Ja cu pricekati da Netflix snimi seriju :lol: — SAS1987
U, itekako! Navijanje na stadionu i proslava na ulicama grada su bile najveće dinamovo u zadnjih 30+ godina, ako ne i u povijesti.u tisućama dječaka i djevojčica rodila ili učvrstila ljubav prema Klubu kojim smo mi ovdje toliko inficirani.
To je meni bitno — Neki tip
Ova titula tj. dva trofeja na kraju vrlo teške sezone su dokaz svim tim hejterima dinamovštine, mamićoljupcima i trovačima da smo uspješni i bez lopova koji potkradaju klub.onu famoznu "Da nije Mamića ne bi bilo Dinama"
Navijači su izgurali ovu sezonu, na tribini i na izborima, a proslavom dokazali kome pripada Dinamo. — Kepec
Ova titula tj. dva trofeja na kraju vrlo teške sezone su dokaz svim tim hejterima dinamovštine, mamićoljupcima i trovačima da smo uspješni i bez lopova koji potkradaju klub.
Proslava im je velika dodatna pljuska u lice.
Živio dinamo! — NORTE
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.