Jer je dolaznost godišnjaka na HNL utakmice u prosjeku manji od 40%, a klub je dosegnuo razinu gdje se i za HNL vrlo često traži ulaznica više, pogotovo za tribine za koje se i godišnja ulaznica može kupiti (SD i ZD). I onda nam se događaju rasprodani stadioni a na tribini sektor i pol prazan. — Salva
Godišnju kartu imam već 6 sezona zaredom, osobno ne vidim nikakav problem u nekoliko klikova online ili dolaskom na karatanu 4 puta u sezoni na uštrb toga da nam stadion doista bude pun kad je rasprodan. — Salva
A sto se tice cijena tj mjesta za stare " istocnjake", prije mjesec dana sam tu pisao o mozebitnoj dodjeli jedanog (ili 2)sektora zapada za ekipu koja voli i zeli ustati i zapjevati sa sjeverom a da im ostatak kazalisne publike ne sere. Nije to problem iskomunicirati sa ekipom i tako stvoriti svojevrsni kop na zapadu
Osobno nikad nisam preferirao istok ali eto, ja bi prvi uzeo takve godisnje.
Dakako, da to ne bude najsjeverniji sektor zapada. .odakle se sjever ni ne moze pratiti. — Neron53
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.