• emilperska
    10.8k
    Ne vjerujem u to da Mierez ide dolje, osim ako je neka bolesna trampa u kojem Osijeku daju 2-3 igrača i nešto love. Dakle po meni, jako malo vjerojatno..

Ovo s Rakitićem i Džekom u Hajduku mi je taman potez za njih. Dovest lika u 37. godini nakon pola godine Saudijske Arabije, tipični njihov populizam.

Džeko u 39. godini, iako dobro igra u Feneru.

Po meni svi ti transferi (Džeko, Perišić, Raketa) to su sve igrači koji koštaju, a imaju već između 35-38 godina, par težih ozljeda iza sebe i vrijeme svakako više ne radi za njih. Ok, i dalje je tu određena klasa. Ali to je teški all in hazarderski potez od njih gdje opet bacaju sve na ovu sljedeću sezonu, s tim da kad kroz godinu dana ili dvije se ti igrače umirove, oni su stvarno onda u provaliji ako ne uzmu naslov.. Financije u kurcu, nemaš više ni potpisane igrače, nemaš nikog..
  • IstokKa96
    857
    Jebes kuma ako ne zna ispeci dobar rostilj
  • Nolifer
    11.3k
    Pa kaj nije Raketa izjavio da je Dinamovac? Pa kaj bu im dole još jedan Dinamovac igral, su ponorili?
  • Keyser Soze
    13.7k
    Pa kaj nije Raketa izjavio da je Dinamovac?Nolifer

Stari mu je dinamovac, Ivana zaboli i za jedne i za druge.
  • Paggini
    51.9k
    Ne postoji apsolutno nikakva logika da Mierez ode dolje, ni sa strane nepostojećih financija Hajduka ni sa strane Miereza kojem bi odlazak dolje bio realni downgrade u odnosu na ovo što ima u Osijeku.

Bilo kako bilo, ako se i ovo i nekim apsolutnim čudom ostvari, vidjet ću ovo kao veliki, ali veliki poraz Dinamove uprave, nažalost.
  • Captain America
    20.4k
    Između vaterpolista i NO je puklo zbog Uremovićeve plaće. Novinarima su pustili da je Leko uzeo kompletnu otpremninu da naprave pritisak na njega. Jurić je odbio klupu jer mu nisu mogli obećati pojačanja.

I sada bi ljudi koji prate nogomet trebali povjerovati da će nakon skupog Gattusa dovesti preskupe Rakitića i Džeku uz blagoslov NO.

HNLovska verzija Brooklyn Netsa od prije 10 godina ako je nekim čudom istina.
  • Jos-Optimus
    5.7k
    Raketa je bio Dinamovac, ali mali papak je takva ***** da se odrakeao repke zbog žene, a kluba zbog kuma. Koliko znam, i on im je sponzor kao i Bogdanović. Samo nek im dođu svi, ako im dođe ta bagra skupa dolje, to će biti sprdanje žešće, nema ozbiljnog nogoemta s takvom ekipom, bio bi to iznimno jak udarac u zid, osobno bih volio da im svi navedeni dođu
  • sanjinlego
    3.9k
    Možemo se mi zajebavati i šaliti na njihov račun, ali ..

Dolazak trenera, koji kakav god - je "glava" za naše prostore .. tu su i dalje Lucic, Sarlija, Uremovic, Melnjak, Zaper, Sigur, Pukstas, Krovinovic, pa i taj livaja, plus Perisic.

Uz 2-3 pojacanja nece to izgledati "slabo" .. ne kazem da ce biti Real ili City, ali mi (Dinamo) se trebamo uozbiljiti.
  • Str1nger Bell
    2.1k
    Mierez u Hajduk, nemojte se zajebavati.
    Još samo da tu netko napiše da i Petkovic ide dole jer ce mu aktivirat klauzulu.
  • Kruno
    951
    Ne kuzim zamaranje oko Hajduka koji ce ove godine biti 4 iza Osijeka.
  • Paggini
    51.9k
    Lucic,sanjinlego

Klaun.

Sarlija,sanjinlego

Klaun.

Uremovic,sanjinlego

Dobar igrač.

Melnjaksanjinlego

Dobar igrač.

Zapersanjinlego

Dobar igrač.

Sigursanjinlego

Prodaja.

Pukstassanjinlego

Prodaja.

Krovinovicsanjinlego

Klaun.

pa i taj livaja,sanjinlego

Kralj klauna.

plus Perisic.sanjinlego

Invalid.
  • sanjinlego
    3.9k

Bravo. Sve znaš, stručnjak!
  • Ivdzo11
    6.7k
    No kako neslužbeno doznajemo, od Rakitića u Hajduku, barem još godinu dana, neće biti ništa. Ima važeći ugovor sa Saudijcima, ne namjerava ga raskidati...

Ljudi od očaja do beskonačne euforije u par sati...

Upitan je ostanak Perisica, a kamoli da dodu Rakitic i Dzeko....

Edit: Evo klub iz SA nudi godisnju placu 25mil eura, dok Fener trazi naknadu od 7 mil za transfer
  • NitkoBitan
    27.1k
    Tko se boji Hajduka jos? :sweat:

Hajduka se ne bojim ja, ne bojim ja, ne bojim ja, tralalala...
  • Captain America
    20.4k
    Ljudi od očaja do beskonačne euforije u par sati...Ivdzo11

A pojedince ovdje 13.6. već lovi panika...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.