• Mr Anderson
    12.9k

Da im ponudimo Deni Jurića za Erlića?
  • ivosivo
    240
    Koliko su samo puta napisali “Germanijak doznaje” u zadnje vrijeme… :lol:

Ostanak Petka bi nam bilo ogromno pojacanje za iducu sezonu…
  • rioda
    9.2k
    Za Hrvatsku je 26.6. - 5.9.
  • Mr Anderson
    12.9k

Gorit će tema.:lol:
  • Crni86
    12.7k
    senatori vec imaju godina, ja bi ih iskreno probao zadrzat do kraja njihove karijere. Jednostavno oni su ti nositelji te velike generacije, oni nose taj pobjednicki gen i po meni sve dok mogu igrat moraju biti u svlacionici (kasnije na nekim drugim pozicijama unutar kluba) i biti tutori i oslonac mladim igracima.

Petku ponudit novi bolji ugovor, jer ovo mu je najbolja sezona u karijeri. Mozda nam je i petko ko ibra kao vino, sto sta stariji to bolji :cool:
  • Jos-Optimus
    6.5k
    Vidim da je za Pongracica zainteresiran Milan, zanimljivo, njima nije prespor
  • Marley
    4.5k
    ne znam, mislim da ce ici za boljim ugovorom, sto mi je i logicno u njegovim godinama. Da, u Sassuolu ima daleko premalu placu s obzirom na to da im je jedan od kljucnih igraca.
    Ma ne podcjenjujem ja hnl. Nitko sretniji od mene kad bi dosao u Dinamo, Erlic mi je jedan od daleko najdrazih nasih igraca (iako je to nepopularno misljenje na ovom forumu :grin: ). Ali ne vjerujem bas da je to moguce.
  • db-izbjeglica
    17.9k
    Navodno smo 1.7 mil ponudili, bayern odbio.
    Za Vidovića, jel
    Brusa

pa ono...da sam ja netko u bayernu tko odlučuje o tome, ne bi ga ni ja dao za tu lovu.
    sigurno ga mogu utopiti za više.
  • miro
    7k
    a da si Dinamo jel bi dao više?
  • db-izbjeglica
    17.9k
    da si Dinamo jel bi dao više?miro

apsolutno!

veliki sam zagovornik malog vidovića.
    dečko je zaslužio i dokazao da već sad zna, a može biti samo bolji.

kakvo je sadašnje stane na tržištu, ne vidim da možemo dovesti boljeg igrača od njega za manje love, a više nema ni faze priagodbe, dio je momčadi.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Tri i pol milje je previše za Vidovića. Je on zabio neke jako bitne golove, ali mi je svejedno ostao nekako nedorečen. Nije pravo krilo, a na desetki bude teško dobio prilike u kontinuitetu.
  • db-izbjeglica
    17.9k
    Tri i pol milje je previše za Vidovića. Je on zabio neke jako bitne golove, ali mi je svejedno ostao nekako nedorečen. Nije pravo krilo, a na desetki bude teško dobio prilike u kontinuitetu.Mr Anderson

stvarno čudno što je dečko od 20 godina nedorečen u prvim profesionalnim sezonama igrajući neprirodnu poziciju.
  • miro
    7k
    Njemu bi najviše odgovarala uloga kakvu Karamarić ima, neka povučena špica, ali dok je Petko tu, ne vidim da će napredovat koliko bit mogao/trebao jer mu takva naša igra ne paše. Najbolja bi bila još jedna posudba
  • Mr Anderson
    12.9k

I kaj bi mi onda trebali? Iskrcati tri i pol milje i čekati da se pronađe kod nas? A imamo svojih igrača na tim pozicijama godište ko i on.
  • Endeavour
    684
    Po današnjem tržištu on i vrijedi tih 3M, ali za Dinamo je to previše. Nerealno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.