Jer ako damo novac za Vidovića neće nam baš puno ostati za druge igrače tj. pojačanja. — deda
Par ozbiljnih Football Manager igrača i ljubitelja transfer tema ovog foruma tvrdi da smo puni kao brod i da moramo uložiti bar 10milijuna ove godine — Str1nger Bell
Ajmo realno, prvi put da smo usli u prijelazni rok sa 15 milijuna u dzepu — NitkoBitan
Mi bi za Bulata, Ljubičića, Spikića i slične rado inkasirali 4-5 milijuna koji su nam 13, 14 i 15 igrači po hijerarhiji, ali nam je puno dat 3 milijuna za igrača koji je naš drugi najkorisniji igrač ove sezone (ne računam Brodića koji je u Varaždinu skupljao statistiku). — austrijanac
Mi nismo u financijskoj situaciji kao klubovi kojima prodajemo igrace, samim time mi nemamo cesto luksuz da placamo "realne" cijene. — Paggini
Jel bi ti stvarno pola tog budzeta dao na Vidovića, a treba nam i stoper, desno krilo, špica uz Petka i možda špica umjesto Petka? — Paggini
↪NitkoBitan
dinamo ulazi u godinu sa 60mil€ minusa, tih 15 je tek dio fali samo jos 45mil€ da pokrijemo ostatak proračuna, ili mislite da kad osvojimo ligu dobijemo milijune eura za to? samo pogledajte prihode Dinama valjda će biti jasno da je prodaja igrača samo punjenje proračuna. — Dudu9
Mi nismo u financijskoj situaciji kao klubovi kojima prodajemo igrace, samim time mi nemamo cesto luksuz da placamo "realne" cijene. — Paggini
Ja se samo cudim ljudima koji kazu da je 3,5mil daleko previse za njega, a istovremeno nase manje vrijedne eksponate ne zelimo pustiti za takvu sicu. — jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.