• Crni86
    12.7k
    kopiraju jedan te isti tekst ima 2-3 danaPeškaman

Sjetimo se Olivarijeve drame proslo ljeto s Friganom. U ponedjeljak dolazi, u utorak vise ne, u srijedu ce ipak doc, u cetvrtak ipak ne, u petak su opet blizu dogovora pa pauza za vikend i opet ispocetka. Zalosno na sta je novinarstvo spalo.
  • San Lorenzo
    19.9k

Vezano za Frigana, volio bih da ga probamo dovesti ovo ljeto.
  • Nemrem99
    49

Kalaica je meni od starta bolji stoper nego Zivkovic, steta sto njega nismo doveli za sicu neku. Tko je pratio Loksu...
    I decko je Boys, zna ga se vidjet po tribini. Bit ce zanimljivo kako ce ga docekat "stroga" Kohorta
  • Orc123
    12.6k
    strasan Boys koji je prvim vlakom pobjego iz Dinama.....Kalaica je stoper za osrednje klubove hnl, za Dinamo sigurno ne .... bas kao i Galesic i Radeljic i siguran sam ako trazimo bolje stopere od ovih kaj imamo onda sigurno oni nisu opcija jer ne da nisu bolji nego su znatno losiji.
  • CastAway1986
    3.5k
    možda nas i Jurisic iu Osijeka zanima?
  • Nogo
    8.4k

Realno Jurišić i Mierez. Mislim da nitko od ostalih a najmanje Matković kojeg nema šanse da dovedemo.
  • Plavi herc
    5
    Dečki pitanje za sve...
    Koji bi bili realni dolasci u dinamo ali van HNL-a...može i stranci...
    Pozdrav
  • Zagi
    10.7k
    možda nas i Jurisic iu Osijeka zanima?CastAway1986
    Hmm, vidiš... Na LB imamo samo Ogija.
    Maura ne vjerujem da ćemo gledati iduće sezone.
  • Crni86
    12.7k
    Jurisic je odigrao jako dobru polusezonu u Osijeku. Mislim da je to tip igraca kakvog Jakir voli, jos je k tome relativno mlad.
  • Zagi
    10.7k
    I naš je. Znaš da se neće pogubiti ako trener zatraži da odigra dupli pas kao onaj Lecjaks, Muba i slični.
  • deda
    38.7k
    Najte smeha delati s Jurišićem.
  • Mlađi referent
    13.5k
    Hoćemo imat neki brojač koliko puta će Olivari kroz ljeto napisat “mercato”?

I btw. prvi put nakon dugo vremena sam optimist da će se igrači dovodit po profilima, a ne samo imenima i površnoj statistici
  • Orc123
    12.6k
    Ako se mislimo pojcati jedino kaj iz hnl ima smisla su Pasalic, Mierez, Matkovic i Pusktas....koliko su oni realni ostavljam vama na prosudbu. Sve ostalo po meni ne moze biti u prvih 16 Dinama. Ima jos mladih talenata ali pisao sam vec o tome, sada nam trebaju igraci za rezultat a ukoliko se uđe u LP lako dovedemo na zimu 2 talentirana klinca za ozbiljniju lovu.
  • Nemrem99
    49

Kakve veze ima njegov odlazak prije 7-8 godina s tim da je sad s nama na tribini? Otisao je i Kule prvom prilikom pa nije bitno...

Kalaica je top 5, 6 stopera lige trenutno
  • Ludovic IX
    9.2k
    Što osijek dobiva sa posudbom cavline? Pa očito ne vjeruju svojim golmanima a njima iduće sezone treba rezultat. 4.mjesto više nije dovoljno. Posudba dobrog igrača u tom slučaju ne može bit loša ideja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.