• Captain America
    18k
    KRAJ! Pet minuta trajao je prekid utakmice, pet minuta Torcida je pjevala "što učinio si ti od života mog, zašto dao si mi ti samo praznu bol?" od Olivera Dragojevića. Igrači su stajali sa strane dok su vatrogasci s terena ukljanani na desetke baklji, s nogometašima je stajao i Dario Bel, koji je, na koncu, prekinuo susret u nadoknadi i označio kraj.
  • M94
    1.4k
    Znači 3-0 za Lokomotivu.
  • San Lorenzo
    16.9k
    Kakve su pravila uopće po pitanju prekida, nisam gledao utakmicu, ali sn piše da se sudac sa kapetanima dogovorio da svira kraj?!
  • don
    7.1k
    sudac sa kapetanima dogovorio da svira kraj?!San Lorenzo

da
  • reziser
    6.9k
    od kad se sudac dogovara s kapetanima kad će svirati kraj? dosuđeno je najmanje 5 minta sudačke nadoknade, koje se nisu igrale
    da je po pravilima, to je prekid utakmice
    ali nebitno sada....
  • Imamo Dinamo
    3.7k
    Torcida pjeva Oliverove “Što učinila si ti od života mog, zašto dala si mi samo praznu bol, samo praznu bol, samo praznu bol”. Ipak se ne slavi nis :(
  • Agramer86
    388
    Ova sezona je najbolji primjer ko su gospoda, a ko hahari, barbari, vlaji... pokazali smo Građanski odgoj, oni su jednostavno hajduci.
  • Droljo
    8.9k
    Meni je naj luđi prekid bio nama na poljudu u kupu na 2:0 za tovare u 60 i nekoj minuti. I legende iz hns-a priznaju rezultat. Strašno, mogli smo to stići, tj. bilo je vremena.
  • ShanKu
    1k
    uh ovaj članak mi dobro došao za probavu... hvala :up:
  • SAS1987
    15k
    Nema problema druže :lol:
  • DrawTube
    5.4k
    2593 studenta na Kranjči danas. A ja mislio da Zagreb živi za Hajduk, bar je tako Mojmira rekla
  • rioda
    5.3k
    Vjerojatno je bilo odigrano više od 72 minute. Po propisima je kod prekida da se nastavlja utakmica drugi dan ako je odigrano manje od 72 minute, a s više od 72 minute se smatra gotovom utakmicom. Ali to vrijedi za npr nekakvu nepogodu, nevrijeme, nestanak struje... Ne za bakljadu :grin:
  • Ivdzo11
    4.3k
    Tijekom utakmice došlo je do manjeg incidenta. Igru je u 62. minuti utakmice napustio Robert Mudražija, a ušao je Fabijan Krivak. Dok je izlazio iz igre, navijači Hajduka vrijeđali su Mudražiju na više načina, a vikali su mu i "Cigane, cigane". Pristaše splitskog kluba očito su mu jako zamjerili što je nedavno s Dinamom slavio osvajanje naslova prvaka.

Mudražija je na uvrede uzvratio pljeskom, a kad je izašao iz igre, zakuhalo se na Zapadu. Očito je došlo do neke vrste sukoba između domaćih navijača i navijača Hajduka koji su smješteni na istu tribinu, a situaciju je smirilo 15-ak pripadnika policije koji su se odmah pojavili među navijačima.
  • Juznjak
    3.9k

To je brojka koja je slična našoj na domaćoj utakmici protiv Rudeša u 12. mjesecu. Rugat se njima za brojke na tribini bi bilo kao da se oni rugaju nama jer nismo osvojili zadnja dva kupa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.