• Maki2
    805
    A propos Petkovica. Sto se tice igrackih kvaliteta one su neupitne i on je nas najbolji igrac. No, profilno s njim mi nemamo previse okomitosti u igri cemu tezi Jakirovic i na koji je nacin igrao Jakirovic prije Dinama. Ako ce profilno iduci Dinamov napadac bit nesto slicno Mierezu mogao bi biti jackpot.
  • Meritokrat
    57
    Netko me par stranica unazad pitao kako bi ja posložio ekipu.
    Ponavljam, nisam stručnjak, pišem samo iz nekakvog fanovskog ugla i onoga što pratim.
    A pratim u vidu sažetaka Hnl, drugu ligu, KL/EL/LP i sve lige petica. Gledam sve utakmice Dinama, Uniteda i Lensa, često znam pogledati Bundesligu i Talijansku ligu.Odgledao sam aposlutno svaki sažetak iz tih liga.

Na temelju svega toga i praćenja nogometa 30 gldina, od toga treniranja istog 15 godina, mogu reći da niti jedan igrač u Hnl-u nije za Dinamo, uključujući Livaju, Pjacu i Ramona M. Isključujući naravno Ivana Perišića.
  • Jurki
    18.5k
    mogu reći da niti jedan igrač u Hnl-u nije za Dinamo, uključujući Livaju, Pjacu i Ramona M. Isključujući naravno Ivana Perišića.Meritokrat

S ovim se slazem i apsolutno si u pravu. Nadodal bi da mi iz Hnla mozemo dopeljati samo prinove koje kroz izvjesno vrijeme mogu postati igraci za Dinamo. Ne znam i sumnjam dal bi Mierez bil pojacanje za Europu. Za hnl imamo solidan kadar i sad. Za Perisica bi se slozil ako se vrati u izdanje prije loma ligamenata.
    Nama trebaju 2-3 igraca koji budu pojacanja (rang RPG-a) i to je to. Svojih klinaca za guranje u ekipu imamo dosta.
  • db-izbjeglica
    17.9k
    Sukus svega:

Nijedan igrač iz HNL-a nije pojačanje za dinamo, a odšteta od 3,5 milijuna eura je za dinamo ogroman novac!

Ako je tako, onda smo u grdom problemu...
  • Jurki
    18.5k
    jbg tako je nazalost. I tu bu Maric moral dobro procesljati trziste da najde kaj nam treba.
    Moze se najti pojacanja za nas... a to je na sportskom sektoru.
    Kak sam rekel za hnl imamo solidan kadar, ali za Europu je ovo tanko.
    Traziti igrace koji su zapeli u razvoju ili ne igraju a bili bi nam pojacanja. RPG je primjer da se moze.
    Edit: nadam se da u buducnosti bude planirani prijelazni rok na nacin da se u zimi dovedu igraci za Europu koji se budu do ljeta uigrali s ekipom.
  • Patak
    3.5k
    Debeli - Kule naša glavna napadačka opcija u sljedećoj sezoni u napadu.
    Predviđam Debeli 10g + 10a, Kule 15g + 5a.
  • Ludovic IX
    9.2k
    dupli i trodupli...nisam kriv.. kriva je shauma
  • Ludovic IX
    9.2k
    i onda je svizac zamotao čokoladu
  • Patak
    3.5k
    Dva puta ju je zamotao :-)
  • Mr Anderson
    12.9k
    Znači ukratko po nekima, treba dovesti napadača koji je spoj Brune i Miereza, naravno boljeg od obojice, ali da ne košta više od milje, milje i pol?
    Ništa lakše. Ne znam jesu li neki u zemlji čudesa ili kaj?
  • Olmic
    5.1k
    Kaze germanijak pjaca dogovoren, a kao moguce radeljic ili galesic. Od svih njih bi Mitrovica koji je bolji stoper od oba
  • Maki2
    805
    Za napadaca postenog koji ce bit bolji od Brode i Kuleta treba dat najmanje 5, 6 milijuna jer su najskuplji na trzistu.
  • Orc123
    12.6k
    Kakav Pjaca ili nedaj Boze Galesic/Radeljic...ne budite smijesni....doznaju oni moj k...ac...
    Galesic nit nije standardan u Rijeci, kaj bi radio kod nas onda i po cemu je bolji od npr. Gurlice, Zivka, pa cak i sutala?
    Radeljic je kopija Perica, ali losija kopija Perica.
    I to jos pise Nicota, taj ce svaki dan izbaciti 10 clanaka samo da ispuni kvotu!
  • Maximo
    798

Da...kad pričamo u kontekstu pojačanja, teško...
  • keppi
    423
    Da se malo našalim... mislim da je u ovom prijelaznom roku Dinamu potrebniji stručnjak za odlazak igrača, nego li za dolazak. Preko 50 igrača je primilo medalju plus još neki na posudbi koji nisu sudjelovali u sezoni.
    Inače, znam da ćemo sada biti izbombardirani s nizom kojekakvih igrača (dobrih i loših, realnih i onih za koje nema ustvari nikakve realne šanse za dolazak).
    Imamo 10-tak stopera i sada iz Rijeke dolazi jedan ili dva za koje je malo za reći upitno dali su bolji od naših.
    Čak i dovođenje Pjace može biti da ili ne......šta s Hoxhom, možda ipak Vidovićem, Stojkovićem, Kačevendom, Rukavinom....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.