• Nolifer
    13.6k

Ne mora značit da će bit na klupi 6 mjeseci. A vidiš ja prije gledam tako da će tu u Dinamu imat veći pritisak nego u Osijeku. A i zašto bi pojačavali konkurenta, ovako smo sigurniji za još jednog golmana. I ako Neva dobije ponudu za van recimo, imaš odmah spremnu zamjenu u tipu Čavline...
  • Nemrem igra Dinamo
    4.8k
    Meni je otkup Čavline i posudba u Osijek odličan deal, ali nama treba dobar drugi golman. Zagi i Krkalić me nisu uvjerili da su kvalitetna zamjena niti za SHNL, kamoli za LP/EL.
    Kad pričamo o stoperima, kaj je s Perkovićem? Za sve Galešiće, Radeljiće i slične koje navodite Perke je avion. Trebao bi dobiti više prilika ove sezone na stoperskoj poziciji. Ili će ga Jakir opet koristiti u rotaciji na beku?

Iz SHNL bi jedino volio vidjeti Pjacu (realno da će doći) i Miereza (upitno zbog love koju će Osijek tražiti)
  • Facke
    7.1k
    Jedna stvar za Kaneka. Da su nasi znali zabiti Kaneko bi imel 15 asistenciji. Kulke put je namestil loptu a mi nisme to zabili.
  • Droljo
    23.4k
    Ja ne razumijem da vas se toliko zapalilo za radeljića? Lik ima 26 godina, pola milje vrijednost po tm... Spor ko blato, visok 3 metra. Nadam se samo da mu pumpaju cijenu pa ga uzme neka astana. Zamislite da nam igra u lp protiv nekog krila tamnoputog crnca na motoru, podero bi ga ko baba gaće...
  • Laugreano
    4.8k
    Sve se bojim da Mato Galic zna nesto sto mi ne znamo.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Jučer sam pogledao podcast s Jakirovićem. Nije bilo previše zanimljivih pitanja za budućnost kluba, ali potvrdio je da se ide na otkup Čavline pa će se onda dogovoriti s njim kako dalje, ali vjerojatno je posudba u pitanju. Također je i za Krkalića rekao da ide negdje gdje će braniti jer je puno napredovao kroz treninge i treba mu kontinuitet. S obzirom na sve navedeno, ja očekujem dolazak nekog zamjenskog vratara.
  • Orc123
    14.1k
    ma ja sam siguran da ne zelimo Galesica i Radeljica. Pa nisu retardirani.....Galesic nit je standardan u Rijeci, a Radeljic je kopija Perica ali puno losiji stoper koji nema nikakvog iskustva u europskim utakmicama. Bolje da nikog ne dovode nego tu dvojicu. Reko Jakir da zelimo bolje stopere, ovi to milijardu posto nisu!
  • Laugreano
    4.8k
    https://www.transfermarkt.com/luka-topalovic/profil/spieler/991744
    Da li je netko gledao ovog talenta? Tek navrsio 18god.ima dobru sezonu u 1 ligi.
    Pise da smo zainteresirani uz Inter i Atalantu. Posalje link kad nađem
  • Noel
    17.6k

Ne vezano za Radeljića , nama treba visoki stoper jer su nam prekidi bolesno slabi. U tom smjeru se gleda vjerojatno Radeljić zbog dominacije u skoku. Ponavljat će nam se Aeci i Paoci ako nemamo takav profil stopera. Bojim se da je Perić svoje odigrao ozbiljnije u Dinamu tako da..
  • Droljo
    23.4k
    nama treba visoki stoperNoel

Rekao je jakir da računa na perića i na šutala a oni imaju visinu i bolji su stoperi od dotičnog. Ali da, nema smisla novinarska naklapanja previše komentirati.
  • Mr Anderson
    15.6k
    Ne treba nam Radeljić, ali ni Perić, ustvari njih dvojica su sličan tip stopera. Ne može Perić nama igrati u Europi. A i za Šutala mislim da se teško može vratiti na prijašnji nivo. Ove pripreme su mu zadnja prilika ako ih prođe bez ozljede. Rekli su da traže jednog, možda i dva stopera. Jedan mora biti top klasa, i visok i solidne tehnike. Za rotaciju bi mogli i Kalaicu uzeti. Dobar je u skoku i na lopti, a slobodan je igrač.
  • Danko
    2.7k

Radeljić ima 30-ak europskih utakmica s sheriffom
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Kalaica je već sve dogovorio s Osijekom, navodno.
  • Marley
    5.3k
    Ma Cavlina MORA ici negdje gdje ce odmah braniti kao prvi golman, a ne da bilo gdje bude rezerva! Treba mu klub sa PAR stepenica vecim pritiskom, a ne Dinamo sa 50 stepenica! Cemu riskirati da se zezne mlad, perspektivan golman koji je potencijalna buducnost? Pa on nema nikakvog iskustva osim ovog, plus 21 godinu. Lako moguce da bi izgorio kod nas prebrzo.

A ovo da dodje pa se bore za jedinicu, losa ideja. Na poziciji golmana, psihologija je ogromna stavka. Treba im sigurnost, kontinuitet, stabilnost. A ne da samo ceka hoce li ga nakon prve greske stavit na klupu. To ne bi bila zdrava konkurencija, nego vjerojatno jos i gore utjecalo na izvedbu.
    Jednostavno, golman mora znati da je on neupitna jedinica i da mu se vjeruje. Pa valjda smo barem nesto naucili prosle sezone.

Ja sam svakako za zamjenskog vratara, ali nekoga tko ce znati da je rezerva, ajmo reci Zagi u boljem izdanju. A to svakako nije Cavlina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.