• Meritokrat
    57

Ako je tako, odmah ga prodati.
    Mislim da TM nije pravo mjerilo, po pitanju ponuda.

Naši bi trebali uključiti igrače za kupnju, tipa za ovog iz Švedske, Šutalo+Perić i 2 mil€, ako je tako dobar.
  • rioda
    9.3k
    Šutalo, Perić, Špikić, Štefulj i Menala im damo u paketu. Nije ti ovo FM...
  • Teofil Kateran
    2.9k
    To bi ipak bilo razbacivanje. Šutala smo platili 4 milijuna, a Perić je dokazan igrač koji je ako se ne varam znao bit i u momčadi kola Lige Prvaka. I da mi sad damo ta dva igrača i još 2 milijuna eura za Dahla???? Ja sam prvi za da se ide po tog dečka, ali ne treba se razbacivati.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Ma damo im Štefulja i Deni Jurića za njega i nek budu sretni.
  • Paggini
    59.7k
    Vrijedi po TM-u 1,5 mil €, znači mogli bi ga dobiti za 2 mil€.Meritokrat

Mislim da TM nije pravo mjerilo, po pitanju ponuda.Meritokrat

Pa daj se odluči
  • DiddyGuela
    3.9k
    Za Perkovica je jos ove zime postojao interes iz MLSa, Charlotte ga je pratio. Također mislim da je vrlo realna njegova prodaja ovog ljeta.
  • rioda
    9.3k
    Perković i pogotovo Bulat su najrealnije opcije za prodaju ovog ljeta. Za Perkovića bih volio da ostane i pokaže puni potencijal, a Bulatov odlazak ne bismo ni osjetili praktički
  • sanjinlego
    4k
    Ali kako je Perković dobro odigrao utakmicu na Poljudu, u Kupu .. kao lijevi stoper! Ugasio malog Nikolu, izlazio s loptom do centra, uzimao duele .. tu je utakmica i s Viktorijom u gostima.

Jednostavno, krpio je lijevog beka, za kojeg realno nema brzinu, a uz to i prema naprijed teško da isprati krilo. No, uspio je protiv Istre baš s te pozicije doći i zabiti za tri!

Fizički izgleda dosta dobro za HNL, ali u nekim situacijama dosta zna podbaciti, da ne kažem nešto grubo ..

Ako bude play-off, nek' ostane. Jer sigurno igraš Europu, a nije baš da je taraba, može pomoći.
  • Dudu 9
    768
    Perković je najpodcjenjeniji igrač Dinama. Odigrao je odlično i na stoperu i na beku, koji mu nije prirodna pozicija. Samo usporedite njega i Ljubu na toj poziciji.

Umjesto prodaje bolje da mu se pridruži kapitalca na desnom stoperu.
  • Facke
    6.3k

Itekako ti je TM mjerilo kaj se tice ponuda. TM se koristi na velike sa strane agenta , klubova itd. Nemojte TM podceniti.
  • Dzoni
    1.7k
    Jel se zna kad ce se updateati vrijednosti na TM za HNL?
  • eol12
    726
    Vjerujem kad će updateati da će vrijednost Sucica porast na 4-5 milijuna, Baturina 20-25.
  • MAGDA7
    26
    Znaci 4.6.2024. je sigurno update za hnl na TM?
  • cibona
    5.8k
    Perkovića nikako ne smijemo prodati ovo ljeto zato što će on svoj puni potencijal tek pokazati kada ga stavimo na njegovu prirodnu poziciju stopera.

Idealno bi bilo dovesti novog desnog stopera i upariti ga s perkovicem koji bi tada lako mogao postati naš novi produkt. A tu je i theophile koji je odgojio Gvardiola i Šutala.

Ključni potez jakira u nadolazećoj sezoni mora biti preseljenje ristovskog na klupu, RPG je po svim kriterijima kvalitetniji od njega, a bome i na stoperskoj poziciji imamo kvalitetnijih od njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.