• Olmic
    5.1k
    smolcicu je menadzer Bara
  • CastAway1986
    3.5k
    e to sam smetnuo s uma ali ono nije uopće loš stoper kad smo propustili Jedvaja..I da ima u Olimpiji onaj mladi Ratnik mislim da je on veliki potencijal
  • Crni86
    12.8k
    Ako ce KTC biti zamjena od iduce sezone, da li to znaci da u prvih 11 ostaje Max? Imam filing da cemo pravog Maxa upoznat tek iduce sezone a onzirom kako se dizao prema kraju sezone. Mislim da mu je trebalo vrijeme adaptacije.

Isto tako bit ce bitno da li igramo s 4 ili 3 iza. Ili cemo i dalje kombinirati te dvije postave. Mislim da je RPG prvo rjesenje za desnog beka, rile ce biti zamjena ili po potrebi stoper, na kraju je najvazniji njegov utjecaj na ekipu i mlade jer je jedan od lidera svlacionice i pozitivno bahat. Prema natpisima uz ogija cemo dobit jos jednog lijevog beka tako da smo tu popunjeni. Kaj se stopera tice reko bi da ce u prvih 11 biti Max plus novi stoper. KTC je tu prva zamjena uz rileta koji se nadodaje sa desnog beka. Zivkovic mora na novu posudbu i bilo bi idealno mozda da upravo on bude prvi igrac koji ce otici u Bravo. Na Perkovica ako se ne racuna kao startera bi iskreno prodao, jer bezveze da sjedi na klupi i gubi na vrijednosti, a ocito ima nesto sta koci njegov potencijal. Kaj se Sutala i Perica tice, obojica nam nisu potrebna i mogu ostati ali jedino uz drasticno smanjenje placa jer nema smisla da 4. i 5. stoper imaju vece place od stopera koji je u prvih 11 (za Maxa ako se ne varam se pisalo da ima 300k?!). I kad se sumira Max,perkovic, rile to su sve fizicki slabiji stoperi i vjerujem da ce se dovest jedan fizicki mocniji stoper, ali koji je opet malo bolji s loptom u nogama od KTC-a.
  • scooniepenn
    5.1k
    Sve si lijepo detektirao, osim da je KTC fizički slabiji stoper. Ne mora čovjek imati 195 i 90 kila da bi bio životinja. Možemo razgovarati o njegovoj visini, ali njega u duelu ne može nitko odnijeti ili na snagu izdominirati.
  • Crni86
    12.8k
    tek sad vidim sta sam napisao haha mislio sam na rileta maxa i perkovica, KTC je jedini koji je fizicki mocniji i uspio je donijeti taj balans i bas zato ako KtC seli na klupu i novi stoper mora biti fizicki mocniji kako bi donio balans Maxu.
  • Paggini
    59.7k

Vezano uz stopere, dobro si napisao, samo bih nadodao vezano uz Perkovića da mislim da mora i treba igrati jer sve što je na stoperu pokazao (uz naravno KTC-a) je davalo jako, jako, jako dobre znakove.

Nije igrao puno utakmica, dvije ili tri ako se dobro sjećam, ali u svakoj su izgledali fantastično jedan i drugi. Uz to, ljevak je, to ne smijemo smetnuti s uma. Perkan je budućnost obrane i ni pod razno ga ne bih prodavao. Uz to, može i uskočiti na lijevog beka ako Ogiwara bude ozlijeđen. Takav potencijal i polivalentnost se ne smije olako prodavati.

Živkovića na posudbu, Maxa zadržati i rotirati za HNL, dodati jednog vrhunskog stopera ala Jedvaj ili netko sličnog profila i mislim da smo top topova.

Šutala i Perića bih prodao ako ponuda ima jer ne mislim da imaju budućnost u Dinamu. Time bismo na stoperima imali KTC-a, Maxa, Perkovića, dodatno pojačanje i prinuđenog stopera ako treba - Ristovskog, uz juniore koji mogu dobiti koju minutu tipa Cvetko. To izgleda i zvuči jebeno.
  • San Lorenzo
    20k

Pa evo na prvu, bolji je u iznošenju lopte...u svim derbijima koje je Rijeka igrala ove sezone je bio među najboljim igračima, protiv nas na Maksimiru odigrao fenomenalno i bio najbolje ocjenjeni igrač utakmice.
    Ne kažem da treba potrošiti 3 milijuna eura za njega, ali do milijun, zašto ne...za razliku od Perića i Šutala, ovaj je zdrav i samim tim može se na njega računati, a ptetpostavljam da bi igrao i za manju plaću nego spomenuti dvojac.
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Ne bih ja Perkovića svrstao u slabije

EDIT: Potpisujem sve što je kolega @Paggini napisao
  • Mlađi referent
    13.5k
    bolji je u iznošenju lopteSan Lorenzo

Statistički gledano Radeljić je među lošijim stoperima lige na lopti

A nije ni da ti treba statistika doduše, čovjek se pogubi s loptom
  • Droljo
    18.7k
    Zanemarimo boška i perića, ako mi dovedemo radeljića kraj živih maxa, perkovića, ktc-a, rpg-a, ristovskog i talentiranih juniora možemo se zapitati o sportskoj politici kluba. Naravno da to nije istina i da novinari naklapaju bez veze.
  • Facke
    6.3k
    Kaj se Radeljica tice zainteresiran je VfL Bochum za njega.
  • Orc123
    12.6k
    nek ga nose. Peric koji je solidan stoper, nekad prije je bio reprezentativni potencijal je puno kvalitetniji stoper od Radeljica. Ja fakat ne kuzim ako nam Peric rotacija ili igrac kojeg bi se rado rijesili kako onda je bolje rjesenje dovesti Radeljica i pritom ga sigurno platiti cca 2 mil eura a s druge strane boljeg i apsolutno usporedivog stopera imas vec u klubu!? Siguran sam da su to sve izmisljotine od novinara, jednostavno nije realno ni normalno da bi ga dovodili! Netko spomenuo Duartea, isto dobar stoper ali nam takav sigurno ne treba. Treba nam stoper kao sto je bio Tonel, Sigali, Cufre, ktc, igrac takvog pedigrea...dinamo si to u ovom trenu moze priustiti. Ukoliko gledamo stopere ala Duarte, Radeljic, Galesic onda bolje da ne dovodimo nikoga i da gledam i dalje Sutala, Perica i Ristu kao rotacije....
  • Peškaman
    7.4k
    Što kažete na Ivana Prtajina,igrač Wehena,ispali su u treću Bundesligu.
    Prema Transfermarktu košta 1,7mil E.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    ne. Tovar je i nekako ga ne mogu zamisliti u Dinamu, a vjerojatno ne može niti on sebe.
  • Jos-Optimus
    6.5k
    Meni je smiješno da netko može misliti da je Radeljić bolji od Perića, pod uvjetom da je zdrav. Pa Perić je igrao neke od najvećih naših utakmica, čovjek ima problem s ozljedama i zato ne možemo računati ozbiljno na njega, ali on je avion za cijeli HNL
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.