• mlinchica
    3.1k
    Mamma mia, kakav show!! Jedva čekam da počne!
    3 Talijana i onda nek još netko kaže da nam je liga loša. Liga 7, tu smo. :lol:

Mi sad moramo bar 2 Talijana dovest da dođemo u ravnotežu.
    Kad već nećemo na klupu, onda bar za prvih 11.
    :joke:
  • Jurki
    17.4k
    ca kaze Iris?.. ocel morat rezat kruv na manje fete?
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Dovoljno je da izbace iz Europe neki klub koji je viši rang od Tobola ili Debrecena i eto ti euforije. Još ako "mordor" krene loše u sezonu, opet će se unaprijed tražiti termini za doček na Rivi idućeg svibnja i kupovati godišnje ulaznice kluba protiv kojeg igraju u zadnjem kolu. Nije ta taktika uspjela ove sezone s kupnjom loksinih godišnjih, možda iduće sezone uspije (neće :cool: ).
  • NB86
    16.8k
    Vidit cemo kakav je ovaj osjecki talijan al i trammezani je lud i divlja pored terena, genaro je uvijek bio munjen, jos imamo sopu u ligi, ovo je vjerovatno sezona s najvecom vjerovatnoscu da ce se jedan od trenera potuc.
  • Dzoni
    1.4k
    Sretno svim novinarima koji ce morat suradjivat s 3 talijana i Sopicem. Press konferencije ce bit opasnije po njih nego dok je glavati bio u klubu
  • xavier
    12.1k
    Mi sad moramo bar 2 Talijana dovest da dođemo u ravnotežu.
    Kad već nećemo na klupu, onda bar za prvih 11.
    :joke:
    mlinchica

Bastoni (stoper) i Chiesa (krilo) će nam biti ok :cool:

Šalu na stranu, baš smo nedavno komentirali da je nevjerojatno koliko mi je igrača u talijanskoj reprezentaciji potpuno nepoznato. Da mi je netko to rekao prije 20 godina, rekao bih mu da nije normalan :sweat:
  • San Lorenzo
    19.5k
    Serse Cosmi vol.2.
    Trener koji se još uvijek, ali sve teže, provlači na račun igračke karijere i galame...ja zadovoljan njihovim odabirom.
  • miro
    6.6k
    takva seljačina se ipak neće više nikad nać
  • Dragon1Warrior123
    4.3k

Morat ce se svi pazit na klupi! :rofl:
  • mlinchica
    3.1k
    Ne podcjenjuj našu “šaku iz Metkovića” :cool:
  • Paggini
    52k
    Hahaha to što je vodio Napoli, Milan ne znači da je iole sposoban ih bio voditi, koliko je imao dobar network jbg. Puno galame, malo meda, dobar spoj s tovarima će biti.

Bilo kako bilo, fantastična vijest za hrvatski nogomet, HNL iduće sezone će goriti. Osijek sa ovim svojim talijanom, tovari s Gattusom, Istra s Tramom, bit ce fkt spektakl za pratit.
  • San Lorenzo
    19.5k

Ako se dobro sjećam, on je bio trener Milana kad su igrali s Rijekom...Rijeka ih nadigrala u oba susreta. :lol:
  • mlinchica
    3.1k
    I Barella u vezi, ali samo ak Bati ode. :lol:
    Da, da, tada se samo Talijane gledalo i ugledalo se na njih.
  • NitkoBitan
    27.1k
    ca kaze Iris?.. ocel morat rezat kruv na manje fete?Jurki

Jest ce poskrivecki u svom restoranu :razz:
  • nemapredaje
    5.3k
    Jebote postaju “meme” klub
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.