• Izet Hajrović
    5.8k
    Ako smo mogli Franjića za 7.5 mil., možemo i Perkovića bogatim Saudijcima za barem 7 mil.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Na stoperskim pozicijama imamo KTCa, Maxa, Perica, Sutala i Zivkovica. Lijevog beka pokrivaju Ogiwara i Petkovic. Uz sve to najavljuju se po dva pojacanja u svakom redu, znaci u zadnjoj liniji pretpostavljam stoper i lijevi bek. Mi cemo imat dosta posla oko "ciscenja" s obzirom na to kako je optimalno imat 4 stopera i dva lijeva beka. Pa racunajte i kalkulirajte... Inace me zivo zanima kako se "rijesit" Sutala i Perica, njima je ovdje nikad bolje, placa odlicna a rehabilitacija postojana. KTC i Max koji su na "mininalcu" nam iznijeli prvenstvo a doticni dvojac medu najplacenijim igracima - vjecna rehabilitacija i klupa.
  • Brusa
    3.6k
    pa valjda nije dečko lud da sa 21 godinom ide u Arabiju.... Nadam se da ima malo veće aspiracije
  • cibona
    5.8k
    Mene jako zabrinjava činjenica da većina medija smatra da je Perković na izlaznim vratima i što se o tome priča kao da je to normalno.

Ukoliko se to dogodi, to će biti pogreška u rangu prodaje Rrahmanija 2019. godine...

Ovo je krucijalna sezona u kojoj perković može pokazati puni potencijal na svojoj PRIRODNOJ poziciji, ne smijemo dozvoliti da ode. Idealno bi bilo upariti ga s klasnim desnim stoperom.

Ako ikoga od mladih perspektivnih igrača u našem klubu treba prodati, onda je to definitivno Bulat. Propustili smo idealnu ponudu Rangersa na zimu, ali vjerujem da ga i dalje možemo prodati za solidne novce.
  • emilperska
    11.1k
    Petkovic je igrac kakvog vise nikad necemo imati za tako malo novaca. Grijehota je ne produzit ugovor s takvim igracem. Mi njega placamo manje od milje eura, a razne Miereze, Belje i Frigane bi placali 700-800k.
    Nadam se njegovom ostanku.
    Prije svega nadam se da SD ima onda nesto drugo od spice u igri jer Mierez, Kule i Brodic nisu za EL razinu, a kamoli LP razinu..
  • Orc123
    12.6k
    Taj Nicota je...a nezz kak da se izrazim. Koliko taj covjek moze izbaciti clanaka u prazno samo da ispuni kvotu ....
  • Jurki
    18.5k
    Mene jako zabrinjava činjenica da većina medija smatra da je Perković na izlaznim vratimacibona

Ne znam kaj bu s Perkovicom.. dal bu ostal ili ide.. ali znam sigurno da vecina medija seru i jedu ta ista govna.
    Svaki prijelazni rok isti tekstovi i iste gluposti.. samo su promijenjena imena.
  • OsamŠest
    5.8k
    Jedna sezona s punom minutažom na lijevom stoperu Mauru Perkoviću osigurava reprezentativni poziv. Bio bi grijeh pustiti ga bilo gdje..
  • CastAway1986
    3.5k
    Perkovica nikad nebi prodao osim naravno ako je u pitanju neka astronomska ponuda
  • Str1nger Bell
    2.4k
    Ne vidim razlog zašto se Perkovic nebi razvio u vrhunskog stopera, te da dosegne razinu Šutala igrački, a možda i novčano kroz 2-3 sezone.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Osijekov SD Boto ponovio da nema prodaje Miereza hrvatskim klubovima. Nista, okrenut se drugim opcijama a Miereza cekat do iduceg ljeta kad ce postat slobodan igrac, naravno u slucaju da ne potpise novi ugovor il ode negdje drugdje.
  • Haza
    10k
    Dva info, još od prije znam da je Ademi bio jako nezadovoljan statusom u Dinamu, što mu je uzrokovalo i pad forme, te je njegov menadžer aktivno tražio klub za njega u Emiratima. Ne znam dal' se u međuvremenu ohladio Ademi, ali možda njegov odlazak uz odlazak Bulata, smislenim čini interes prema Gnezdi Čerinu.
    Drugo, Dinamo aktivno pregovara s Celjem, prvakom Slovenije u kontekstu suradnje. Prednost je što su nam tamo hrvatski treneri Mikić i Krznar, iako, meni nije jasno koji bi to vid suradnje bio s prvakom druge države, ali opet, s njima se definitivno pregovara. To bi možda bio bingo, treneri su naši, igraju Europu, tu su nam igrači u izlogu. Što se tiče Baturine, stvarno su solidne šanse da ostane, interes su iskazali Lazio i Fiorentina iz Italije, ali oni ni izbliza nemaju lovu potrebnu za njega (općenito su Talijani zajebani za transfere, i svi ih izbjegavaju). S druge strane, njega mogu platiti samo Švabe (Leipzig i Dortmund) i Englezi, a za sada ozbiljnog interesa nema. Naravno može ga platiti Bayern ili top engleski klubovi, ali svima je jasno da on nije ta razina trenutno. Svi znaju da je inicijalna cijena 20 mil eura, pa je shodno tome interes ograničen na manji broj klubova.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Mislim da nema covjeka ovdje kojem saga oko Miereza nije vec odavno dopizdila. Lagano dovest nekog drugog a nek se oni snadju za golmana. Dosta je bilo da smo mi gospodski a uvijek mi doljnji. Kad smo ih izvlacili iz govana dobri smo bili. Jabali ih madjari ,samo ih odsad gazit i tretirat Kao tovare,isto ko i oni nas.
  • Bosskovitz
    17.7k
    Ne znam dal' se u međuvremenu ohladio Ademi, ali možda njegov odlazak uz odlazak Bulata, smislenim čini interes prema Gnezdi Čerinu.Haza

Sumnjam da Ademi više igdje ide, osim možda u Šibenik ako ima ambicija vraćati se doma, kaj bi s obzirom na prijateljski odnos naših klubova bila i jedna jako lijepa priča. Ali sigurno ne još sljedeću sezonu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.