• Maximo
    799

Ovo je baš istina...očekivao sam više dosad od par glasina...s obzirom na najavu da se gledamo pojačati...samo da ne ispadne loše ko prethodni rokovi....
  • dinon7
    1.9k

Nemogu se složiti s tobom kolega.
    Smatram da je svakom novom igraču jako bitno proći cijele pripreme s ekipom radi lakše prilagodbe. Ne dovodimo mi Messija koji će sutra uskočiti u Dinamov sastav i dominirati.
    Dovoljno jak roster za otvaranje sezone?
    Petko i Baturina će doci krajnje izmoreni na pripreme nakon svega par dana odmora. Zar trebamo opet ući u sezonu u bodovnom zaostatku pa cijelu sezonu ganjati ostale ekipe?
    Mislim da ne, mislim da od samog početka trebamo dominirati i prvenstvo prilagođavati nama i tempu koji nama odgovara.
    Situacija je idealna, osiguranog novca ima, Europa je osigurana i za mene bi bilo krajnje amaterski krenuti u pripreme i novu sezonu bez prijeko potrebnih pojačanja.
  • Maximo
    799

Mislim da bi trebali dat Špiki još jednu šansu ali ko centralnom napadaču
  • Jos-Optimus
    6.5k
    Kako znaš da se ništa ne rješava? Radiš u klubu? Što očekuješ? Shvati da se jedino piše o Hajduku jer od tamo curi na sve strane i oni forsiraju te mega priče da sakriju kaos. Iz Dinama nećeš znati ništa dok pojačanje ne potpiše i to je top, tako treba. Ako lovimo kvalitetne igrače koji su negdje zapeli ili prošli ispod radara - nećemo ih dovesti ako to ne odradimo tiho. Posao se ne odrađuje preko medija
  • Orc123
    12.6k
    ponavljam Rijeka je protiv nas u najmanju ruku bila ravnopravna a posjedom se nismo mogli nametnuti. Pobjedili smo na iskustvo i karakter! Svi smo svijesni da mi nismo izdominirali igrom i takvi ne smijemo uci u novu sezonu....
  • marcio amoroso
    43.5k
    Možda da razmislimo o ivanoviću iz rijeke kao opciji za naprijed?Droljo

Ajmo završiti sa Ivanovićem i tim forama.
  • MarK
    978
    tko je spomenuo pojačanja? Moj upis je vezan za Petkovića. Očekujem da se on i klub izjasne u vezi ostanka ili odlaska. Zar se i to krije? Status igrača kojeg imamo u rosteru? Reci želim otići ovo ljeto ili ostajem barem do isteka ugovora. Valjda si načisto s tom odlukom nakon toliko godina u klubu.
  • Marquis Manners
    93

Svi to znamo, nameće se pitanje što ako uđemo takvi u novu sezonu? Jer ako gledaš trenutnu sutuaciju, bliže smo tome da uđemo takvi.
    Mislim da treba komentirati tek kad klub objavi igrača u dresu, do tada ništa. Samo bojim se da ćemo se načekati za tako nešto.
  • Jos-Optimus
    6.5k
    Kako znaš da se to ne rješava? Nemaš pojma što su pričali i u kojem je to stadiju? Možda imaju neki gospodski dogovor. Ponavljam, bezvezna panika je nepotrebna. Ova garnitura zna što radi, nisu maloumni
  • MarK
    978
    01.09. ću komentirati garnituru. Ne znam koliko jesu ili nisu sposobni jer ništa posebno još nisu napravili, a ne vjerujem nikome dok nema rezultata. Imaju prilično komotnu situaciju u vezi Europe i stvarno se nadam da će to znati posložiti.
  • Zagi
    10.7k
    Reci želim otići ovo ljeto ili ostajem barem do isteka ugovora. Valjda si načisto s tom odlukom nakon toliko godina u klubu.MarK

Kada očito nije načisto.
    Klauzulom se osigurao da je sve u njegovim rukama , prema tome kaj tu imaju za reći Marić ili Zajec?
    A Petko će čekati do kraja EPa da vidi koja ponuda će mu uletjeti. To je htio prije godinu dana , to je i dobio. A mi smo dobili tri trofeja.
    Svi znamo njegovu osobnu situaciju , pa njegove mušice itd. Jbg , tak je kak je. Ima puno prepreka za njegov izlazni transfer ali isto tako može otići sutra.

Kako se postaviti kao klub kada nemaš ništa u svojim rukama?
  • MarK
    978
    da imamo dva top krila ne bih sekunde žalio za njim, nek radi što hoće, njegove 2 milje neće spasiti klub. Samo kažem da smo bez njega naprijed loši i za konferenciju, a pogotovo za nešto više. Ako ode pred kraj 8.mj . kako naći napadača?
  • Zagi
    10.7k
    Ako ode pred kraj 8.mj . kako naći napadača?MarK

Nikak, odnosno teško.
    A opet iskeširati sada 3-4m za npr Celara kada ti te pare trebaju za neke druge pozicije samo da bi u 8. mj Petko odlučio da mu se ipak nigdje ne ide ...
    Zato i je loša pozicija za klub.
  • dinon7
    1.9k
    Petko na kraju 8og mjeseca ovisi samo i jedino o nama. Tada ga niti ne moramo pustiti, pa makar iduće ljeto otišao besplatno. 2,5 miliona neće nikoga spasiti
  • Patak
    3.5k
    Imami unutarnje rezerve za Petka. Broda je Petko za siromašne + Kule mašina...nema.brige...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.