• Marley
    4.6k
    pa sto se place tice, ja odavno govorim da je on podcijenjen igrac :smile:

A sto se tice primljenih golova, jeste kad gledali Sassuolo, jeste im vidjeli ostale obrambene igrace :grin: ? Pa to je smijurija, pogotovo drugi stoperi. Gledam ih ama bas cijelu sezonu (bome pred kraj je postao baaas mazohizam). Erlic im je svakako medju najjacim igracima. No naravno, nije cudotvorac.
  • Olmic
    5.1k
    erlic sutalo komba koliko znam nije primila gol
  • dmil
    767
    Dovedemo li Erlica ili Pongracica mislim da bi to bilo definitivno pojacanje na sadasnji roster, glupo mi je uopce raspravljati o tome kad smo trenutno na tri dobra stopera (Theo, Max, Perkovic, od koji svaki ima svoje limite), Perica i Sutala treba prodati, a Zivkovica ponovo poslati na posudbu.

Nadam se da ce se Gurlica nametnuti na pripremama.

A ako mislite da Erlic i Pongracic nebi bili dobri, nadam se da shvacate da bi nam Uremovic bio odlican ulov da je dosao kod nas.

Osobno misljenje između Pongracica i Erlica je da mi je Erlic bolji, cisto zbog vece profesionalnosti.
  • Captain America
    20.4k
    A sto se tice primljenih golova, jeste kad gledali Sassuolo, jeste im vidjeli ostale obrambene igrace :grin: ? Pa to je smijurija, pogotovo drugi stoperi.Marley

Ovo se ljetos i jesenas govorilo za nas pa je bio dovoljan povratak jedne veličine iz mirovine za rješenje svih problema.
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    Po mom sudu, naravno i onome što sam gledao, Erlić i Pongračić su sličan tip igrača/ stopera.

Pongračić je nešto bolji i stabilniji na lopti. Mislim da je i prošao kroz više boljih i renomiranijih klubova u Europi. ( Bayern ako se ne varam, RBS, Dortmund, Wolfsburg,) pa mu je i to mala prednost.

Oba bi bila veliki ulov za nas, ne znam tko to više osporava.

Mislim li da su realni u ovom trenutku? Ne, nikako.

Mi gledamo da će kod nas doći jer igramo sigurno grupnu fazu EL, ali ja mislim da će u ovoj fazi karijere tražiti dosta jače ugovore nego do sada (općepoznato je da "donji dom" Talijana nije baš izdašan). Onda bi opciju "povratka" razmatrali s nekih 30+ godina..

Ali, daj Bože takvih "kapitalaca" !
  • Paggini
    59.7k
    Ovo se ljetos i jesenas govorilo za nas pa je bio dovoljan povratak jedne veličine iz mirovine za rješenje svih problema.Captain America

A mislim, ako cemo unižavati Erlića jer je Sassuolo smece, mozemo srati i po Joletu Sutalu jer sta je ajax gubio ove sezone je bilo poprilicno sramotno...
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Znaci, igrac koji je standardno igrao u serie a zadnij par sezona, skoro siguran starter za reprezentaciju ne bi bio pojacanje za nas. Svasta.
  • Bubblegum SuperSoldier
    33
    Ljudi ovdje pljuju Erlića jer je Hajdukovac. Dobar je stoper i avion je za sve stopere koje imamo na rosteru.
  • Orc123
    12.6k
    Ne shvacam toliku potrebu za pisanjem i o jednom i u drugom jer se nikad nisu ni spomenuli u kontekstu moguceg dolaska kod nas, em je mogucnost da dovedemo jednog ili drugog gotovo pa nikakva. Postojala bi mogucnost da su neke druge nacionalnosti ali sa Hrvatskom su na Euru, i jedan i drugi blizu 1. Sastava. ...cijena i jednog i drugog ne bi bila niza od 6-7mil eura....imaju po 26g, u najboljim godinama i perspektiva za buducu zaradu je jako mala tak da su nerealni skroz. Cemu toliko postova o obojici kad ni jedan nece doci...
  • Bosskovitz
    17.7k
    Osobno, ne ulazak u LP smatrat cu neuspjehom jer mislim da sve preduvjete imamo za ostvaritiOrc123

Ovo su malo preteške rečenice s obzirom da ne znamo niti protiv koga igramo za ulazak u tu LP.

Protiv Slovana iz Bratislave smo favoriti i to bismo moral proći, ali recimo protiv Galate koja je ove sezone samo na odstete i plaće igrača potrošila više od 100 milijuna eura… treba biti i malo realan, naprosto nemamo preduvjete da se pojačamo toliko da bismo ispadanje iz playoffa LP od momčadi vrijedne 180 milijuna eura smatrali neuspjehom.
  • Bubblegum SuperSoldier
    33

Bi li radije da pišemo o Radeljiću i guramo glavu u pijesak? Bolje da smo onda Kalaicu potpisali za džabe umjesto da je otišao u Osijek.
  • Orc123
    12.6k
    rusili smo mi Fener vec nezz zasto ne bi Galatu? Turci koji dovode istrosena imena, nista drugo.....Galatu sam gledam par utakmica ove sezone i to je bas jedna prosjecna momcad koja me nicim nije odusevila. Ukoliko se pojacamo, kao sto i trebamo jedino bi s njima trebali biti 50:50, u svim ostalim kombinacijama bit cemo favoriti. Naravno sve ovisi o tome kakvu cemo momcad sloziti, ali tu ovisimo sami o sebi i sad definitivno na to mozemo utjecati. I da, osobno cu smatrati neuspjehom ako ove sezone ne uđemo u LP jer sve preduvjete imamo. Naravno s ovom igrom i momcadi necemo biti favoriti ali kao sto rekoh, karte su u nasim rukama.

Kakve veze ima jedan Radeljic ili Kalaica s ovom dvojicom? Oni nisu kvalitetom ni za klupu dinama. Erlic i Pongracic nikad nisu nigdje spomenuti kao moguća pojacanja za nas, nit je bilo traceva nit nista pa ne vidim potrebu da se ispisuje o njima 20 stranica.
  • Majki2111
    4.1k
    Galatasaray je odlično igrao skupinu LP. Vrhunski odigrali protiv Uniteda. Veliki šamar su im dali na Old Traffordu.
  • Bubblegum SuperSoldier
    33
    Kakve veze ima jedan Radeljic ili Kalaica s ovom dvojicom? Oni nisu kvalitetom ni za klupu dinama. Erlic i Pongracic nikad nisu nigdje spomenuti kao moguća pojacanja za nas, nit je bilo traceva nit nista pa ne vidim potrebu da se ispisuje o njima 20 stranica.Orc123

A kog ti misliš da ćemo dovest? Jesmo li dosad uopće bili povezani sa nekim stoperom Dinamove kvalitete?
  • SjevernaStrana
    2.6k
    I osvojili ligu sa rekordna 102 boda... (prije toga rekord 90)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.