• scooniepenn
    5.1k
    In Kujtim from Kobenhavn we trust!
  • Facke
    6.3k
    Sanjajte vi njega al na maksimiru ga vidli nebudete :wink:
  • marcio amoroso
    43.5k
    Sanjajte vi njega al na maksimiru ga vidli nebudete :wink:Facke

Bez uvrede, ali samo on može sanjati Dinamo. Pa nije Alphonso Davies da ga sanjamo jbt. Lik iz fucking švedske lige i fucking Djurgardena. Takve Dinamo jede za doručak.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Emmanuel Banda došao u Rijeku iz istog kluba nakon što su ih izbacili iz kvalifikacija za KL, a tamo je bio standardan i jedan od najboljih igrača. Tako da sigurno nema prepreka po pitanju kvalitete kluba, jedina prepreka mogu biti financije.
  • Facke
    6.3k

Znas kak sam mislil, haha. :smile:
    Problem bu odsteta.
  • Lynx17
    4.3k
    Dugo nismo imali lijevog beka a sad ćemo ih imat 5dumitrumitu

"How many left backs do you want?"

images?q=tbn:ANd9GcSgR7-Ztq7UShxQqqoQe8SmS5WUgMzR7wOSPg&s
    "ALL OF THEM."
  • Nogo
    8.4k

I puno se nakon dolaska naigrao u Rijeci :grimace:
  • Izet Hajrović
    5.8k
    meni se činilo ok ono što je igrao, a sad, možda je vraćena kilometraža pa je u tome problem. :joke:
  • Bosskovitz
    17.7k

Kraj teksta:

"Dinamo Zagreb je tijekom godina prodao niz igrača za velike novce. Mladi igrači koji su u međuvremenu postali glavni igrači u Europi. Između ostalih Joško Gvardiol, sada Manchester City, kojeg je klub 2022. prodao RB Leipzigu za 400 milijuna.
    Ostali igrači koji su karijeru započeli u zagrebačkom Dinamu, a zatim ostvarili dobre karijere u prvoligaškim klubovima su Luka Modrić, Dani Olmo, Dejan Louvren, Mario Mandžukić i Mateo Kovačić.
    "

Kopiram prijevod samo da se vidi kakva je percepcija Dinama u Švedskoj.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Jeli spomenut Despodov koji puta u zadnjih 10 dana? Razočarati ću se ako nije.
  • Mayo
    194
    Triba dovest Despodova.
  • Patrik11
    164
    cim je roden u nekom žblj gradu iz afrike sanse su 80% a i interesantno kako ga je djurgarden samo tako pustio u rijeku iako je imao dosta vaznu ulogu
  • SAS1987
    17.9k
    Dahl izgleda ko da ga Marin napravio :lol:
  • Crni86
    12.8k
    Moze li mi neko objasnit logiku iza posudbe kacavende? Znaci doso je na posudbu da se kod nas oporavi i sad ga vracamo loksi? Imam osjecaja da su u vezi ovog transfera/posudbe bile neke zakulisne igre.
  • Maximo
    799
    A dobro kaj se dahla i sličnih tiče, to su vjerojatno tek upiti koje smo poslali zasad, ali lijepo je vidjeti kakav kalibar i koja sve tržišta gledamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.