9k
    Itekako se moze protiv Talijana, ali ne sa postavom kao protiv Albanije ili Spanjolske.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.