• Jurki
    20.9k
    mogu reći da niti jedan igrač u Hnl-u nije za Dinamo, uključujući Livaju, Pjacu i Ramona M. Isključujući naravno Ivana Perišića.Meritokrat

S ovim se slazem i apsolutno si u pravu. Nadodal bi da mi iz Hnla mozemo dopeljati samo prinove koje kroz izvjesno vrijeme mogu postati igraci za Dinamo. Ne znam i sumnjam dal bi Mierez bil pojacanje za Europu. Za hnl imamo solidan kadar i sad. Za Perisica bi se slozil ako se vrati u izdanje prije loma ligamenata.
    Nama trebaju 2-3 igraca koji budu pojacanja (rang RPG-a) i to je to. Svojih klinaca za guranje u ekipu imamo dosta.
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Sukus svega:

Nijedan igrač iz HNL-a nije pojačanje za dinamo, a odšteta od 3,5 milijuna eura je za dinamo ogroman novac!

Ako je tako, onda smo u grdom problemu...
  • Jurki
    20.9k
    jbg tako je nazalost. I tu bu Maric moral dobro procesljati trziste da najde kaj nam treba.
    Moze se najti pojacanja za nas... a to je na sportskom sektoru.
    Kak sam rekel za hnl imamo solidan kadar, ali za Europu je ovo tanko.
    Traziti igrace koji su zapeli u razvoju ili ne igraju a bili bi nam pojacanja. RPG je primjer da se moze.
    Edit: nadam se da u buducnosti bude planirani prijelazni rok na nacin da se u zimi dovedu igraci za Europu koji se budu do ljeta uigrali s ekipom.
  • Patak
    3.5k
    Debeli - Kule naša glavna napadačka opcija u sljedećoj sezoni u napadu.
    Predviđam Debeli 10g + 10a, Kule 15g + 5a.
  • Ludovic IX
    10.2k
    dupli i trodupli...nisam kriv.. kriva je shauma
  • Ludovic IX
    10.2k
    i onda je svizac zamotao čokoladu
  • Patak
    3.5k
    Dva puta ju je zamotao :-)
  • Mr Anderson
    15.6k
    Znači ukratko po nekima, treba dovesti napadača koji je spoj Brune i Miereza, naravno boljeg od obojice, ali da ne košta više od milje, milje i pol?
    Ništa lakše. Ne znam jesu li neki u zemlji čudesa ili kaj?
  • Olmic
    5.5k
    Kaze germanijak pjaca dogovoren, a kao moguce radeljic ili galesic. Od svih njih bi Mitrovica koji je bolji stoper od oba
  • Maki2
    1k
    Za napadaca postenog koji ce bit bolji od Brode i Kuleta treba dat najmanje 5, 6 milijuna jer su najskuplji na trzistu.
  • Orc123
    14.1k
    Kakav Pjaca ili nedaj Boze Galesic/Radeljic...ne budite smijesni....doznaju oni moj k...ac...
    Galesic nit nije standardan u Rijeci, kaj bi radio kod nas onda i po cemu je bolji od npr. Gurlice, Zivka, pa cak i sutala?
    Radeljic je kopija Perica, ali losija kopija Perica.
    I to jos pise Nicota, taj ce svaki dan izbaciti 10 clanaka samo da ispuni kvotu!
  • Maximo
    822

Da...kad pričamo u kontekstu pojačanja, teško...
  • keppi
    468
    Da se malo našalim... mislim da je u ovom prijelaznom roku Dinamu potrebniji stručnjak za odlazak igrača, nego li za dolazak. Preko 50 igrača je primilo medalju plus još neki na posudbi koji nisu sudjelovali u sezoni.
    Inače, znam da ćemo sada biti izbombardirani s nizom kojekakvih igrača (dobrih i loših, realnih i onih za koje nema ustvari nikakve realne šanse za dolazak).
    Imamo 10-tak stopera i sada iz Rijeke dolazi jedan ili dva za koje je malo za reći upitno dali su bolji od naših.
    Čak i dovođenje Pjace može biti da ili ne......šta s Hoxhom, možda ipak Vidovićem, Stojkovićem, Kačevendom, Rukavinom....
  • CastAway1986
    4.7k
    Ako mora biti stoper iz Rijeke jedan od ova dva onda je Galesic bolji, neznam čemu hype oko Radeljica osim visine nema nista drugo toliko je šlampav da loptu nezna uštopati..Po meni je Mitrovic bolji od sviju tamo..Šteta što se već Jedvaja nije vratilo kad se moglo a i Lovren mi je bolja opcija od ovih riječkih naravno za prihvatljivu plaću.. Što se tiče Pjace neznam šta da mislim imamo previše veznih na toj poziciji Al neznam da li je ijedan dobar za razinu Lige prvaka..
  • Haza
    11.3k
    Polako počinje prijelazni rok, pa se možda malo i uključim. Prvo bi samo raščlanio nebuloze tipa zaradit ćemo 40 milja eura na prodaji Baturine i Petkovića.
    Baturina ima ugovor prema kojem 30 posto odštete ide njemu i Mariju Mamiću koji mu je menadžer (Zahora ili Vuksan su formalni agenti). Dečko je karakterno top, treba s njim dogovoriti da smanji postotak. Njegova trenutna tržišna vrijednost je 20 milja eura, osim ako ne eksplodira na Euru. Dakle da se dobije i 25 milja eura, Dinamu će ostati po za sada utvrđenom stanju maks 18 milja eura. Petko pak ima fiksnih 2.5 milja odštete, dakle mi na njima zaradimo, uprihodimo 20 milja eura, i oslobodimo rashode za jedno 3 milje eura bruto, koliko im iznose plaće s premijama.
    Idemo dalje, što se tiče pojačanja, gleda se prema HNL, ali Osijek je jako tvrd prema nama, i mislim da se Mierezu ne možemo nadati, prije Nejašmiću.
    Lokomotiva, situacija je da se gleda samo Šotiček, ali procjena je da nema kvalitetu trenutno za Dinamo, plus, za sad Lokosi traže 2.5 milja eura plus postotak (preko menadžera lažno prezentiraju da je Hajduk zainteresiran za njega, a menadžeri su mu inače bliski Knežiji).
    Osobno se slažem s procjenom da Šotiček u ovom trenutku nema klasu za Dinamo. Kačavenda, mnogi ga spominju kao pojačanje za iduću sezonu, on je fizički u toliko lošem stanju, da ga nitko ne bi trebao niti spominjati, njemu je ozbiljna karijera vrlo upitna.
    Nije realno očekivati da dovedemo osim Pjace nekoga iz Rijeke. Galešića oni žele prodati za 3 plus milje eura, Radeljić je loša verzija Perića, a Mitroviću ionako istječe ugovor na kraju sezone.
    Vjerujem u ovu Upravu, sve bi nam olakšalo ako Real osvoji LP, onda bi u miru mogli slagati ekipu, bez nekog stresa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.